Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ

15 Липня, 2021 р., 15:20
Всі послуги служби зайнятості надаються безкоштовно.
15 Липня, 2021 р., 15:16
14 липня 2021 року, на черговому засіданні Уряд підтримав законопроект щодо удосконалення процедури працевлаштування іноземців та осіб без громадянства в Україні.
14 Липня, 2021 р., 09:34
З метою  ознайомлення осіб які шукають роботу та зареєстрованих безробітних із сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості, ризиками нелегальної зайнятості та нелегальної трудової міграції, гендерними аспектами на ринку праці, 13 липня фахівцями Тетіївської районної філії проведено «Інформаційний семінар із загальних питань зайнятості».  Зокрема розглянули  профорієнтаційні послуги, які безробітні можуть отримати , ознайомились з можливістю професійного навчання на замовлення роботодавця на професії які затребувані  на ринку праці.
13 Липня, 2021 р., 14:23
За Програмою 5-7-9% бізнесу вже видано кредитів на 52,5 млрд грн
08 Липня, 2021 р., 14:13
Боротьба з тіньовою зайнятістю: за тиждень перевірок виявлено 724 неоформлених працівників
07 Липня, 2021 р., 16:34
Шукачів роботи Тетіївщини ознайомлено з актуальними вакансіями Головного управління пенсійного фонду України м.Києва
05 Липня, 2021 р., 09:48
7 липня 2021 року о 11:00 год. відбудиться міні-ярмарок вакансій у форматі он-лайн, за участю ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В М. КИЄВІ. Пошукачів роботи запрошуємо взяти участь у он-лайн заході на посаду - головний спеціаліст. Щоб долучитись до ярмарку вакансій, потрібно перейти за посиланням:: https://zoom.us/j/9426740845?pwd=OWRWaEVZZIM3RmwreWJpdzFaT0VvUT09 або в мобільному додатку ввести: Ідентифікатор конференції: 942 674 0845. Код доступу: 123456.
05 Липня, 2021 р., 09:43
Сьогодні вирішення питання зайнятості населення неможливе без налагодження тісної співпраці служби зайнятості з роботодавцями. В службі зайнятості роботодавці мають можливість отримувати комплекс послуг, що не має аналогів в інших структурах соціального захисту. Державна служба зайнятості допомагає роботодавцям отримати не тільки кваліфікованих працівників, а і соціальну підтримку.
29 Червня, 2021 р., 14:42
29 червня до Тетіївської районної філії КОЦЗ завітали представники  Інституту економіки та менеджементу Університету «Україна»: Ірина Кутліна –заступник директора  з профорієнтації, Людмила Рудюк – доцент кафедри  фінансів та обліку, Геннадій Соломенко – доцент кафедри  управління та адміністрування, які запропонували для  випускників шкіл та  безробітним величезний вибір спеціальностей, які дадуть можливість відшукати ту, що подобається, за освітнім ступенем бакалавра, магістра та за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста з отриманням диплома державного зразка. Також була доведена інформація про можливість одночасного навчання на двох спеціальностях, отримання вищої освіти за скороченим терміном навчання, навчання за кордоном за програмою подвійних дипломів. В процесі  конструктивної розмови  обговорено питання профорієнтаційної роботи  серед молоді , безробітних та незайнятого населення, працівників державних установ, посадових осіб місцевого самоврядування, державних службовців щодо проходження курсів підвищення кваліфікації в сфері післядипломної освіти за спеціальністю « Публічне управління та адміністрування». Між Тетіївською районною філією КОЦЗ, в особі директора Валентини КРИВОРУЧЕНКО,   та  Відкритим міжнародним університетом розвитку людини «Україна», в особі в особі Президента  Петра ТАЛАНЧУКА, підписана Угода про співпрацю щодо розширення та зміцнення партнерських відносин і кординації дій, спрямованих на вдосконалення системи інформаційно-консультаційної та профорієнтаційної  роботи серед молоді  Тетіївської міської територіальної громади.  Бажаючі  можуть ознайомитися з роздатковими матеріалами навчального закладу за адресою: Тетіїв, вул.Вишнева,6, Тетіївська РФ КОЦЗ або за телефоном (04560)5-34-81.
26 Червня, 2021 р., 16:19
Всім відомо , що захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов’язком громадян України.  Захист суверенітету та територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу. Так 25.06.2021 року до Тетіївської районної філії Київського обласного центру зайнятості на семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України завітала представник Тетіївського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки старший солдат Олена Гуменюк. Під час семінару безробітні ознайомились з перевагами вступу до збройних сил України, дізнались про переваги військової служби за контрактом у військово-морських силах та сухопутних військах збройних сил України:  - гідне щомісячне грошове забезпечення від 10 000 грн;  - підвищення грошового забезпечення у ході просування по службі; - додаткова щомісячна надбавка у разі виконання завдань в ООС (операції об’єднаних сил):                       1-ша лінія – 17 000 грн,                       2-га лінія – 6 000 грн; Соціальний пакет: - щорічна матеріальна допомога на оздоровлення; - щорічна матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань.  - безоплатне забезпечення речовим майном; - харчування за рахунок держави (в ППД – обід, в ООС, на полігоні – триразове харчування); - безоплатна медична допомога військовослужбовцям у військових медичних закладах; - пільгове санаторно-курортне лікування військовослужбовців та членів їх сімей; - виплата грошової компенсації за піднайом житла. Збереження місця роботи, посади та середньомісячної заробітної плати за рахунок державного бюджету при укладенні (продовженні) контракту (під час дії особливого періоду), строки контракту, кар’єрне зростання, можливість отримання безкоштовної вищої освіти, додаткові стимули служби в Збройних Силах України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь