Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Київська область у ТОП-5 лідерів зі встановлення домашніх сонячних електростанцій

Дата: 11.09.2020 10:13
Кількість переглядів: 25

 

Київська область у ТОП-5 лідерів зі встановлення домашніх сонячних електростанцій
 
Понад 297 домашніх сонячних електростанцій підключили до мереж ДТЕК Київські регіональні електромережі за шість місяців 2020 року. Тепер в Київській області понад 2 тисячі просьюмерів*. Найбільше виробників «зеленої» енергії – домогосподарства у Києво-Святошинському районі – 344, Броварському – 263 та Бориспільському - 235.
 
«ДТЕК Київські регіональні електромережі забезпечує безперешкодний доступ до інфраструктури мереж для всіх клієнтів. З початку року компанія підключила 297 домашніх електростанцій. Це наш внесок у декарбонізацію української енергетики, збереження навколишнього середовища і формування екологічного майбутнього для нових поколінь», - зазначив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.
 
За інформацією Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України за шість місяців 2020 р. домогосподарства встановили більше 25,6 тис. СЕС загальною потужністю 658 МВт. Київська область входить до 5 лідерів, де спостерігається найбільша кількість СЕС приватних домогосподарств. Так, у Дніпропетровській – 3 398, Тернопільській – 2200, Київській – 2082, Івано-Франківській - 1900 та Закарпатській областях - 1600.
 
Швидко і зручно подати заявку на приєднання можна на сайті компанії. Отримати консультацію з питань приєднання можна зателефонувавши до кол-центру за телефонами (044) 459-07-40, (067) 495-70-40 або пишіть у Facebook.
 
*Домогосподарства з домашніми сонячними електростанціями до 50 кВт, які самостійно виробляють для своїх потреб електроенергію, а надлишок продають в мережу, отримали назву - просьюмери (від англ. Prosumer, producer - виробник + consumer - споживач).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь