Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Серпня, 2020 р., 16:06
25 серпня 2020 року відбулось засідання постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури, молоді і спорту. В ході засідання були розглянуті організаційні питання роботи управління та закладів освіти ОТГ, питання організації харчування дітей в закладах освіти та про затвердження Програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки в закладах освіти Тетіївської міської ради на 2020-2024 роки.
25 Серпня, 2020 р., 15:44
25 серпня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Тетіївської міської ради, в ході якого були розглянуті питання про підготовку закладів освіти до початку нового навчального року, розгляд клопотання служби у справах дітей та сім'ї, а також розгляд заяв громадян.
24 Серпня, 2020 р., 09:01
Відділ культури, релігії, молоді та спорту оголошує результути онлайн фотоконкурсу "Автобусна зупинка моєї мрії". Конкурс проводився в рамках відзначення 29-ї річниці Незалежності України Відповідно до умов конкурсу та вподобань користувачів мережі Фейсбук: - І місце займає автобусна зупинка в с. Григорівка (159 вподобань) - ІІ місце займає автобусна зупинка в с. Ненадиха (151 вподобань) - ІІІ місце займає автобусна зупинка в с. Бурківці ( 139 вподобань) . Вітаємо переможців, дякуємо всім учасникам. Далі буде!!!!;)
24 Серпня, 2020 р., 08:54
На стадіоні "Колос" розпочалися змагання з футболу з нагоди 29-ї річниці Незалежності України та 70-річчя ВФСТ "Колос". Участь у змаганнях приймає чотири команди з Кашперівки, Високого, Дібрівки та Тетієва.
20 Серпня, 2020 р., 15:06
24 серпня 2020 року у парковій зоні Тетієва відбудуться святкові урочистості з нагоди 29-ї річниці Незалежності України. О 9.00 год. велопробіг Тетієвом. О 16.30 виступ народного аматорського дитячого духового оркестру О 17.00 святковий концерт з нагоди Дня незалежності України О 20.00 на танцювальному майданчику відбудеться святкова дискотека. Протягом усього дня в парковій зоні працюватимуть торгові точки та дитячі атракціони, де кожен зможе знайти розвагу на свій смак.
20 Серпня, 2020 р., 11:00
Тема діалогу – «Через відродження сакральних місць України до національного єднання та стійкого розвитку». Цьогоріч захід відвідали представники близько 30 громад з усіх куточків України, серед яких були і представники Тетіївської ОТГ: в.о. першого заступника міського голови Павло Корнієнко та начальник управління фінансів Євген Ліщук. Заходи розпочалися на історичному для погребищан місці – біля Козацького хреста «Борцям за волю України» із вшанування борців за волю і незалежність України покладанням квітів та спільною молитвою за Україну. Після цього було проведено побратимський турнір з міні-футболу, а завершився форум поблизу с.Ординці біля витоків р.Рось. Побратими-гості урочисто передали копії сакральних символів своїх громад ініціаторам створення Побратимства громад сакральної України, які будуть передані до музею української символіки ім..Насті Присяжнюк у м. Погребище.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь