Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ

14 Червня, 2023 р., 10:14
13 червня 2023 року в Тетіївському управлінні Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості проведено міні-ярмарок вакансіїй для ПРАТ "БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД".
14 Червня, 2023 р., 10:12
Переможцями 8-ї в цьому році хвилі подачі заяв учасників програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота», яка тривала з 8 по 21 травня 2023 року, стали ще 19 жителів Київщини.
09 Червня, 2023 р., 13:42
Відповідно до Порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності деяких категорій громадян на ринку праці навчання здійснюється закладами професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти, підприємствами, установами та організаціями, які мають ліцензію на освітню діяльність, за затвердженим Мінекономіки переліком професій, спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер.
09 Червня, 2023 р., 13:39
З 1 червня удосконалено механізм надання та розширено напрями використання мікрогрантів за програмою “Власна справа” для започаткування або розвитку бізнесу.
09 Червня, 2023 р., 13:35
З початку року до обласної служби зайнятості за допомогою у працевлаштуванні звернулося 23 000 осіб.
23 Травня, 2023 р., 16:21
Ключове завдання Київської обласної служби зайнятості сьогодні - підтримати роботодавців та повернути до активної праці якомога більше наших громадян, в т.ч. шляхом виплати компенсацій за працевлаштування окремих категорій безробітних, яким складно знайти роботу.
17 Травня, 2023 р., 22:59
За створення яких робочих місць можна отримати компенсацію за працевлаштування безробітних?
17 Травня, 2023 р., 22:57
Один з пріоритетів служби зайнятості в умовах сьогодення - забезпечити інтеграцію внутрішньо переміщених осіб у ринок праці та підприємництво. 
28 Квітня, 2023 р., 15:13
Сьогодні, 26 квітня 2023 року в приміщенні Тетіївського управління Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості, проведено міні-ярмарок вакансій патрульної поліції Білоцерківського району. Під час проведення заходу з присутніми, покроково розповіли про вакансію патрульного поліцейського, ознайомили присутніх з вимогами, умовами конкурсного відбору, умовами праці, графіком роботи, рівнем заробітної плати, соціальним пакетом та іншими аспектами. В заході прийняли участь 13 осіб зайнятого та незайнятого населення, які ставили запитання та отримали вичерпні відповіді на них. Для осіб зацікавлених даною вакансією було рекомендовано подати документи на конкурс. Роздано інформаційні матеріали з посиланням на сайт для проходження першого етапу.  
28 Квітня, 2023 р., 15:11
ВАЖЛИВО Для суб’єктів господарювання, що планують започаткувати власний бізнес та/або розширити вже існуючий щодо отримання мікрогрантів, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.06.22 №738 «Деякі питання надання грантів бізнесу» (зі змінами) на базі Центрів розвитку підприємництва Служба зайнятості проводить он-лайн заходи із роз'ясненням питань , які цікавлять майбутніх отримувачів мікрогрантів. Заходи на тему «Надання мікрогрантів для створення або розвитку власного бізнесу» відбуватимуться щоп’ятниці о 10.00 відповідно до графіку за посиланням https://us04web.zoom.us/j/71834881994...  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь