Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Жовтня, 2020 р., 14:28
Тетіївський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у місті Києві та Київській області - запрошує до співпраці наполегливих, відповідальних, толерантних, ініціативних та оптимістичних особистостей для здійснення волонтерської діяльності.
05 Жовтня, 2020 р., 14:35
Ваша професія – найблагородніша серед усіх. Вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. Знаю, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. Разом з тим відповідає і за самого себе, свою професійну підготовку, право носити таке високе й почесне звання. В умовах суперечливого сьогодення все це здається непросто. Та радує те, що, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у всебічному житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань. У День вчителя хочу подякувати Вам, шановні педагоги, за тепло, що Ви даруєте нашим дітям, за те, що сієте в їхніх серцях зерно прекрасного, доброго, вічного. Низький уклін Вам, дорогі вчителі, за професіоналізм і терпіння, за любов до обраної справи і самовідданість, за багатство душі. Хай Ваше життя завжди наповнюється любов'ю і повагою Ваших учнів. Бажаю Вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України. Міський голова Руслан Майструк.
02 Жовтня, 2020 р., 14:06
Від міського голови Тетіївської ОТГ Руслана Майструка та всієї громади присутніх на святкуванні привітав секретар міської ради Сергій Денисюк. Сергій Михайлович побажав великій дружній сільській родині добробуту, затишку в кожній родині, міцного здоров’я, довголіття, мирного неба, а Кашперівці процвітати та квітнути на благо своїх мешканців та усієї України.
01 Жовтня, 2020 р., 11:09
Це свято знаходить палкий відгук у серці кожної людини. Адже мову музики розуміють всі незалежно від національності, віку та соціального статусу. Споконвіку людина черпає у цьому чистому джерелі натхнення й сили, світлі сподівання та чисті прагнення. В чарівних мелодіях – радість буття, краса людської душі, велич людини-творця.
01 Жовтня, 2020 р., 11:05
Щиро вітаю вас з Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь