Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тетіївська районна філія Київського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 21.06.2022 10:14
Кількість переглядів: 20


В Тетіївській районній філії Київського обласного центру зайнятості продовжується запроваджувати в роботі елементи рекрутингу під час збору вакансій, підбору персоналу та пошуку прийнятної роботи для клієнтів, котрі звернулися за послугами до служби зайнятості та надали свої резюме для пошуку роботи.

Дисбаланс між попитом й пропозицією робочої сили на ринку праці залишається характерним і на сьогоднішній час.

Укомплектування вакансій лише за рахунок осіб, які звертаються за пошуком роботи до служби зайнятості, вкрай утруднене. Потребою на сьогодні є пошук претендентів на роботу з різних джерел інформації та укомплектування вакансій за рахунок тих осіб, які не звертаються за послугами до служби зайнятості, це насамперед безробітні сільських населених пунктів, шукачі роботи, які не зареєстровані в службі зайнятості.

Пошуком та підбором потенційних працівників займається РЕКРУТЕР, який у своїй роботі використовує різні методи для пошуку кваліфікованих кадрів. Він активно співпрацює не лише із безробітними центру зайнятості, але і з спеціалізованими сайтами пошуку роботи: Work.ua, Rabota.ua тощо.

Робота рекрутера полягає не лише в підборі спеціалістів для підприємств, але і для пошуку роботи для безробітних в.ч. не зареєстронавих в службі зайнятості. Тобто рекрутер працює в інтересах обох сторін, а не однієї, як це відбувається в рекрутингових агентствах. Така співпраця вигідна для усіх. Роботодавці не витрачають часу на пошук та відбір усіх охочих зайняти певну посаду, не проводять численних співбесід до того ж не кожне підприємство має у штаті менеджерів з підбору кадрів, також не витрачає коштів на розміщення платних оголошень. Цим займається рекрутер служби зайнятості безкоштовно. Шукачам роботи така співпраця допомагає знайти добру роботу, відповідно до своїх навиків і побажань. Такі прийоми під час пошуку кадрів роблять службу зайнятості більш сучасним сервісом, з більшим різномаїттям вакансій.

Завдяки роботі рекрутера Тетіївської районної філії за майже шість місяців 2022 року вдалося опрацювати понад 50 вакансій підприємств різних галузей. Зокрема методами рекрутингу укомплектовані вакантні місця таких підприємств: ТОВ" СП"Володар", СФГ "Світанок", ТОВ "МТЛ"Консалтинг",ПСП "Дзвеняче",ФОП Рудковський В.В., КП "Благоустрій" та КНП "Тетіївська ЦЛ" ТМР, тощо. Дякуємо за довіру до служби зайнятості та надіємося на плідну співпрацю в майбутньому.

Застосування елементів рекрутингу в філії допомагають швидше та ефективніше працевлаштувати безробітних.

За більш детальнішою інформацією щодо добору кадрів звертайтесь Тетіївська районна філія Київського обласного центру зайнятості м.Тетіїв вул.Вишнева,6 або за телефоном (04560)53502 рекрутер Жанна ЛИТОВЧЕНКО.

#служба зайнятості#робота#рекрутинг

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь