Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Березня, 2021 р., 16:45
В Тетієві відзначили 207 річницю від дня народження Тараса Шевченка. Представники влади від Тетіївської громади на чолі з міським головою Богданом Балагурою поклали квіти до погруддя великого українця. 
09 Березня, 2021 р., 16:27
Київщина отримала з державного бюджету 54,9 млн грн, щоб забезпечити санаторно-курортним лікуванням тих жителів, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
09 Березня, 2021 р., 10:45
Дев’ятого березня, в Україні відзначать чергові роковини від дня народження Тараса Шевченка. Дев’ятого березня Тарас народився, десятого – помер. Хоч і прожив поет небагато, всього 47 років, із яких 24 припадає на кріпацтво, 10 – заслання, і лише 13 випало поетові прожити, за його ж висловом, «на такій волі, як собака на прив’язі». Проте Шевченко в серцях українців жив і житиме вічно.
09 Березня, 2021 р., 10:39
Дорогі наші жінки, найпривабливіші і найдобріші! Любі наші дружини, дочки, матері, тещі, подруги і всі-всі представниці прекрасної статі! Вітаємо вас з днем 8 березня! Бажаємо, щоб ваші серця належали тим, хто любить і обожнює вас, щоб кожен день ви відчували турботу, відданість, вірність, допомогу і підтримку! Кохайте самі і будьте завжди коханими, залишайтеся такими ж неповторними, ніжними і теплими! Щастя вам, радості й удачі завжди і в усьому!
05 Березня, 2021 р., 08:47
Щодо ситуації, пов’язаної із захворюванням на COVID-19
04 Березня, 2021 р., 13:15
Народився Роман Васильович Горбенко 1 березня 1974 року в селі Стадниця, Тетіївського району в сім’ї робітників. Після закінчення в 1991 році місцевої школи та здобувши Вінниці спеціальність електрика пішов працювати на Стадницький спиртовий завод. Через 4 роки був призваний на строкову військову службу, по закінченню якої повернувся в рідне село.
01 Березня, 2021 р., 16:17
Позачергове засідання виконавчого комітету Тетіївської міської ради відбудеться 4 березня о 10.00 год.
01 Березня, 2021 р., 14:58
АТ «Київоблгаз» виконує повний спектр послуг від проектування до пуску газу. Видача технічних умов, розробка проектно-кошторисної документації, будівельні роботи, монтаж газового обладнання та пуск газу.
01 Березня, 2021 р., 12:11
Головне управління Пенсійного фонду України у Київській області повідомляє, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 22.02.2021 №127 «Про додаткові заходи соціального захисту пенсіонерів у 2021 році» проведено індексацію пенсій. Перерахунок проведено автоматично, за матеріалами пенсійних справ. Пенсії перераховані із застосуванням коефіцієнта збільшення середньої заробітної плати в Україні, з якої сплачено страхові внески, та який враховується для обчислення пенсії, у розмірі 1,11. В результаті перерахунку мінімальний розмір підвищення склав 100 гривень. Крім того, для одержувачів пенсій, призначених згідно Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», які мають повний страховий стаж (35 років чоловіки та 30 років жінки), розмір пенсійної виплати встановлено не нижче ніж 2 200 гривень. Перераховані пенсійні виплати жителі Київщини отримають у березні поточного року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь