Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Листопада, 2020 р., 13:26
Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що Законом України від 30.03.2020 № 540-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» визначено, що за результатами 2020 року, при реалізації права на податкову знижку відповідно до положень статті 166 Податкового кодексу України, сума коштів або вартість лікарських засобів для надання медичної допомоги хворим, дезінфекційних засобів і антисептиків, медичного обладнання, засобів індивідуального захисту, медичних виробів для скринінгу хворих, розхідних матеріалів для надання медичної допомоги, медичних виробів, лабораторного обладнання, розхідних матеріалів, реагентів для лабораторних досліджень; медичних виробів, лабораторного обладнання, розхідних матеріалів для інфекційних відділень, патологоанатомічних відділень тощо, засобів особистої гігієни, продуктів харчування та/або товарів за переліком, що визначається Кабінетом Міністрів України, які добровільно перераховані (передані) громадським об’єднанням та/або благодійним організаціям та/або центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони здоров’я, та/або іншим центральним органам виконавчої влади, які реалізують державну політику у сферах санітарного та епідемічного благополуччя населення, контролю якості та безпеки лікарських засобів, протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та іншим соціально небезпечним захворюванням, та/або особі, уповноваженій на здійснення закупівель у сфері охорони здоров’я, та/або закладам охорони здоров’я державної та/або комунальної власності, та/або структурним підрозділам з питань охорони здоров’я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій протягом карантину, що запроваджений Кабінетом Міністрів України у порядку, встановленому законом, на всій території України з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19), включається до податкової знижки у повному обсязі без урахування обмежень, визначених підпунктом 166.3.2 пункту 166.3 статті 166 цього Кодексу". Тобто немає обмеження щодо перевищення 4 відсотків суми загального оподатковуваного доходу такого звітного року.
23 Листопада, 2020 р., 10:08
21 листопада, в День Гідності та Свободи, міський голова Тетіївської ОТГ Руслан Майструк, секретар міської ради Сергій Денисюк, в.о. першого заступника Павло Корнієнко та заступник з гуманітарних питань Ірина Погоріла вшанували пам'ять загиблих за Україну покладанням квітів та хвилиною мовчання.
23 Листопада, 2020 р., 09:45
День Гідності і Свободи – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе. Це день, коли ми думаємо про майбутнє, але, водночас, пам’ятаємо тих, хто віддав життя в боротьбі за це майбуття. Щорічно, 21 листопада, в цей скорботний для всіх нас день, вся країна схиляє голови перед світлою пам’яттю Героїв Небесної Сотні. Вшановуючи нетлінну пам'ять за всіма загиблими, сьогодні ми схиляємо голови перед бійцями АТО, які демонструють усьому світу здатність захищати свою державу та берегти життя мільйонів українців. Від щирого серця бажаю усім вам добра, злагоди, миру і непохитної віри в перемогу всього єдиного великого українського народу. Міський голова Руслан Майструк.
19 Листопада, 2020 р., 16:15
Питання легалізації трудових відносин є актуальним питанням сьогодення. Тому що від офіційно нарахованої заробітної плати та відповідно від сплачених внесків залежить набуття страхового стажу.
17 Листопада, 2020 р., 11:21
З 17 листопада 1946 року світ традиційно відзначає Міжнародний день студентів в пам’ять чеської молодді, що виступила проти фашистського режиму в 1939 році, заплативши за це власними життями. Україна почала відзначати День студентів з 1999 року. Студенти зажди були рушійною силою, що давала поштовх до змін в усьому світі. Зокрема в Україні студенти стали основою двох революцій. Саме вони безстрашно показали, що можуть і хочуть змінювати країну на краще. Роки студенства - це роки великих задумів та ідей, величезної впевненності в своїх силах. Бажаю вам пронести цей запал через все життя, не втрачаючи віри та оптимізму, а також миру, щастя, добробуту, здійснення мрій, великих досягнень та успіхів на майбутній професійній ниві! Мыський голова Руслан Майструк.
16 Листопада, 2020 р., 18:53
 Шановні мешканці міста Тетієва! В зв`язку з проведенням ремонтних робіт, 17 листопада 2020 року з 9.00 по 17.00 год буде припинено водопостачання в місті. Просимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння.
16 Листопада, 2020 р., 14:29
Згідно телефонограми ПАТ «Київобленерго» Тетіївського РП, Тетіївська міська рада повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами
16 Листопада, 2020 р., 09:18
Завдяки вашій господарській дбайливості, знанням і наполегливості живе і розвивається сіль-ське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, багатий досвід живлять українську ниву. Низький уклін всім вам за хліб, який є символом достатку і благополуччя народу та країни в цілому, за самовіддану працю, вірність обраній справі і вміння щиро любити рідну землю. Саме ви справжні господарі землі. Вірю, що завдяки вашій праці і любові Україна вистоїть і розквітне. Бажаю всім вам, вашим родинам здоров'я, щастя і благополуччя. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай обходять стороною природні стихії, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання. Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Міський голова Руслан Майструк.
13 Листопада, 2020 р., 10:36
Кабінет Міністрів України 11 листопада 2020 року схвалив напрацьовані Міністерством охорони здоров'я України зміни до постанови  № 641 від 22 липня 2020 року «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (постанова КМУ від 11 листопада 2020 року №1100 «Зміни що вносяться до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641»). Враховуючи вищезазначену інформацію:
12 Листопада, 2020 р., 15:44
Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» від 16.01.2020 №466-ІХ, внесено зміни до п.п. 177.5.2 ст. 177 Податкового кодексу України (далі – ПКУ), щодо подання фізичною особою-підприємцем декларації у разі зміни системи оподаткування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь