Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Жовтня, 2020 р., 14:48
Згідно телефонограми ПАТ «Київобленерго» Тетіївського РП, Тетіївська міська рада повідомляє, що у зв’язку з плановими роботами на ТП-412, ТП – 6, ТП- 3, ТП -357, ТП – 399, ТП – 60 та ТП -309 буде тимчасово припинене електропостачання:
28 Жовтня, 2020 р., 14:06
28 жовтня 2020 року секретар Тетіївської міської ради Сергій Денисюк, в.о. першого заступника міського голови Павло Корнієнко та заступник з гуманітарних питань Ірина Погоріла, з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників, вшанували пам'ять загиблих під час Другої світової війни покладанням квітів до Обеліску Слави.
28 Жовтня, 2020 р., 11:52
Щиро вітаю з Днем автомобіліста та дорожника! Це свято об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів. Вітаю всіх, хто вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті. Ви сидите за кермом різних авто, але всі ви – на одній дорозі. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасне здійснення перевезень та безпека пасажирів. Саме тому щиро бажаю всім працівникам автомобільного транспорту та дорожного господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи. Нехай усі дороги будуть рівними і ведуть вас до успіху, а кожен день, проведений за кермом, відкриває перед вами нові перспективи. Міський голова Руслан Майструк
28 Жовтня, 2020 р., 11:34
Щорічно 28 жовтня відзначається День визволення України від німецько-фашистських загарбників. В цьому році ми святкуємо 76 річницю. Це свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента від 20 жовтня 2009 року № 836/2009 «з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні». В цей день традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів. Воєнні дії під час Другої світової війни відбувалися на території України протягом 40 місяців – із 22 червня 1941 року до кінця жовтня 1944 року. У 1941–1944 роках на українській землі були зосереджені головні сили вермахту – від 57,1 до 76,7% загальної кількості дивізій. 607 з них було розгромлено саме на території України. У ході визволення України силами чотирьох Українських фронтів, які налічували понад 2,3 млн. воїнів, протягом січня 1943 року – жовтня 1944 року було проведено серію блискучих наступальних операцій. Завершила визволення України Карпатська операція, що розпочалася 9 вересня 1944 року. 27 жовтня 1944 року було звільнено Ужгород, 28 жовтня радянські війська вийшли на сучасний кордон нашої держави. За підрахунками істориків, у ході воєнних дій на території України загинуло близько трьох мільйонів радянських воїнів, понад два мільйони українців було вивезено для примусової праці до Німеччини під час окупації. В ході Другої світової війни бойовими нагородами було відзначено близько 2,5 млн. воїнів-українців, серед яких було чимало розвідників. Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі 40-х ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні.
27 Жовтня, 2020 р., 15:01
Тетіївська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що із середини жовтня поточного року невстановлені особи телефонують платникам податків від імені начальника ДПІ з метою отримання неправомірної вигоди. Такі дзвінки є провокацією з боку осіб, які у шахрайський спосіб намагаються отримати гроші, дискредитуючи податківців.
22 Жовтня, 2020 р., 09:20
Сьогодні в рамках Президентської програми «Велике будівництво» відбулось відкриття оновленого стадіону «Колос», на який завітали голова КОДА Василь Володін, його перший заступник Олександр Скляров та інші поважні гості. Відтепер наш стадіон має нові трибуни, мультифункціональний та футбольний майданчики. І ми можемо з гордістю організовувати різні матчі та змагання, під час яких зможемо прийняти більше тисячі вболівальників.                  
21 Жовтня, 2020 р., 16:04
 1. Про внесення змін до рішення двадцять шостої  сесії міської ради VII скликання від   20.12.2019 року  №  751 -26-VІІ «Про бюджет Тетіївської міської  ради  (об’єднаної громади)  на 2020 рік»  та додатків  1, 2, 3.
14 Жовтня, 2020 р., 16:04
  Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва! Ці свята відзначаються в українському суспільстві в день православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і українського війська. Сьогодні День захисника України є особливим для тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю на сході України, не дає ворогу втілити свої плани та роз’єднати український народ. Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, ми на Тетіївщині спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі під мирним небом. Шановні захисники України! Дякую вам за відданість нашій державі та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною! Бажаю вам міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі! Міський голова Руслан Майструк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь