Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Лютого, 2021 р., 15:16
28 лютого о 08:15 до оперативно-диспетчерської служби Тетіївського району надійшло повідомлення про загорання маршрутного автобуса у в м. Тетіїв по вул. Центральній. До місця виклику направлено особовий склад 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Тетіїв. По прибуттю встановлено, що горить моторний відсік автобуса. Пожежу локалізовано о 08:22 та повністю ліквідовано о 08:35. Вогнем знищено моторний відсік та пошкоджено сидіння водія, панель приборів і обшивку салону. До гасіння пожежі залучалося 2 одиниці техніки та 6 чоловік особового складу. Причина виникнення пожежі встановлюється.           
27 Лютого, 2021 р., 22:01
З Днем народження, рідна Київщино!
26 Лютого, 2021 р., 09:37
Сьогодні 26 лютого тетіївська громада вшановує пам'ять Непомнящого Миколи Валерійовича ("Рибака").
25 Лютого, 2021 р., 16:28
У зв’язку із значним збільшенням талих вод на території району Тетіївський РС ГУ ДСНС України у Київській області рекомендує: Якщо Ви живете в районі можливого підтоплення вам необхідно: - підготувати запас продуктів харчування тривалого зберігання (мінімум дві доби), питної води, медикаментів, одягу; - зібрати документи та цінні речі; - знати підходяще місце для своїх запасів, у випадку підтоплення воно повинне бути доступним для вас та не доступним для води.  Вода може прибути зненацька, тому слідкуйте за інформацією по місцевим ЗМІ, в яких періодично будуть показувати прогноз стосовно паводку та можливих зон підтоплення.  У випадку отримання сигналу тривоги: - не панікуйте, оцініть обстановку; - якщо ви перебуваєте на відкритій місцевості якомога швидше знайдіть безпечне місце на перепаді висоти, підніміться та чекайте на допомогу; - якщо вода застала Вас вдома, необхідно: відключити електроенергію, перекрити подачу газу, щільно закрити вікна та двері, піднятися на верхні поверхи, горище та дах. - постійно передавайте сигнали тривоги;  У випадку евакуації слідуйте наступній схемі: - не піддавайтеся паніці; - перед виходом з будівлі вимкніть електроенергію та газ, закріпіть всі плавучі предмети які знаходяться поза будівлею; - залиште у будинку питну воду в герметичній тарі, вона знадобиться після повернення; - візьміть з собою документи та цінності, необхідні речі, медикаменти, запас продуктів харчування на дві доби; - в кінцевому пункті евакуації зареєструйтесь.
25 Лютого, 2021 р., 16:26
У зв’язку з виявленням ясеневої смарагдової вузькотілої златки (вперше в Україні) у вересні 2019 року та запровадженням карантинного режиму на території Луганської області, одним з основних завдань фітосанітарного управління є завчасна та всебічна оцінка виду шкідника, здатного представляти загрозу для сільського та лісового господарства країни,  або будь-якої конкретної території. Для успішної та ефективної боротьби з екзотичними шкідниками дуже важливо їх раннє виявлення. Саме тому й використовують феромонні пастки.
25 Лютого, 2021 р., 16:21
24 лютого з особовим складом чергового караулу 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Тетіїв були проведені нічні пожежно-тактичні заняття. Рятувальники за сигналом «тривога», терміново прибули на територію районного відділу ГУ МВС. Провели розвідку, включились в ланку ГДЗС та за допомогою стволів ліквідували умовну пожежу. Завданням таких занять є удосконалення знань і практичних навичок особового складу пожежно-рятувальної частини; бути готовим в будь який час доби діяти професійно при порятунку людей та ліквідації пожеж.
25 Лютого, 2021 р., 08:47
25 лютого 2021 р. виповнюється 150 років від дня народження Лесі Українки – видатної української письменниці та громадської діячки, однієї з центральних постатей національної культури.
24 Лютого, 2021 р., 13:48
Управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області розпочало вебнавчання на ZOOM-платформі для страхувальників з питань заповнення Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 15.12.2021 № 773.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь