Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Січня, 2021 р., 16:41
Статтею 43 Конституції України встановлено, що кожен громадянин має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя, на належні умови праці, на гідну та офіційну заробітну плату. Тому, тільки оформлення трудових відносин та відповідальність роботодавців, надасть можливість зберегти бізнес та втримати досвідчених фахівців. За недотримання трудового законодавства на роботодавця можуть бути накладені відповідні штрафні санкції.
25 Січня, 2021 р., 16:30
За результатами 2020 року громадяни, які отримали доходи, з яких не було сплачено податок на доходи фізичних осіб, обов’язково подають до податкового органу за своїм місцезнаходженням декларацію про майновий стан і доходи, затверджену наказом Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року № 859» із змінами та доповненнями
25 Січня, 2021 р., 14:26
25 січня 2021 року відбулася спільна робоча нарада комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури, молоді і спорту та комісії з питань Регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та контролю за виконанням рішень міської ради та її виконавчого комітету, дотримання законності та правопорядку. Були розглянуті питання:
25 Січня, 2021 р., 14:16
Сьогодні, 22 січня, керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов завітав до Бориспільського, Обухівського та Білоцерківського управлінь поліції. Там він зустрівся з представниками 21 ТГ для підписання Меморандуму про співпрацю сторін на засадах партнерства. Як раніше повідомлялось, цей новий проєкт передбачає забезпечення кожної громади дільничним офіцером поліції, який буде нести службу та проживати на території громади, забезпечуючи безпеку та порядок на її території. Кожна зустріч відбулась у форматі активного спілкування. Передусім керівник поліції подякував кожному представнику ТГ за довіру та співпрацю, надав вичерпні відповіді на всі їхні запитання. Також полковник поліції наголосив, що успішність реалізації цього проєкту залежить від підтримки громади. Також він зазначив, що цей проект один з найкращих у реформі Національної поліції України, завдяки якому кожна громада Київщини не залишиться без поліцейської уваги.         
25 Січня, 2021 р., 11:53
23 січня відзначив 95-річний ювілей Стогнійчук Василь Кіндратович, ветеран Другої світової війни, удостоєний звання Почесний громадянин міста та занесений до Книги пошани міста Тетієва. Народився 23 січня 1926 року в м. Тетієві в сім’ї колгоспників. У 1941 році закінчив 7-й клас на відмінно. Здобув відмінні навички на уроках військової підготовки у Плоханівській школі. У червні 1944 року був направлений на фронт. Пройшов бойовий шлях через Білорусію, Польщу, Німеччину. Після демобілізації повернувся додому. Влаштувався на роботу в МТС. Працював і навчався у вечірній школі, яку закінчив на відмінно. Став студентом Київської сільськогосподарської академії. Після закінчення факультету механізації сільського господарства отримав направлення на роботу в Тетіїв. Довгі роки працював у місцевій сільгосптехніці. За участь у Другій світовій війні нагороджений орденом Червоної Зірки, орденом Вітчизняної війни другого ступеня, орденом «За мужність».
25 Січня, 2021 р., 11:24
З метою співпраці та координації дій, спрямованих на співпрацю, поліпшення інформаційної підтримки діяльності сторін, налагодження співробітництва, сприяння працевлаштування громадян України між Тетіївською районною філією Київського обласного центру зайнятості та Тетіївським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки (райвійськоматом) укладено Угоду про співпрацю і підписано Меморандум про співпрацю та взаємодію.
22 Січня, 2021 р., 13:44
22 січня 102 роки тому відбулася знаменна історична подія - у Києві на Софіївській площі було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Дві українські держави, що у важкій боротьбі вибороли незалежність від різних імперій, об’єдналися під спільними знаменами. Єдиний український народ оголосив про своє споконвічне бажання жити у власній незалежній і соборній державі. «Здійснилися віковічні мрії, якими жили і за які умирали кращі сини України», - так записано в документі. Незалежність і Соборність українських земель – це запорука становлення української нації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь