Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ

18 Липня, 2022 р., 08:19
14 липня 2022 року  відбулася робоча зустріч директора Тетіївської  районної філії  Київського  обласного центру зайнятості Валентини  Криворученко із  представником  підприємства СТОВ «Енограй» (здійснює свою діяльність в Херсонській області) Юлією Гарань  та представником підприємства ТОВ «ТАК-АГРО» Василем Поліщуком.
27 Червня, 2022 р., 16:03
Отримати допомогу з часткового безробіття можуть застраховані особи (працівники та ФОП) у разі втрати ними частини заробітної плати через зупиненням (скороченням лише  виробництва продукції (виконання робіт, надання послуг) з причин економічного, технологічного характеру, виникнення надзвичайної ситуації, введення надзвичайного або воєнного стану, встановлення карантину. Які умови  зупинення виробництва продукції не менш як 20 відсотків чисельності працівників роботодавця; рівень скорочення тривалості робочого часу та доходу ФОП, становить 30 і більше відсотків на місяць; відсутність у роботодавця або ФОП, яка є застрахованою особою, заборгованості із виплати заробітної плати та сплати ЄВ або сплати страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування протягом шести місяців, що передують місяцю зупинення (скорочення) виробництва продукції (виконання робіт, надання послуг); сплата роботодавцем за кожного працівника або фізичною особою — підприємцем, яка є застрахованою особою, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування протягом останніх шести місяців, що передують місяцю, в якому почалося зупинення (скорочення) виробництва продукції (виконання робіт, надання послуг); роботодавець не є фондом соціального страхування. Допомога по частковому безробіттю надається центром зайнятості за зверненням роботодавця або ФОП  на строк зупинення виробництва продукції, але не більш як 180 календарних днів сумарно протягом 36 місяців з дня зупинення (скорочення) виробництва.  Виплата працівникам допомоги по частковому безробіттю здійснюється роботодавцем, з яким оформлено трудові відносини. Важливо: допомога не виплачується співробітникам, які працюють за сумісництвом. Виплата не здійснюється працівникові в період простою та відпустки без збереження заробітної плати і в разі призупинення трудових відносин. За більщ детальнішою інформацією звертайтесь Тетіївська районна філія Київського обласного центру зайнятості вул.Вищнева,6 м.Тетіїв або за телефоном (04560)53502
27 Червня, 2022 р., 16:01
З початку 2022 року 2500 роботодавців звернулись до Київської  обласної служби зайнятості та запропонували 9000 вакансій шукачам роботи Київщини. Статус безробітного станом на 1 червня 2022 року в обласних філіях та базових центрах Київського ОЦЗ отримали 14 200 осіб.  Найбільша кількість пропозицій роботи спостерігається у сфері переробної промисловості та сільському господарстві (21%), оптової та роздрібної торгівлі (15%), зросла активність у сфері виробництва та транспорту. Дефіцит кадрів спостерігається серед лікарів, електромонтерів, пожежників-рятувальників, слюсарів, робітників фермерського господарства. Головне у ситуації втрати роботи – не опускати руки та шукати нові можливості. Продовжуємо підтримувати малий та середній бізнес Київщини. Служба зайнятості реалізує наступні  програми: Допомога по частковому безробіттю – завдяки реалізації програми ми зберегли 295 робочих місць Компенсація витрат роботодавцю єдиного внеску – 42 особи  працевлаштовані на новостворені робочі місця завдяки реалізації цієї програми Компенсація оплати праці на працевлаштування ВПО - 178 внутрішньо переміщених осіб  працевлаштовано на підприємства Київщини  в цьому році Отже, тримаймося, працюємо, долаємо безробіття!
21 Червня, 2022 р., 10:18
В рамках проведення інформаційної кампанії «Україна працює!» в період воєнного стану сьогодні 16 червня 2022 року в Тетіївській районній філії Київського обласного центру зайнятості відбулася робоча зустріч головного державного інспектора відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління з питань праці Головного управління Держпраці у Київській області – Євгенія Іщенко з директоркою Валентиною Криворученко та колективом. З метою скорочення нелегальної зайнятості та надання підтримки безробітним та внутрішньо переміщеним особам фахівцям було надано роз’яснення з ряду питань: примусової праці, як її розпізнати та уникнути;  правила безпечного працевлаштування;  як не потрапити на гачок непорядних роботодавців. Зокрема обумовлено шлях доведення цих питань на семінарах та інших інформаційних заходах для клієнтів служби зайнятості. Якщо ви змушені шукати роботу в чужому місті або за кордоном докладніше з правилами безпечного працевлаштування можна детальніше ознайомитись на сайті www.527.org.ua
21 Червня, 2022 р., 10:14
В Тетіївській районній філії Київського обласного центру зайнятості продовжується запроваджувати в роботі елементи рекрутингу під час збору вакансій, підбору персоналу та пошуку прийнятної роботи для клієнтів, котрі звернулися за послугами до служби зайнятості та надали свої резюме для пошуку роботи. Дисбаланс між попитом й пропозицією робочої сили на ринку праці залишається характерним і на сьогоднішній час. Укомплектування вакансій лише за рахунок осіб, які звертаються за пошуком роботи до служби зайнятості, вкрай утруднене. Потребою на сьогодні є пошук претендентів на роботу з різних джерел інформації та укомплектування вакансій за рахунок тих осіб, які не звертаються за послугами до служби зайнятості, це насамперед безробітні сільських населених пунктів, шукачі роботи, які не зареєстровані в службі зайнятості. Пошуком та підбором потенційних працівників займається РЕКРУТЕР, який у своїй роботі використовує різні методи для пошуку кваліфікованих кадрів. Він активно співпрацює не лише із безробітними центру зайнятості, але і з спеціалізованими сайтами пошуку роботи: Work.ua, Rabota.ua тощо. Робота рекрутера полягає не лише в підборі спеціалістів для підприємств, але і для пошуку роботи для безробітних в.ч. не зареєстронавих в службі зайнятості. Тобто рекрутер працює в інтересах обох сторін, а не однієї, як це відбувається в рекрутингових агентствах. Така співпраця вигідна для усіх. Роботодавці не витрачають часу на пошук та відбір усіх охочих зайняти певну посаду, не проводять численних співбесід до того ж не кожне підприємство має у штаті менеджерів з підбору кадрів, також не витрачає коштів на розміщення платних оголошень. Цим займається рекрутер служби зайнятості безкоштовно. Шукачам роботи така співпраця допомагає знайти добру роботу, відповідно до своїх навиків і побажань. Такі прийоми під час пошуку кадрів роблять службу зайнятості більш сучасним сервісом, з більшим різномаїттям вакансій. Завдяки роботі рекрутера Тетіївської районної філії за майже шість місяців 2022 року вдалося опрацювати понад 50 вакансій підприємств різних галузей. Зокрема методами рекрутингу укомплектовані вакантні місця таких підприємств: ТОВ" СП"Володар", СФГ "Світанок", ТОВ "МТЛ"Консалтинг",ПСП "Дзвеняче",ФОП Рудковський В.В., КП "Благоустрій" та КНП "Тетіївська ЦЛ" ТМР, тощо. Дякуємо за довіру до служби зайнятості та надіємося на плідну співпрацю в майбутньому. Застосування елементів рекрутингу в філії допомагають швидше та ефективніше працевлаштувати безробітних. За більш детальнішою інформацією щодо добору кадрів звертайтесь Тетіївська районна філія Київського обласного центру зайнятості м.Тетіїв вул.Вишнева,6 або за телефоном (04560)53502 рекрутер Жанна ЛИТОВЧЕНКО. #служба зайнятості#робота#рекрутинг
09 Червня, 2022 р., 11:46
Наказом Мінекономіки від 12.04.2022 № 827-22 оновлено форму звітності 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)».
06 Червня, 2022 р., 09:15
Роботодавці мають право на отримання грошової виплати у розмірі 6500 грн за кожну працевлаштовану внутрішньо переміщену особу відповідно до Постанови №331 Кабінету Міністрів України.
21 Лютого, 2022 р., 16:39
   18.02.2021 року заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг  Тетіївської районної філії Київського обласного центру зайнятості  Оксана Марищук та відповідальна  за співпрацю зі службою зайнятості від Тетіївської ОТГ  Олена Савлук провели прийом громадян в ЦНАПІ Тетіївської міської ради, під час якого надавали консультації громадянам щодо таких питань:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь