Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Жовтня, 2020 р., 11:09
Це свято знаходить палкий відгук у серці кожної людини. Адже мову музики розуміють всі незалежно від національності, віку та соціального статусу. Споконвіку людина черпає у цьому чистому джерелі натхнення й сили, світлі сподівання та чисті прагнення. В чарівних мелодіях – радість буття, краса людської душі, велич людини-творця.
01 Жовтня, 2020 р., 11:05
Щиро вітаю вас з Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку!
30 Вересня, 2020 р., 14:30
Щиро вітаю всіх, хто причетний до цього порівняно свята - усиновлювачів, опікунів, працівників служб у справах дітей та сім'ї. Кожна дитина має право на виховання в сім’ї, потребує родинного тепла і турботи. Усиновити дитину-сироту — означає проявити милосердя. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих. Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть вам у будівництві міцного довголіття власної родини. Міський голова Руслан Майструк.
30 Вересня, 2020 р., 14:21
  У всі часи бібліотеки виконували важливу місію бути пам’яттю народу, скарбницями культурних цінностей людської цивілізації. Сьогодні бібліотеки, зберігаючи традиції, удосконалюють свої послуги, дають можливість відвідувачам ознайомитись із духовною спадщиною нашої країни та одержати повноцінну інформацію. Бажаю вам творчого завзяття, нових успіхів у благородній праці на теренах розбудови української науки, освіти, культури і духовності, неодмінного зростання читацького попиту на книгу, інформацію, посилення авторитету бібліотечної справи в суспільстві. Нехай у ваших домівках завжди панують мир, спокій, сімейний затишок та взаєморозуміння! Міський голова Руслан Майструк.
29 Вересня, 2020 р., 09:21
На жаль, за останній тиждень двоє наших краян померло від коронавірусу. Щиро співчуваю рідним та близьким з приводу передчасної втрати. Ми всі дещо звикли до життя з ковід, нехтуємо правилами гігієни, нас вже не так вражає кількість хворих щодня. Однак загроза поряд! Ніхто з нас не застрахований від ковід. Бережіть себе та своїх близьких! Дотримуйтесь соціальної дистанції та маскового режиму, користуйтеся антисептиками та уникайте масового скупчення людей! Будьте здорові! Міський голова Руслан Майструк.
28 Вересня, 2020 р., 15:44
Саме на вас покладене важливе завдання – виховання наймолодших представників українського суспільства. Бо дошкільний вік особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість, закладаються основи здоров’я. Щасливе дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За вашої допомоги діти пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину. Висловлюю вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до найменших мешканців нашого міста. Нехай посмішки ваших вихованців дарують вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя буде наповнене щастям, добром та достатком. Нехай в оселі вашій панують світло і злагода, а в серці добро і мудрість. Бажаю вам нових професійних досягнень, міцного здоров’я, сил і натхнення, нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов’ю. Міський голова Руслан Майструк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь