Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ

20 Січня, 2022 р., 15:11
Служба зайнятості продовжує надавати послуги в Тетіївській міській раді. Сьогодні 20 січня 2022 року, згідно затвердженого графіку, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Тетіївської районної філії КОЦЗ Жанна ЛИТОВЧЕНКО відвідала Тетіївську міську раду. Під час візиту відбулася робоча зустріч з відповідальною за співпрацю зі службою зайнятості, головним спеціалістом, інспектором з питань праці відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради Оленою САВЛУК. У руслі конструктивного діалогу обговорювалися нагальні питання щодо сфери зайнятості, заходи з легалізації трудових відносин між найманими робітниками та роботодавцями, нові послуги, які надає служба зайнятості та шляхи подальшої співпраці тощо. Під час відвідування міської ради, фахівці служби зайнятості проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу для мешканців громади щодо послуг служби зайнятості, надають інформацію стосовно законодавства, ринку праці міста та регіону, можливостей служби зайнятості в питаннях працевлаштування, підвищення конкурентоспроможності громадян шляхом професійного навчання, в т.ч. шляхом отримання ваучера для осіб, старших 45 років. Найактуальніші питання, якими цікавляться відвідувачі - це актуальні вакансії, використання новітніх он-лайн технологій та електронних сервісів служби зайнятості, а також механізмів віддаленого користування послугами служби зайнятості.  
30 Грудня, 2021 р., 14:18
Діти які в силу життєвих обставин залишились без батьківської опіки, любові та захисту мають право на сім’ю. Законодавством визначено різні форми державної турботи про дітей, які залишились без батьківського піклування. Однією з них є патронат над дитиною.
16 Грудня, 2021 р., 15:25
 Тетіївська районна філія Київського обласного центру зайнятості інформує!!!
08 Грудня, 2021 р., 14:13
З метою  надання допомоги у професійному самовизначенні, актуалізації внутрішніх ресурсів особистості для здійснення первинного вибору професії, Тетіївська районна філія Київського обласного центру зайнятості повідомляє  учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти про проведення 13 грудня 2021 року Дня відкритих дверей, факультету інформаційних технологій та управління Київського університету імені Бориса Грінченка .
03 Грудня, 2021 р., 16:19
 Щороку 3 грудня в Україні відзначається Міжнародний день осіб з інвалідністю. Служба зайнятості приділяє особливу увагу людям з інвалідністю, вирішенню проблем  їх зайнятості та працевлаштування.
03 Грудня, 2021 р., 16:08
  Проблема працевлаштування осіб з інвалідністю на сьогодні є актуальною та непростою. Проте, не дивлячись на складнощі, існує багато прикладів успішного вирішення питань зайнятості даної категорії населення.
03 Грудня, 2021 р., 10:13
Електронний кабінет роботодавця на сайті ДСЗ: переконайтесь, що цей сервіс зручний і практичний. Користуючись ним, ви збережете безцінний ресурс – час і зробите чимало важливих справ!
18 Листопада, 2021 р., 14:31
 З метою  надання допомоги у професійному самовизначенні, актуалізації внутрішніх ресурсів особистості для здійснення первинного вибору професії Тетіївська районна філія Київського обласного центру зайнятості повідомляє  про проведення 27 листопада 2021 року Дня відкритих дверей в Київському кооперативному інституті бізнесу і права .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь