Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Січня, 2021 р., 17:39
Я щиро вдячний кожному з вас за підтримку моєї кандидатури на посаду старости у громадському обговоренні та соціальному опитуванні. Ваша підтримка є надзвичайно важливою для мене, адже Ви повірили в мене, мої сили, досвід і бажання працювати на користь наших сіл та людей. Докладатиму всіх зусиль, щоб не підвести жодного з вас.  Бажаю всім міцного здоров'я, миру, сімейного благополуччя та родинного затишку, взаєморозуміння та плідної співпраці для добробуту наших сіл. З повагою, староста села Горошків та села Ріденька.
30 Січня, 2021 р., 15:16
 Хочу щиро подякувати всім, хто підтримав мою кандидатуру на посаду сільського старости. Дякую усім, хто був протилежної думки і це значить, що мені потрібно зробити все можливе і неможливе, щоб і Ви повірили в мене, щоб мені було не соромно дивитись Вам в очі. Я обіцяю почути кожного, дослухатись до Ваших пропозицій, гідно сприймати справедливу критику і виправляти свої недоліки. Ми живемо в одному селі і разом потрібно постаратися зробити нашу Тайницю кращою, чистішою, добрішою. Обіцяю оприлюднювати кожну інформацію, яка буде стосуватись нашої громади. Бажаю добробуту і здоров'я кожній родині.
29 Січня, 2021 р., 16:50
Дякую вам за підтримку та довіру ,яку вчергове висловили мені , зараз на посаді старости. Розумію відповідальність яка покладена на мене в служінні громаді та відстоюванні її інтересів. Сподіваюся на подальшу Вашу підтримку, завжди готовий до діалогу, конструктивних зауважень та дієвих пропозицій в інтересах громади , адже не даремно сказано ,що "один в полі не воїн". Лише спільними зусилями ,в діалозі, можливі зміни на краще. Бажаю нам всім успіху здоров'я, достатку, мирного неба Божої ласки та многая літ !!! Дякую, ВСІМ !!! З повагою, староста села Михайлівка та села Перше травня Володимир Руденко.
29 Січня, 2021 р., 14:37
 Звертаюсь до Вас зі словами подяки, що обрали мене на відповідальну роботу старости. Дякую всім хто підтримав мене розумною порадою,голосом, добрим словом. Впевнена, що ми разом з вами, на чолі з молодим, талановитим головою ОТГ Богданом Олеговичем, корені якого ідуть з великого роду трударів, з величезним господарським досвідом в сфері господарювання на селі Балагурою Олегом Вікторовичем, дійдем до бажаного результату. Розумію свою відповідальність, тому прикладу максимум зусиль, щоб виправдати Ваші надії. Тому звертаюсь до Вас і дуже Вас прошу, давайте обєднаємо свої сили, свої думки, свої задуми, в спільну мету, яка приведе нас до бажаного результату. І памятайте, що добро, породжує добро. Бажаю Всім Вам міцного здоров'я, витримки та надії на краще майбутнє. Бережіть себе та своїх рідних.
29 Січня, 2021 р., 13:48
 Щиро дякую всім хто віддав голос за мене при опитуванні та онлайн голосуванні на посаду старости села Ненадиха. Я ціную кожну точку зору, приймаю справедливу критику й зауваження, бо для мене головне не власні амбіції, а реальна робота на благо нашого села. Бажаю всім добра, здоров’я, родинного затишку, нехай у Вашому домі та в нашій країні панує мир і спокій!!! З повагою, староста села Ненадиха Сліпенчук Людмила
29 Січня, 2021 р., 12:00
Хочу висловити вам щиру подяку за підтримку моєї кандидатури на посаду старости села - як по результатах соціологічного опитування так і в інтернет-мережі. Також вдячна за критичні зауваження односельців, які обов'язково візьму до уваги. Я - корінна височанка. Хіба є ще на світі куточок, де так гарно світить сонце, де прозорим, кришталево-чистим повітрям дихає ліс, а легкий вітерець розносить веселий і радісний спів пташок рідної батьківської сторони... Це голос моєї землі, що наповнює душу піднесенням і радістю від такої краси, від того, що ти є її частинкою... Хочеться, щоб наше село стало ще кращим. Але для цього потрібні наші спільні зусилля-усіх і кожного. А я намагатимусь виправдати ваше довір'я турботою про село і його жителів, а свої знання і досвід буду спрямовувати на захист законних прав та інтересів Високого та його жителів, на його розвиток.
29 Січня, 2021 р., 11:43
Висловлюю щирі слова вдячності за підтримку моєї кандидатури на посаду старости села під час опитування та в соціальних мережах. Бажаю всім міцного здоров’я, миру, сімейного та родинного благополуччя, здійснення задумів і мрій, взаєморозуміння та плідної співпраці для добробуту нашого села.
29 Січня, 2021 р., 10:54
Вже вкотре громада села довіряє мені очолити нашу громаду. Працюючи на посаді сільського голови, а тепер старости, основним моїм пріоритетом завжди залишається повага до людей, покращення якості життя та соціально-економічний і культурний розвиток села.
29 Січня, 2021 р., 09:39
Щиро дякую кожному з вас за підтримку та довіру! Для мене надзвичайно важливо зробити все для того, щоб у нашому селі, у кожній родині, у кожному домі панували мир, спокій та злагода. Робитиму все можливе для того, щоб всі жителі нашого села відчували єдність, згуртованість та впевненість у завтрашньому дні. Буду й надалі старанно працювати задля стабільності та розвитку нашого села. Бажаю всім міцного здоров’я, добра, благополуччя та Божої благодаті! З повагою, староста с. Степового Олег Коваль
29 Січня, 2021 р., 08:53
Дякую усім, хто підтримав мене при опитуванні та онлайн голосуванні на посаду старости села Скибинці. Бажаю всім міцного здоров'я та успіху! З повагою, староста села Скибинці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь