Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Лютого, 2021 р., 08:43
        Просимо бути толерантні та проявляти терпіння один до одного. Прийшла зима, яка створює  певні незручності. В м.Тетієві нараховується 161 вулиця та провулків загальною протяжністю 125 км.  
01 Лютого, 2021 р., 11:03
Враховуючи результати опитування в селах Дібрівка та Дубина, а також онлайн голосування, рішенням другої сесії Тетіївської міської ради 26 січня 2021 року мою кандидатуру затверджено старостою відповідних населених пунктів.  Я щиро вдячний всім за підтримку та виявлену довіру. Дібрівка – це моє рідне село, де я народився, навчався, працювали мої батьки. Я намагатимусь виправдати вашу довіру, з повагою ставитися до кожного мешканця, перейматися проблемами та сприяти їх вирішенню. Будемо і далі працювати над розвитком наших сіл та благополуччям їх жителів. Бажаю усім миру та злагоди, здоров’я та достатку. З повагою, староста с. Дібрівка та с. Дубина Сергій Денисюк.
01 Лютого, 2021 р., 10:52
Щиро дякую всім за підтримку. Зичу міцного здоров'я, добра і надії.
01 Лютого, 2021 р., 10:36
Хочу висловити Вам подяку за активну життєву позицію та щиру підтримку. Впевнений, ми разом, як однодумці так і опоненти , маємо однакове бажання розвивати та зміцнювати громаду , враховуючи інтереси кожного. Бажаю усім миру ,здоров'я , добробуту.
01 Лютого, 2021 р., 09:00
Дорогі мої односельці, височани! Хочу висловити вам щиру подяку за підтримку моєї кандидатури на посаду старости села - як по результатах соціологічного опитування так і в інтернет-мережі. Також вдячна за критичні зауваження односельців, які обов'язково візьму до уваги. Я - корінна височанка. Хіба є ще на світі куточок, де так гарно світить сонце, де прозорим, кришталево-чистим повітрям дихає ліс, а легкий вітерець розносить веселий і радісний спів пташок рідної батьківської сторони... Це голос моєї землі, що наповнює душу піднесенням і радістю від такої краси, від того, що ти є її частинкою... Хочеться, щоб наше село стало ще кращим. Але для цього потрібні наші спільні зусилля-усіх і кожного. А я намагатимусь виправдати ваше довір'я турботою про село і його жителів, а свої знання і досвід буду спрямовувати на захист законних прав та інтересів Високого та його жителів, на його розвиток.
30 Січня, 2021 р., 20:50
 Протягом останніх двох тижнів проведено чотири  вебінари для клієнтів служби зайнятості.
30 Січня, 2021 р., 20:39
             28.01.2021 року директором Тетіївської районної філії КОЦЗ Валентиною Криворученко  проведено зустріч з директором Тетіївського професійно-технічного училища Віктором Кінзерським. Під час зустрічі, керівника навчального закладу було проінформовано про «Порядок відбору навчальних закладів для організації професійного навчання зареєстрованих безробітних та їх проживання в період навчання», затвердженого наказом Міністерства соціальної політики України від 16.05.2013 №269 (у редакції наказу Міністерства соціальної політики України від 25.10.2019 №1553), та необхідність прийняття участі у відборі закладів освіти для організації професійного навчання зареєстрованих безробітних.
30 Січня, 2021 р., 20:25
Суми збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з операцій купівлі-продажу нерухомого майна сплачуються платниками за місцем розташування державної нотаріальної контори або робочого місця приватного нотаріуса.
30 Січня, 2021 р., 20:04
Хочу щиро подякувати Вам за небайдужість до майбутньої долі наших сіл Кошева та Погребів,за підтримку та виявлену довіру до мене як претендента на старосту наших сіл. Ціную і поважаю думку кожного з Вас,адже саме Ваша активна і небайдужа позиція допоможе нам перебороти всі виклики сьогодення.Щиро вірю.що наша єдність є основною рушійною силою поступу у майбутнє.Я переконана,що нас чекають нові звершення та перемоги,а згуртованістю ми досягнемо успіху,бо ми велика сила. ДОБРА ТА МИРНОГО НЕБА!
30 Січня, 2021 р., 19:32
Дорогі односельчани, хочу повідомити вам, що відповідно до рішення сесії Тетіївської міської ради від 26.01.2021 року, мене було призначено на посаду старости села Одайпіль. Розумію всю відповідальність даної посади та гарантую, що буду робити все, щоб покращити умови проживання в нашому селі, а проблеми місцевого значення вирішувалися швидко та відкрито. Сподіваюся, що найближчим часом владнаються всі технічні та організаційні питання і я зможу в повному обсязі приступити до виконання своїх обов'язків. Бажаю здоров'я. З повагою, староста села Одайпіль Дмитро Рабенко.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь