Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ

24 Квітня, 2023 р., 16:21
  Українцям, які втратили роботу, але мають бажання працювати на економічному фронті, пропонується участь у проєкті "Армія відновлення", що дає можливість безробітному отримувати мінімальну заробітну плату й більше. Види суспільно корисних робіт залежать від потреб регіону. Так, найчастіше безробітних Київщини залучають до: плетіння маскувальних сіток; ремонту військового одягу та амуніції; облаштування полігонів; ремонтно-відновлювальних робіт; прибирання територій. Приміром, у селищі Немішаєве, Бучанського району, будинок культури став місцем, де готують допомогу для армії. Зокрема, плетуть маскувальні сітки та шиють маскувальні костюми. Це дуже потрібна справа, адже внаслідок влучання одного снаряду знищується до 15 маскувальних сіток. У рамках проєкту безробітних можуть залучати і до розбору завалів будинків, пошкоджених внаслідок бойових дій чи ворожих обстрілів. Такі роботи  організовано, наприклад, в Бучі. З безробітними, які залучаються до суспільно корисних робіт, укладається строковий трудовий договір з оплатою праці не нижче від розміру         мінімальної заробітної плати за повністю виконану місячну норму праці.   Учасники таких робіт мають право на: - укладення строкового трудового договору з оплатою не нижче від розміру         мінімальної заробітної плати; - охорону праці та загальнообов’язкове державне соціальне страхування. - збереження статусу безробітного на період виконання суспільно корисних робіт. На Тетіївщині з початку року взяли участь у суспільно корисних роботах 19 осіб. Особи працювали КП "Благоусторій" та КП "Дібрівка-Обрій".    До виконання робіт можуть залучатися громадяни, які не мають обмежень за станом здоров’я. Отримайте онлайн консультацію за допомогою телеграм-каналу Київського обласного центру зайнятості: https://t.me/+fnLlSCkuIls1ZjVi Пропонуємо ознайомитися з інформацією на наших:  Фейсбук-сторінці:  https://www.facebook.com/kyivobl  Інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/kobl_cz/  на сайті Київського ОЦЗ  https://kir.dcz.gov.ua/.
24 Квітня, 2023 р., 16:20
Які кроки треба зробити та куди звертатися, щоб отримати ваучер     Вибір центру зайнятості.   Вам необхідно звернутися до будь-якого структурного підрозділу Київського обласного центру зайнятості та повідомити про намір отримати ваучер на навчання. Адреси та контакти за посиланням: https://kir.dcz.gov.ua/.../kontakty-centriv-zaynyatosti...     Вибір професії.   На цьому етапі ви маєте визначитися, на кого ви бажаєте вчитися. Потім вибрати необхідну професію або спеціальність з переліку професій, за яким може бути виданий ваучер. Перелік професій тут: https://is.gd/qjIfuw     Подання пакету документів.   Напишіть заяву на отримання ваучера та надайте необхідний пакет документів до служби зайнятості. Перелік документів тут: https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery     Ухвалення рішення центром зайнятості.   Фахівці служби зайнятості протягом восьми днів опрацьовують вашу заяву та приймають рішення щодо видачі ваучера.     Отримання ваучера.   Протягом 5 робочих днів з дня надходження позитивного рішення вам необхідно звернутися в обраний вами структурний підрозділ центру зайнятості та отримати ваучер.     Вибір навчального закладу.   Ви обираєте навчальний заклад, який має право здійснювати діяльність у сфері вищої освіти та професійно-технічної освіти із переліку навчальних закладів, для навчання в яких може бути виданий ваучер. Перелік тут: https://is.gd/LtO4Vm     Навчання.   Ви подаєте до обраного навчального закладу ваучер та пакет документів для вступу. Потім укладаєте з навчальним закладом договір та розпочинаєте навчання.     Київська обласна служба зайнятості надає консультації :   онлайн  за допомогою телеграм-каналу Київського обласного центру зайнятості: https://t.me/+fnLlSCkuIls1ZjVi   за тел. 066 0295795     Пропонуємо ознайомитися з інформацією щодо актуальних подій та змін у роботі Київської обласної служби зайнятості на наших   Фейсбук-сторінці: https://www.facebook.com/kyivobl   Інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/kobl_cz/   на сайті Київського ОЦЗ https://kir.dcz.gov.ua/.
03 Березня, 2023 р., 13:15
03 березня 2023 року в приміщенні Тетіївського управління Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості було проведено міні-ярмарку вакансій патрульної поліції Білоцерківського району.
03 Березня, 2023 р., 13:12
ДО УВАГИ ШУКАЧІВ РОБОТИ!!
17 Лютого, 2023 р., 14:10
З кожним днем бажаючих скористатися новою урядовою програмою щодо отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу стає все більше. Проте, на жаль, в деяких випадках Державний центр зайнятості змушений відмовляти отримувачам в наданні мікрогранту, зокрема з причин невідповідності їх бізнес-планів умовам програми.
14 Лютого, 2023 р., 13:18
Для активізації ринку праці та зростання зайнятості серед населення уряд затвердив новий порядок надання компенсацій роботодавцям за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних, яким складно знайти роботу. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Кабінету Міністрів 10 лютого 2023 року. Фінансові механізми підтримки роботодавців зазначені в пункті 1 Розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону № 2622-IX.
30 Січня, 2023 р., 16:42
За сприянням державної служби зайнятості громадяни України ( не зареєстровані безробітні)мають можливість БЕЗКОШТОВНО одноразово отримати ваучер для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці. На даний час проводиться набір на підготовку електрогазозварників в місті Біла Церква. Всіх, кого зацікавила дана інформація, проконсультують у Тетіївській районній філії Київського обласного центру зайнятості з 8:00 до 17:00 (п’ятниця до 15:45) години щоденно, крім вихідних за адресою: м.Тетіїв, вул.Вишнева,6 або за телефоном (04560)52367, (04560)53502.
18 Січня, 2023 р., 15:25
Протягом 2022 року послугами обласної служби зайнятості скористались 55,5 тис. безробітних осіб. Серед них: 16% – керівників, менеджерів, працівників сфери торгівлі та послуг; 15% – робітників у сфері складання устаткування та машин; 13% – представників найпростіших професій. Всього протягом січня – грудня 2022 року працевлаштовано за направленням служби зайнятості та самостійно 12 300 осіб. За видами економічної діяльності, серед зареєстрованих безробітних переважають колишні працівники оптової торгівлі та ремонту, переробної промисловості, державного управління та сільського господарства. З числа колишніх безробітних: 19% знайшли роботу у торгівлі та ремонті, 18% – у сільському господарстві, 16% – у переробній промисловості, 12% у державному управлінні й обороні. Найбільше потребують працівників на підприємствах переробної промисловості (21%), торгівлі та ремонту (16%), сільського господарства (15%), державного управління й оборони (8%). Детальніше за посиланням http://surl.li/ejord За більш детальною інформацією звертайтеся до нас: на Фейсбук-сторінці: https://www.facebook.com/kyivobl на Інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/kobl_cz/ Отримайте онлайн консультацію за допомогою телеграм-каналу Київського обласного центру зайнятості: https://t.me/+fnLlSCkuIls1ZjVi Чат-бот Київського обласного центру зайнятості: @test1874661bot    

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь