Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Лютого, 2021 р., 11:41
Молоді, амбітні та креативні, всі, хто має бажання реалізувати себе у громадському житті громади - запрошуємо долучатися до роботи Молодіжної ради! Якщо Вам 14-35 років, Ви проживаєте в Тетіївській ТГ і Вам не байдужа доля нашої громади – приєднуйтеся до Молодіжної ради! Рада створена з метою налагодження ефективної взаємодії між місцевим самоврядуванням та молоддю Тетіївщини. Це потрібно для вирішення питань, що пов’язані із життям молоді та її участі в усіх сферах життєдіяльності громади. Що означає особисто для Вас вступ до Молодіжної ради? 1. Саморозвиток, розвиток лідерських і комунікаційних навичок. 2. Можливість обговорити з іншими молодими людьми свої проєкти та втілити їх у життя. 3. Можливість «прямого» спілкування з органами місцевого самоврядування. 4. Незалежна розробка пропозицій з культури, спорту, освіти та ін. 5. Важливий життєвий досвід та рядок в резюме, який оцінять роботодавці. Якщо бажаєте стати членом Молодіжної ради, брати участь у навчаннях, тренінгах, семінарах, бути присутніми на засіданнях колегіальних органів Тетіївської ТГ - звертайтесь у відділ культури, релігії, молоді та спорту Тетіївської міської ради за адресою: м.Тетіїв, вул. Я.Острозького,5, Контактна особа: Микола Лисиця(066-728-92-18). Заяви приймаються до 05.03.2021 року. Телефони для довідок: 5-11-31 Тільки спільними зусиллями ми реалізуємо всі плани, які спрямовані на розвиток рідної Тетіївської територіальної громади!  
04 Лютого, 2021 р., 09:16
Згідно телефонограми ПАТ «Київобленерго» Тетіївського РП, Тетіївська міська рада повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами
04 Лютого, 2021 р., 09:08
Згідно телефонограми ПАТ «Київобленерго» Тетіївського РП, Тетіївська міська рада повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами
03 Лютого, 2021 р., 11:08
Належна організація діяльності новостворених органів місцевого самоврядування в значній мірі залежить від їх документаційного забезпечення, а отже потребує невідкладної організації служб діловодства як структурних підрозділів їх виконавчих органів. Разом із цим, набуває особливої значущості питання забезпечення збереженості документів, утворених у діяльності припинених і новостворених органів місцевого самоврядування, що вимагає заснування архівних підрозділів (архівів) у сільських, селищних, міських радах новоутворених територіальних громад і їхніх виконавчих органах.
02 Лютого, 2021 р., 16:00
Сім’я, в якій подружжя (чоловік та жінка) перебуває у зареєстрованому шлюбі, разом проживає та виховує трьох і більше дітей, у тому числі кожного з подружжя, або один батько (одна мати), який (яка) проживає разом з  трьома і більше дітьми та самостійно їх виховує є багатодітною. До складу  багатодітної сім’ї включаються також діти, які навчаються в загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів, до закінчення навчальних закладів, але не довше ніж до досягнення ними 23 років.
02 Лютого, 2021 р., 12:33
Сьогодні 2 лютого наша громада із сумом згадує нашого волонтера Юрченка Володимира Миколайовича.
02 Лютого, 2021 р., 08:43
        Просимо бути толерантні та проявляти терпіння один до одного. Прийшла зима, яка створює  певні незручності. В м.Тетієві нараховується 161 вулиця та провулків загальною протяжністю 125 км.  
01 Лютого, 2021 р., 11:03
Враховуючи результати опитування в селах Дібрівка та Дубина, а також онлайн голосування, рішенням другої сесії Тетіївської міської ради 26 січня 2021 року мою кандидатуру затверджено старостою відповідних населених пунктів.  Я щиро вдячний всім за підтримку та виявлену довіру. Дібрівка – це моє рідне село, де я народився, навчався, працювали мої батьки. Я намагатимусь виправдати вашу довіру, з повагою ставитися до кожного мешканця, перейматися проблемами та сприяти їх вирішенню. Будемо і далі працювати над розвитком наших сіл та благополуччям їх жителів. Бажаю усім миру та злагоди, здоров’я та достатку. З повагою, староста с. Дібрівка та с. Дубина Сергій Денисюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь