Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Жовтня, 2020 р., 16:04
 1. Про внесення змін до рішення двадцять шостої  сесії міської ради VII скликання від   20.12.2019 року  №  751 -26-VІІ «Про бюджет Тетіївської міської  ради  (об’єднаної громади)  на 2020 рік»  та додатків  1, 2, 3.
14 Жовтня, 2020 р., 16:04
  Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва! Ці свята відзначаються в українському суспільстві в день православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і українського війська. Сьогодні День захисника України є особливим для тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю на сході України, не дає ворогу втілити свої плани та роз’єднати український народ. Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, ми на Тетіївщині спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі під мирним небом. Шановні захисники України! Дякую вам за відданість нашій державі та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною! Бажаю вам міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі! Міський голова Руслан Майструк.
07 Жовтня, 2020 р., 10:24
Станом на 6 жовтня 2020 року населення Київщини заборгувало за доставку газу понад 71 млн грн. Найбільше – понад 25 млн грн мають сплатити жителі Києво-Святошинського району. Заборгованість Васильківського району складає 6,6 млн грн. По 5 млн заборгованості налічується у жителів Білоцерківського, Броварського та Бориспільського районів.
06 Жовтня, 2020 р., 14:28
Тетіївський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у місті Києві та Київській області - запрошує до співпраці наполегливих, відповідальних, толерантних, ініціативних та оптимістичних особистостей для здійснення волонтерської діяльності.
05 Жовтня, 2020 р., 14:35
Ваша професія – найблагородніша серед усіх. Вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. Знаю, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. Разом з тим відповідає і за самого себе, свою професійну підготовку, право носити таке високе й почесне звання. В умовах суперечливого сьогодення все це здається непросто. Та радує те, що, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у всебічному житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань. У День вчителя хочу подякувати Вам, шановні педагоги, за тепло, що Ви даруєте нашим дітям, за те, що сієте в їхніх серцях зерно прекрасного, доброго, вічного. Низький уклін Вам, дорогі вчителі, за професіоналізм і терпіння, за любов до обраної справи і самовідданість, за багатство душі. Хай Ваше життя завжди наповнюється любов'ю і повагою Ваших учнів. Бажаю Вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України. Міський голова Руслан Майструк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь