Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Вересня, 2020 р., 11:08
Працівниками КП «Муніципальна Варта» з 31 серпня по 11 вересня 2020 року було проведено ряд організаційних заходів на території обслуговування Тетіївської ОТГ з виявлення порушень правил благоустрою, про що було складено приписи про усунення виявлених порушень в найкоротший термін та адміністративні протоколи за ст. 175-1 КУпАП, ст. 152 КУпАП, ст. 196 КУпАП. Розглянуто низку звернень громадян та прийнято рішення за даними зверненнями.
10 Вересня, 2020 р., 15:26
  «Міжнародний день чистих берегів»   Кожний рік у 3-ті вихідні вересня по всьому світу проходять екологічні акції в рамках Міжнародного дня чистих берегів. Зокрема, цього дня проводяться акції на узбережжях річок, морів та океанів, з метою попередження забруднення побутовими відходами водних ресурсів світу. Захід започатковано у 1986 році і з кожним роком він набуває все більшої популярності. Наразі проблема засмічення побутовим сміттям річок, морів та океанів світу набрала глобальних масштабів. Є нагальна необхідність зупинити перенос сміття водними шляхами. З цією метою більшість країн світу долучається до заходу з прибирання берегів водойм. Виконавчий комітет Тетіївської міської ради також долучається до цієї екологічної акції та запрошує учнів, рибалок і небайдужих громадян взяти участь в цій акції. Зокрема, заплановано на 13 год 17 вересня прибирання прибережно захисної смуги р. Роська від бувшого маслозаводу до меморіального комплексу  та прибирання прибережно захисної смуги по вулиці Шкільна. Пам’ятаймо: майбутнє наших водойм - у наших руках!
04 Вересня, 2020 р., 13:00
Дмитро Дронов ініціював проведення спільних нарад з керівниками органів місцевого самоврядування та виконавчої влади у районах Київської області. Головним завданням обговорень стане визначення перешкод, що можуть завадити у підготовці до опалювального періоду. Заходи планують провести до кінця вересня.
04 Вересня, 2020 р., 12:57
На 1 вересня населення Київщини заборгувало за послуги розподілу газу понад 76 млн грн, з них найбільше 26 млн грн у Києво-Святошинському районі. Жителі Васильківщини мають сплатити понад 9 млн грн. Більш ніж по 5 млн грн винні у Бориспільському, Броварському та Білоцерківському районах.
03 Вересня, 2020 р., 16:20
КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
27 Серпня, 2020 р., 15:01
З нагоди 29-ї річниці Незалежності України в Тетієві відбувся велопробіг. За підтримки в.о.першого заступника міського голови П.Корнієнка кожному учаснику були вручені прапори та стрічки національних кольорів. Велопробіг супроводжували працівники поліції та медики. Участь взяло близько 30 учасників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь