Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Травня, 2021 р., 10:34
Шановні жителі Тетіївщини!
22 Травня, 2021 р., 14:42
20 травня відбулося засідання виконавчого комітету Тетіївської міської ради. Його провів перший заступник міського голови В.Й. Кизимишин, у роботі взяла участь секретар міської ради Н.Ф. Іванюта. На засіданні виконкому були розглянуті такі питання: Про стан пожежної безпеки в навчальних закладах територіальної громади. Доповідав начальник відділу освіти В.В. Васютинський. Про розгляд плану заходів модернізації та оптимізації мережі закладів освіти Тетіївської міської територіальної громади на 2021 — 2025 роки. Доповідав начальник відділу освіти В.В. Васютинський. Про погодження проекту рішення Тетіївської міської ради “Про встановлення місцевих податків і зборів на території Тетіївської міської територіальної громади.” Доповідав начальник фінансового управління В.В. Затишний. Про розгляд клопотань служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Тетіївської міської територіальної громади. Доповідала начальник служби у справах дітей та сім’ї Л.В. Панченко. Про відшкодування коштів з оплати житлово-комунальних послуг членам сімей загиблих учасників АТО/ООС Тетіївської територіальної громади. Доповідала начальник відділу соціального захисту населення І. В. Погоріла. Про затвердження складу робочої групи, щодо визначення потреб населення у соціальних послугах та розробки “Соціального паспорта Тетіївської міської територіальної громади”. Доповідала начальник відділу соціального захисту населення І. В. Погоріла. Про надання матеріальної допомоги жителям Тетіївської територіальної громади. Доповідала заступник міського голови з гуманітарних питань Н.А. Дячук. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Доповідав головний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища В.В. Гудзь. Розгляд заяв громадян: упорядкування поштових адрес ( доповідав начальник відділу житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту П. В. Дем’янчук); питання відділу архітектури та містобудування ( доповідав начальник відділу архітектури та містобудування Д.М. Павленко). Про взяття на квартирний облік жителів Тетіївської територіальної громади та переведення квартирної черги. Доповідав начальник відділу житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту П. В. Дем’янчук. Про внесення змін та доповнень до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік. Доповідав начальник відділу економічного розвитку та інвестицій В.В Карпович. Різне.
22 Травня, 2021 р., 14:41
Щодо ситуації, пов’язаної із захворюванням на COVID-19 в Тетіївській міській територіальній громаді За інформацією Білоцерківського МРВЛД ДУ «Київський ОЛЦ МОЗ України» в Тетіївській територіальній громаді станом на 21 травня 2021 року з початку року зареєстровано 656 випадків COVID-19 . Померло у 2021 році 25 осіб, одужали 563 особи. Госпіталізовано та перебувають на стаціонарному лікуванні 19 хворих , на амбулаторному лікуванні (під медичним спостереженням) в умовах самоізоляції – 49 осіб. За період з 17.05 по 21.05 в Тетіївській міській територіальній громаді зареєстровано 16 випадків захворювання на COVID-19. Випадки Covid-19 реєструвались: у м. Тетіїв — 10, с. Денихівка — 3, с. Софіпіль, Степове, Скибинці — по 1 випадку. Всього за період епідемії у Тетіївській міській територіальній громаді зареєстровано 1477 підтверджених випадків коронавірусної хвороби.
22 Травня, 2021 р., 14:27
  На ньому було розглянуто питання: Про звіт керівника ВУ ВКГ «Тетіївводоканал» про роботу господарства за 2020 рік. Про прийняття в комунальну власність Тетіївської територіальної громади багатоквартирного житлового будинку. Про затвердження Правил благоустрою території Тетіївської територіальної громади в новій редакції. Про внесення змін до Порядку визначення розміру плати за право тимчасового використання окремих конструктивних елементів благоустрою для розташування рекламних засобів.
22 Травня, 2021 р., 14:24
Заслужений вчитель України Валентина Іванівна Герега сьогодні святкує свій ювілей. Найкращим подарунком для ювілярки сьогодні є повага колег та любов сотень вдячних учнів, які і до сьогодні пам’ятають свою мудру вчительку. Для них Валентина Іванівна - взірець, бо володіє не лише талантом справжнього вчителя, але й є Людиною з великої літери. Із знаменною датою її сьогодні привітали: заступник міського голови з гуманітарних питань Тетіївської міської територіальної громади Дячук Н.А, начальник відділу освіти Васютинський В. В., секретар Тетіївської міської ради Іванюта Н.Ф., голова Тетіївської організації профспілки працівників освіти Отрошенко Г.І., директор Кашперівського ліцею Корнієнко І.В., голова профкому Кашперівського ліцею Іванова Н.М. Валентина Іванівна подякувала за теплі вітання, зазначивши, що успіху досягла, мабуть, завдяки гарним людям, які супроводжували на життєвому шляху, завжди відчуваючи їх підтримку та розуміння.
22 Травня, 2021 р., 14:22
Відбулося засідання комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури, молоді і спорту. На ньому були розглянуті питання: Про закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти Тетіївської міської ради. Про реорганізацію закладів освіти.
22 Травня, 2021 р., 14:15
Відбулося засідання комісії з питань прав дитини при виконавчому комітеті Тетіївської міської ради. Розглянули наступні питання: звернення прийомних батьків про продовження статусу їх прийомних сімей; заяву про надання дозволу на поділ спадкового майна між неповнолітніми дітьми; лист від служби у справах дітей щодо виконання батьківських обов'язків матір'ю відносно її неповнолітніх дітей; про взяття під соціальний супровід сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах; про доцільність призначення бабусі піклувальницею над її онуками; затвердили індивідуальні плани соціального захисту неповнолітніх дітей, які лишилися без батьківського піклування

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь