Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

30 ВЕРЕСНЯ ВСЯ НАША КРАЇНА СВЯТКУЄ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК

Дата: 30.09.2020 15:16
Кількість переглядів: 17

 

Щорічно 30 вересня вся наша країна святкує Всеукраїнський день бібліотек. Це свято заснував другий Президент України Л.Д.Кучма, своїм наказом від 14.05.1998р. №471/98.
З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек у читальному залі Центральної публічної бібліотеки вітання приймали бібліотечні працівники району.
Зі щирими словами подяки до всіх звернулись виконуючий обов’язки першого заступника міського голови П.В. Корнієнко, секретар міської ради С.М.Денисюк, заступник міського голови з гуманітарних питань І.В.Погоріла, голова Тетіївської райдержадміністрації Н.А.Дячук, голова Тетіївської районної ради Н.В.Жубер.
Вони наголосили на тому, що не дивлячись на розвиток новітніх технологій, книга залишається першим духовним та інформаційним джерелом доброго й вічного, а працівники бібліотек є збирачами, хранителями, дослідниками духовної спадщини поколінь.
За плідну працю на бібліотечній ниві, з нагоди свята, бібліотекарів привітали: начальник відділу культури, релігії, молоді та спорту виконавчого комітету Тетіївської міської ради А.В.Дідковська ; методист районного центру культури, молоді та спорту Я.В.Гавюк; голова профспілки працівників культури Н.В.Шибицька; директор будинку культури Тетіївської об’єднаної територіальної громади О.О.Задирака; директор комунального закладу «Тетіївська дитяча музична школа» В.Л.Карпович; директор районного народного історико-краєзнавчого музею Л.К.Черепинчук; журналіст М.П.Соловей.
Найкращих працівників бібліотеки та ветеранів праці бібліотечної справи за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек було нагороджено подяками та подарунками від міського голови, райдержадміністації, райради, начальника відділу культури, релігії, молоді та спорту виконавчого комітету Тетіївської міської ради, директора Тетіївського центру культури, молоді та спорту та голови профспілки працівників культури.

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь