Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Вересня, 2020 р., 10:04
Були розглянуті питання: 1. Про встановлення участі батька у вихованні синів та визначення днів зустрічей з ними. 2. Про надання дозволу на укладання договору поділу спадкового майна неповнолітній дитині, за згодою матері, а саме оформлення права власності на квартиру в м. Тетієві що належала її померлому батькові. 3. Про розгляд клопотання сектору соціальних служб служби у справах дітей та сімї виконавчого комітету Тетіївської міської ради про припинення соціального супроводу багатодітних сімей.
25 Вересня, 2020 р., 09:34
Щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем позашкільника! Саме ви розвиваєте здібності й таланти, здійснюєте патріотичне виховання, готуєте до життя в сучасних умовах. Гуртки та спортивні секції допомагають нашим дітям у розвитку особистості, їх самореалізації та професійному самовизначенні. Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає й формує українське майбутнє. Саме до вас біжать дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно! Позашкілля - це особлива країна, в якій народжуються і плекаються таланти! В цей день щиро бажаю вам, дорогі позашкільники, хороших людей на життєвому шляху, допитливих очей, достойних умов праці, натхнення в роботі, міцного здоров’я, довголіття, сімейного затишку, миру вашим родинам та всій Україні! Міський голова Руслан Майструк.
22 Вересня, 2020 р., 09:55
Податковим кодексом України встановлено, що податок на прибуток підприємств нараховується платником самостійно за ставкою, визначеною статтею 136 цього Кодексу, від бази оподаткування, визначеної згідно зі статтею 135 цього Кодексу.
22 Вересня, 2020 р., 09:48
Це – свято людей сильних духом і з чистою совістю, котрі не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом. На тернистому шляху підпільної боротьби полягли десятки тисяч синів і дочок України. Це гірка історична правда. Але їхня жертва, принесена в ім'я свободи нашого народу та майбутніх поколінь, не була марною. Ми пам'ятаємо і шануємо Ваш подвиг, дорогі ветерани. Своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою та безмежною любов’ю до Батьківщини Ви довели усьому світові, що Україна ніколи не скориться загарбникам. У цей день ми складаємо шану тим, хто не дожив до наших днів, і тим, хто через усе життя несе біль від ран, від втрати бойових побратимів, гіркі спогади про труднощі партизанських стежок. Низько вклоняюся вам, шановні ветерани, і висловлюю щиру подяку за ваш подвиг. Бажаю вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу України! Міський голова Руслан М айструк.
22 Вересня, 2020 р., 09:45
З серпня місяця поточного року впроваджено систему функціонування програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО) або «РРО в смартфоні». Запровадження програмних РРО є альтернативою традиційним касовим апаратам. Відповідне програмне рішення ДПС може бути застосоване для будь-якого пристрою, що підтримує операційні системи Android і Windows та має підключення до мережі Internet. Вже на сьогодні програмне рішення (ПРРО) ДПС стало доступним і на безоплатній основі запропоноване для використання всім зацікавленим суб’єктам господарювання. Звертаємо увагу, що платник самостійно обирає пристрій, який є більш зручним для проведення розрахункових операцій – класичний та/або програмний РРО.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь