Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Квітня, 2021 р., 09:11
На засіданні комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тетіївської міської ради, яку провела заступник міського голови Надія Дячук, розглянули ряд важливих питань, що стосуються :
20 Квітня, 2021 р., 16:36
Перший заступник міського голови Василь Кизимишин провів щотижневу оперативну нараду з керівниками комунальних підприємств.
20 Квітня, 2021 р., 16:21
Відбувся конкурс на заміщення вакантних посад відділу культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради.
20 Квітня, 2021 р., 16:19
ОГОЛОШЕННЯ 23 квітня о 14.00 в залі засідань Тетіївської міської ради відбудеться зібрання власників кафе, що мають літні тераси. Прохання до учасників зборів мати з собою установчі документи та схеми розташування літніх майданчиків.
20 Квітня, 2021 р., 16:15
У Тетіївській територіальній громаді триває процес подання податкових декларацій одноосібниками, які самостійно обробляють земельні ділянки (паї) площею понад 2 гектари. Станом на 19 квітня задекларували свої доходи лише 10% від усіх одноосібників громади. А часу до 1 травня, коли має завершитися подання декларацій, залишається не так багато... Хочеться нагадати, що завдяки своєчасній сплаті податків одноосібниками буде можливість вирішити важливі потреби їхнього села. Адже кошти, сплачені одноосібниками, які мешкають у тому чи іншому селі, будуть витрачені саме на потреби цього населеного пункту.
20 Квітня, 2021 р., 16:12
16 квітня 2021 року перший заступник міського голови Василь Кизимишин провів засідання постійно діючої адміністративної комісії при виконавчому комітеті Тетіївської міської ради. На розгляд комісії надійшло 12 протоколів про адміністративні правопорушення, вчинені мешканцями Тетіївської територіальної громади в першому кварталі 2021 року. Згідно чинного законодавства, справи про адміністративні правопорушення розглядаються адміністративною комісією за місцем проживання порушника. Таким чином комісія розглянула протоколи про адміністративні правопорушення, вчинені мешканцями нашої громади не лише на території Тетіївщини, а й за її межами. За результатами засідання були прийняті наступні рішення: 5 громадян було притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу на загальну суму 1496 грн. за: порушення правил благоустрою; недотримання правил утримання собак і котів; порушення правил торгівлі (торгівля продуктами харчування без медичної книжки) ; самоуправство.   Одну особу звільнено від адміністративної відповідальності у зв’язку з малозначністю вчиненого правопорушення; щодо інших 6 протоколів про адміністративні правопорушення прийнято рішення відкласти їх розгляд до наступного засідання адміністративної комісії через наявність письмових клопотань від громадян про перенесення розгляду на іншу дату.
20 Квітня, 2021 р., 16:07
За інформацією Білоцерківського МРВЛД ДУ «Київський ОЛЦ МОЗ України» в Тетіївській територіальній громаді станом на 18 квітня 2021 року з початку року зареєстровано 486 випадків COVID-19 . Померли у 2021 році 10 осіб, одужало 264 осіб. Госпіталізовано та перебувають на стаціонарному лікуванні 90 хворих , на амбулаторному лікуванні (під медичним спостереженням) в умовах самоізоляції – 122 особи. За останній тиждень в Тетіївській міській територіальній громаді зареєстровано 47 випадків захворювання на COVID-19, порівняно з попереднім тижнем захворюваність знизилася в 1,7 рази. Випадки COVID-19 реєструвались : м.Тетіїв- 17, с.Теліжинці-9, с.Денихівка-5, с.Кашперівка -3, с. Горошків, с. Ненадиха –по 2 випадки, села Погреби, Кошів, Бурківці, Стадниця, Черепинка, П’ятигори, Степове, Тайниця, Високе — по 1 випадку. Всього за період епідемії у Тетіївській МТГ зареєстровано 1306 підтверджених випадків COVID-19.
20 Квітня, 2021 р., 12:10
Сьогодні відзначає свій славний ювілей наш видатний земляк — поет, прозаїк, драматург Валерій Назарович Герасимчук. Hародився Валерій Назарович 20 квітня 1956 року в селі Денихівка. У 1978 році закінчив філфак Львівського університету імені Івана Франка. Викладав мову та літературу, був журналістом районної газети. З 1987 року – член Спілки письменників. Був секретарем Ради Національної спілки письменників України, директором Будинку письменників України. Заслужений діяч мистецтв України. Автор книг “Калинова сопілка”, “Віки”, ”Сповідь”, “Избранное”, “П’єси про великих” та “Пьесы о великих”, “Оббиті пелюстки”. Особливо багато працює в драматургії. П'єси нашого земляка друкувалися в провідних українських журналах "Вітчизна", "Київ", "Дніпро", “Дзвін”, ставились в Україні і в Канаді (Торонто), йшли на сценах Польщі і США. До книги Валерія Герасимчука "П'єси про великих" увійшли поетичні та прозові драматичні твори про визначних діячів української і світової культури, а також тих представників інших сфер людської діяльності, які залишили глибокий слід в історії людства і прислужилися до його розвою. Тут митрополит УГКЦ Андрей Шептицький, філософ Сократ, два найбільші драматурги світу – Мольєр і Шекспір, винахідник Альфред Нобель, письменники зі світовими іменами – Хемінгуей, Чехов, Сервантес, Чапек, композитори Бетховен і Паганіні, один з найвизначніших кінорежисерів XX століття Олександр Довженко... Письменник ставить перед собою мету з допомогою драматургії оживити великих подвижників, яких нам сьогодні так не вистачає. Хоча Валерій Герасимчук нині проживає у Києві, він не пориває зв’язків із Тетіївщиною та рідним селом Денихівкою. І сьогодні, у день його народження, лунатимуть найкращі слова привітань на його адресу від земляків, до яких приєднуємося й ми. Шановний Валерію Назаровичу, у цей чудовий весняний день зичимо Вам міцного здоров’я та довголіття, творчого натхнення і здійснення усіх ваших планів та задумів! Щоб Ви порадували нас ще багатьма новими книгами, а Ваша творчість здобула всесвітнє визнання. Бажаємо Вам любові і шани від людей, Божої ласки і благословення на кожен день Вашого життя! З повагою, міський голова Богдан Балагура, депутати міської ради та колектив виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
19 Квітня, 2021 р., 17:00
19 квітня о 10 годині в залі засідань міської ради повинна була відбутися зустріч із людьми, яких цікавило питання закриття опалювального сезону в Тетіївській центральній лікарні. На жаль, ніхто з тих учасників дискусії в соцмережах, хто мав би задавати питання чи вносити пропозиції, на цей захід так і не з'явився. Ми розуміємо, що в декого з жителів громади у зв'язку з роботою чи іншими обставинами не було можливості прийти у призначений час, але якщо це питання дійсно вас хвилює ( а не тільки є приводом для нарікань на "не таку" владу), ви можете звернутися до міського голови у будь-який день впродовж робочого часу і обговорити всі наявні проблеми. Цього ж дня о 10.30 в міській раді відбулася робоча нарада, у якій взяли участь заступники міського голови, представники лікарні, керівник КП "Тетіївтепломережа". Головний лікар через свого уповноваженого представника повідомив, що станом на сьогодні скарг від хворих не надходило. У палатах, де було прохолодно, встановили обігрівачі. Міський голова Богдан Балагура повідомив, що розпорядження з приводу завершення опалювального сезону було оприлюднене на сайті міської ради та в соцмережах ще 14 квітня, однак ні 14, ні 15 квітня не надходило звернень від населення чи керівників установ та організацій з приводу продовження опалювального сезону. Котельня, яка опалює приміщення центральної лікарні, обслуговує також і міський сектор, але на території лікарняного містечка є власна котельня, яка на даний час не функціонує. Міський голова доручив своєму першому заступнику та керівнику КП "Тетіївтепломережа" вивчити можливість підготовки цієї котельні до наступного опалювального сезону, з переведенням її на альтернативне паливо ( палети), щоб у майбутньому не мати таких проблем. Ми вдячні усім жителям громади, хто взяв участь у обговоренні цієї теми, за ідеї і пропозиції, і з розумінням ставимося до конструктивної критики, адже вона допомагає нам стати сильнішими і працювати ефективніше, ніж досі.
16 Квітня, 2021 р., 14:40
16 квітня відбулося відкрите засідання конкурсної комісії на заміщення двох вакантних посад відділу культури Тетіївської міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь