Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Жовтня, 2020 р., 11:35
У зв’язку із обмежувальними заходами, прийнятими Урядом України для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 та запровадженням карантину, Тетіївський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) повідомляє про можливість вирішити більшість питань без особистих візитів, скориставшись онлайн сервісами вебпорталу Пенсійного фонду:
30 Жовтня, 2020 р., 11:00
В Тетіївській міській раді відбулось засідання комісії з питань праці, легалізації трудових відносин, виплати заробітної плати та погашення заборгованості перед місцевим бюджетом, в ході якої були розглянуті питання додержання мінімальних гарантій в оплаті праці, погашення заборгованості по ЄСВ та пільгових пенсіях.
30 Жовтня, 2020 р., 10:53
Гід з державних послуг — це інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.
30 Жовтня, 2020 р., 09:42
Згідно телефонограми ПАТ «Київобленерго» Тетіївського РП, Тетіївська міська рада повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами
30 Жовтня, 2020 р., 08:52
Щорічно, 30 жовтня, відзначається Міжнародний День тренера. Шановні тренери, висловлюю глибоку вдячність вам за примноження спортивної слави країни та Тетіївської громади. Нехай успіх та перемога стануть вірними супутниками вашого повсякденного життя! Щиро бажаю вам та вашим родинам добробуту, щастя, наснаги, олімпійського завзяття, міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, непохитного терпіння, спортивного довголіття, успішного подолання всіх перешкод на шляху отримання високих спортивних здобутків, миру і злагоди, задоволення від своєї благородної справи, рекордних спортивних та особистих досягнень! Міський голова Руслан Майструк.
29 Жовтня, 2020 р., 09:06
28 жовтня 2020 року секретар Тетіївської міської ради Сергій Денисюк, в.о. першого заступника міського голови Павло Корнієнко та заступник з гуманітарних питань Ірина Погоріла, з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників, вшанували пам'ять загиблих під час Другої світової війни покладанням квітів до Обеліску Слави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь