Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Січня, 2021 р., 16:58
Щиро дякую усім хто віддав голос за мене при опитуванні та онлайн голосуванні на посаду старости села Денихівка. Всім зичу здоров'я, добра та мирного неба!!!
28 Січня, 2021 р., 16:18
Були розглянуті питання: 1. Аналіз і узагальнення пропозицій, заяв і скарг громадян, що надійшли до виконавчого комітету та старостинських округів в 2020 році. Доповідала Гріщенко Н.В. – начальник загального відділу.   2. Про затвердження Положення про порядок ведення договірної роботи у виконавчому комітеті Тетіївської міської ради. Доповідала Гріщенко Н.В. – начальник загального відділу.   3. Звіт про роботу КП «Соціальний центр» Тетіївської міської ради. Доповідала Корчак Г.В. –директор КП «Соціальний центр».   4. Розгляд клопотань Служби у справах дітей. Доповідала Панченко Л.В. – начальник Служби у справах дітей.   5. Винесення на обговорення Статуту Тетіївської міської територіальної громади. Доповідала Волянюк Н.І. – спеціаліст юридичного відділу.   6. Розгляд Програми профілактики злочинності та сприяння діяльності правоохоронних органів Національної поліції на території Тетіївської міської територіальної громади на 2021 -2022 роки. Доповідав Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови.   7. Розгляд Програми підтримки заходів та робіт з мобілізаційної підготовки на території Тетіївської міської територіальної громади на 2021 – 2023 роки. Доповідав Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови.   8. Про затвердження Положення про постійну комісію по списанню. Доповідав Павлунько С.В. – начальник відділу обліку та звітності.   9. Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів на території Тетіївської територіальної громади. Доповідав Дем’янчук П.В. – начальник відділу ЖК , транспорту та благоустрою.   10. Про надання дозволу на виготовлення проектної документації для підключення вуличного освітлення по вулицях Бульвар Північний, Заводська, Автомобілістів, Енергетиків, Козацька, Борщагівська, Лісова, Купальська в місті Тетієві. Доповідав Дем’янчук П.В. – начальник відділу ЖК, транспорту та благоустрою.   11. Про внесення змін до Регламенту виконавчого комітету Тетіївської міської ради. Доповідала Погоріла І.В. – в.о. заступника міського голови з гуманітарних питань.   12. Про план роботи виконкому Тетіївської міської ради на 2021 рік . Доповідала Погоріла І.В. – в.о. заступника міського голови з гуманітарних питань.   13. Про затвердження графіка прийому громадян. Доповідала Погоріла І.В. – в.о. заступника міського голови з гуманітарних питань.   14. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень та омолоджувальне обрізання. Доповідав Гудзь В.В. – спеціаліст відділу земельних відносин та охорони.   15. Розгляд заяв громадян: 15.1. Упорядкування адрес. Доповідав Дем’янчук П.В.- начальник відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою. 15.2. Питання архітектури. Доповідав Павленко Д.М.- начальник відділу містобудування та архітектури. 15.3. Допомоги. Доповідала Погоріла І.В. – заступник міського голови з гуманітарних питань. 16. Різне.                   
28 Січня, 2021 р., 15:55
З теплом у серці дякую кожному з вас за активну участь у громадському обговоренні. Приємно вражена масштабами вашої підтримки і щиро вдячна за виявлену вами довіру. Працюючи на посаді секретаря Черепинської сільської ради, для мене завжди були в пріоритеті людяність, толерантність та повага до людей незалежно від їхнього статусу. Наразі в період пандемії наша країна опинилася у складних економічних умовах, на розвиток наших сіл, на жаль, фінансування відсутнє… Хочу зауважити, що навіть у такий складний час, багато залежить від нас: нашої згуртованості, взаєморозуміння, підтримки, поваги один до одного, впевненості у майбутньому. Отримавши від вас великий кредит довіри, розумію всю відповідальність, але з Божою допомогою і вашою підтримкою буду намагатися робити все можливе, щоб ви не пошкодували про свій вибір. Ціную і поважаю думку кожного з вас, адже саме ваша активна та громадянська позиція є основною рушійною силою. Зичу всім міцного здоров’я, миру, злагоди у ваших родинах, віри у краще майбутнє.
28 Січня, 2021 р., 15:51
Щиро дякую вам за активну життєву позицію і небайдужість до майбутньої долі нашого села. Я ціную кожну точку зору, приймаю справедливу критику і зауваження, бо для мене головне не власності амбіції, а реальна турбота про односельців. Докладатиму максимум зусиль аби розвінчати сумніви щодо мене у найбільших скептиків. Дякую тим хто підтримував порадою, словом, голосом. Розумію свою відповідальність та ефективно працюватиму на посаді старости задля свого села. Щиро бажаю миру, злагоди і міцного здоров'я вам і вашим родинам. З повагою, староста села Кашперівки Скрипник Володимир.
28 Січня, 2021 р., 10:12
Згідно телефонограми ПАТ «Київобленерго» Тетіївського РП, Тетіївська міська рада повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами
28 Січня, 2021 р., 09:41
Згідно телефонограми ПАТ «Київобленерго» Тетіївського РП, Тетіївська міська рада повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами
27 Січня, 2021 р., 11:23
26 січня під головуванням міського голови Богдана Балагури відбулася друга сесія Тетіївської міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 25 депутатів. На засіданні були розглянуті такі питання:
27 Січня, 2021 р., 09:23
Якщо Ви самостійний і відповідальний, відкритий і комунікабельний, здатний до критичного мислення і вмієте залагоджувати конфлікти – це служба саме для Вас.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь