Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Квітня, 2021 р., 16:03
5 квітня в Тетіївській міській раді відбулося два конкурси на заміщення вакантних посад. Цього разу конкурсні роботи писали кандидати на керівні посади начальників відділу соціального захисту населення та відділу освіти виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
02 Квітня, 2021 р., 09:42
УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВІДКЛЮЧЕННЯ ВОДОПОСТАЧАННЯ! Шановні мешканці міста Тетієва! В зв`язку з проривом на водонапірному колекторі 2 квітня 2021 року в центральній частині міста та в мікрорайоні Плоханівка буде відсутне водопостачання. Просимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння. ВУ ВКГ "Тетіївводоканал".
01 Квітня, 2021 р., 16:28
ВІДБУЛОСЯ НАВЧАННЯ З ДІЛОВОДСТВА У Тетіївській міській раді відбулося навчання з діловодства для працівників структурних підрозділів виконавчого комітету. Заняття із зазначеної теми підготувала і провела начальник Тетіївського Центру професійного розвитку педагогічних працівників Ольга Лях. Йшлося про вимоги до якості підготовки управлінських документів, ведення документації та організації діловодства загалом. Нагадаємо, що поштовхом для проведення навчання стали зауваження депутатів міської ради щодо не належно підготовлених матеріалів до сесії. Як усім відомо, в діловодстві дрібниць немає, тому в міськраді вирішили час від часу організовувати подібні навчання.  
01 Квітня, 2021 р., 11:24
31 березня відбулося засідання міської територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку очолив міський голова Богдан Балагура.
31 Березня, 2021 р., 10:40
УВАГА! З 1 квітня настає «сезон тиші» у лісах
30 Березня, 2021 р., 16:27
30 березня у Тетіївській міській раді відбулося представлення нового заступника міського голови з гуманітарних питань. Тепер цю посаду займає Надія Дячук. Її привітав міський голова Богдан Балагура, відрекомендувавши, як висококваліфікованого працівника з великим досвідом та активною життєвою позицією. Надія Анатоліївна подякувала за виявлену їй довіру та пообіцяла самовіддано працювати на благо нашої громади.
30 Березня, 2021 р., 16:25
:exclamation: Інформація по КНП «Тетіївська ЦЛ» щодо госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2 станом на 30.03.2021 року:exclamation: :heavy_check_mark:Кількість ліжок, які розгорнуто для прийому хворих – 120; :heavy_check_mark:Всього госпіталізовано хворих COVID-19 та з підозрою на COVID-19 – 100; в т.ч. хворих з підтвердженим діагнозом COVID-19 – 61; в т.ч. хворих з підозрою COVID-19 – 39; в.т.ч. хворих кисневозалежних – 51; :heavy_check_mark:Кількість госпіталізованих: хворих та з підозрою на COVID-19 за добу – 20; :heavy_check_mark:Кількість пацієнтів, що одужали за добу- 18; :heavy_check_mark:Кількість померлих пацієнтів за добу – 1.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь