Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Лютого, 2021 р., 15:08
Центр надання адміністративних послуг в період карантину відповідно до Постанови КМУ «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» працює за наступним графіком:
18 Лютого, 2021 р., 08:27
20 лютого 2021 року о 11.00 біля пам'ятного знаку Героям Небесної Сотні відбудеться мітинг-реквієм приурочений до Дня Героїв Небесної Сотні. Запрошуємо усіх небайдужих!
16 Лютого, 2021 р., 16:00
Фізична особа – резидент, яка отримала іноземний дохід та сплатила податки за межами України, для отримання права на зарахування сплачених податків повинна надати довідку від державного органу країни, де отримувався такий дохід (прибуток), уповноваженого справляти такий податок, про суму сплаченого податку та збору, а також про базу та/або об’єкт оподаткування. Зазначена довідка підлягає легалізації у відповідній країні, відповідній закордонній дипломатичній установі України, якщо інше не передбачене чинними міжнародними договорами України.
15 Лютого, 2021 р., 16:28
15 лютого 2021 року українці відзначають 32-річницю виведення військ з Афганістану.
15 Лютого, 2021 р., 13:57
Тетіївське районне управління Держпродспоживслужби 17.02.2021 року о 10.00 годині в приміщенні Тетіївської райдержадміністрації буде проводити семінар-нараду з метою роз`яснення алгоритму взаємодії пасічників, аграріїв та органів місцевої влади під час обробітку полів, попередження отруєння бджіл, а також додаткові матеріали.
15 Лютого, 2021 р., 13:25
14 лютого о 18:38 годині до оперативно-диспетчерської служби Тетіївського району надійшло повідомлення про загорання в м. Тетіїв, по вулиці Першотравнева.   До місця виклику було направлено черговий караул 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Тетіїв у складі двох відділень. Прибувши на місці події рятувальниками встановлено, що горить господарча будівля розміром 7*5 метри. Тому, було подано для гасіння два стволи «Б». О 19:23 годині пожежу було взято під контроль, а о 20:10 годині повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі було знищено речі домашнього вжитку, господарчий інвентар та пошкоджено стіни «літньої» кухні, підлога, віконні рами і двері. Причина виникнення пожежі – наразі встановлюється.             

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь