Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Вересня, 2020 р., 11:19
Надходження перевищили показник січня-серпня минулого року на 5,5%. Тобто, платники податків Білоцерківщини, Сквирщини, Тетіївщини, Рокитнянщини, Савищенщини, Володарщини та Таращанщини додатково спрямували до місцевих бюджетів 76,7 млн. гривень.
18 Вересня, 2020 р., 11:13
У вересні 2019 року ДТЕК Київські регіональні електромережі запровадив зручну послугу для клієнтів «Планування точної дати візиту монтера» з питань роботи електролічильника у 7 районах Київської області. З серпня 2020 року цей сервіс став доступний для клієнтів ще 6 районів.
18 Вересня, 2020 р., 11:08
Коли увесь світ рухається вперед із шаленою швидкістю, фахівці будь-якої професії  мають встигати за його ходою. 17.09.2020р. фахівець Тетіївської районної філії КОЦЗ провела черговий інформаційний вебінар «Навчання онлайн. Освітні портали» та ознайомила шукачів роботи з освітнім порталом державної служби зайнятості (https://skills.dcz.gov.ua).
18 Вересня, 2020 р., 10:59
За інформацією Українського Гідрометцентру, 17 вересня та протягом найближчої доби можливе посилення вітру до 20 метрів на секунду. Негода вже стала причиною частини аварійних відключень електроенергії в регіоні. Енергетики ДТЕК Київські регіональні електромережі вже повністю повернули світло у 14 населених пунктів та у 14 частково. Наразі повністю знеструмленими залишаються 8 населених пунктів та 16 частково. Найбільше відключень у Бориспільському, Вишгородському, Іванківському та Бородянському районах.
17 Вересня, 2020 р., 15:37
. Зокрема, цього дня проводяться акції на узбережжях річок, морів та океанів, з метою попередження забруднення побутовими відходами водних ресурсів світу. Виконавчий комітет Тетіївської міської ради також приєднався до акції та 17 вересня 2020 року прибрали прибережну захисну смугу р.Роська від колишнього маслозаводу до меморіального комплексу «Парк 30-річчя Перемоги», а також спільними зусиллями з учнями школи №1 прибрали прибережну захисну смугу по вулиці Шкільна.
15 Вересня, 2020 р., 16:07
Шановні користувачі ВУ ВКГ "Тетіївводоканал"! 21-23 вересня 2020 року проводитиметься хлорування води, тому водопостачання буде тимчасово припинено. Просимо перевірити на справність запірну арматуру (крани).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь