Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ

22 Червня, 2021 р., 16:13
Усім відомо , що праця є джерелом існування людини як життєдайна  сила води для кожного з нас. Обираючи роботу ми маємо враховувати, що значну частину життя ми присвячуємо саме цій діяльності тому дуже важливо щоб це було нам в задоволення.
22 Червня, 2021 р., 16:05
В Тетіївській районній філії Київського обласного центру зайнятості продовжується запроваджувати  в роботі  елементи рекрутингу під час збору вакансій, підбору персоналу та пошуку прийнятної роботи для клієнтів, котрі звернулися за послугами до служби зайнятості.
09 Червня, 2021 р., 11:10
8 червня 2021 року директор Тетіївської районної філії КОЦЗ Валентина КРИВОРУЧЕНКО (як член комісії) взяла участь у роботі комісії з питань праці, легалізації трудових відносин, виплати заробітної плати та погашення заборгованості перед місцевим бюджетом, яка проведена під головуванням першого заступника міського голови Василя КИЗИМИШИНА. Розглядалися питання по заборгованості ЄСВ по юридичних та фізичних особах, а також питання щодо боржників по пільгових пенсіях та страхових внесках.
28 Травня, 2021 р., 14:43
ПРОФОРІЄНТАЦІЯ СЬОГОДНІ ЗАРАДИ УСПІХУ ЗАВТРА
21 Травня, 2021 р., 09:12
17 травня завершився  Місячник професійної орієнтації для учнів 8-11 класів ЗЗСО, який тривав з 19 квітня 2021 року.
20 Квітня, 2021 р., 16:23
Увага!!! Місячник професійної орієнтації для учнів 8-11 класів ЗЗСО. Запрошуємо на онлайн-марафон «Профлайфхак або як обрати професію майбутнього». Нещодавно в Київській області завершився профорієнтаційний онлайн-марафон «Профлайфхак або як обрати професію майбутнього», який тривав з 10 березня по 1 квітня 2021 року. Організаторами марафону стали: Київський обласний центр зайнятості та Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди. Профорієнтаційний контент Марафону складається з 23 тем , які доступні для перегляду у записі, а саме: «Професія – це МІЙ вибір», «Визначаємося з професією. З чого почати?», «Яке твоє покликання», «Інтроверсія та екстраверсія у виборі професії», «Професійне самовизначення: розширюй свої можливості», «Хто я? Земля, вогонь, вода чи повітря? Або як бути собою та на своєму місці?», «Трансформування мрій у цілі та їх реалізація», «Хочу-Можу-Буду!», «Психолог – бренд і як його створити», «Територія твого успіху», «Вибір професії: стереотипи та їх спростування», «Коучинговий підхід, як інструмент професійного самовизначення», «Темперамент і вибір професії: сучасні тенденції професійної мобільності», «Soft skills» або затребувані навички майбутнього», «Емоційний інтелект», «Штучний інтелект, мехатроніка і професії майбутнього», «Військовий: професія сьогодення та майбутнього», «Зміна професії чи сфери прикладання праці: криза чи нові можливості», «Навчання онлайн: освітні портали», «Професії майбутнього для збалансованого природокористування та аграрного сектору», «Охорона здоров’я: професії майбутнього» та «Сучасні інструменти професійної орієнтації». Для можливості переглянути відеозапис у будь-який зручний час Вам потрібно заповнити реєстраційну анкету за посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdYiCp.../viewform...
16 Січня, 2021 р., 11:02
Нарешті розпочався Новий рік, який розкриває перед кожним із нас нові горизонти, надає сил та наснаги на нові починання , досягнення, відкриття та нову роботу. Щоденно майже перед кожним з нас постає питання пошуку нової роботи. Пошук роботи завжди є  цікавим та кропітким процесом у нашому житті. 
31 Жовтня, 2018 р., 09:48
                                                       Інформація

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь