Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Червня, 2021 р., 09:19
18 червня відбулося засідання комісії з питань торгівлі, житлово-комунального господарства, побутового обслуговування, громадського харчування, управління комунальною власністю, благоустрою, транспорту, зв"язку. Члени комісії обговорили питання, які будуть розглядатися на засіданні чергової сесії Тетіївської міської ради, що відбудеться 24 червня: Про внесення змін до Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян на залізничному транспорті приміського сполучення на 2018-2022 роки. Про прийняття основних засобів з балансу КП «Благоустрій» до Тетіївської міської ради. Про внесення змін до видів економічної діяльності комунального підприємства «Дібрівка-Обрій» Тетіївської міської ради. Про винесення на обговорення Положення про порядок організації виїзної (виносної) торгівлі на території Тетіївської територіальної громади. Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Тетіївської міської ради об’єктів житлового фонду, які не ввійшли до Статутного капіталу, але залишились на балансі ВАТ «Кашперівський цукровий завод».
19 Червня, 2021 р., 09:13
18 червня своє професійне свято відзначають дільничні офіцери. Ця професія по праву вважається однією з найвідповідальніших, оскільки посадові обов'язки дільничних дуже різноманітні. Люди, звертаючись до них, отримують реальну допомогу, необхідну пораду чи конкретне вирішення питання, адже краще за дільничного територію громади не знає ніхто. Від імені голови міської ради Богдана Балагури, з нагоди професійного свята п'ятьох дільничних інспекторів Тетіївщини привітала секретар міськради Наталія Іванюта. До щирих слів приєдналися і старости громади, дякуючи дільничним за гідне виконання покладених на них обов'язків.
19 Червня, 2021 р., 09:10
18 червня, у переддень третьої річниці від дня, коли пішов за небокрай наш великий Земляк Іван Драч, у його рідному селі Теліжинці було відкрито музей - світлицю. Музей - світлиця Івана Драча облаштована в Теліжинецькому НВО "ЗОШ І - ІІІ ступенів - дитячий садок" стараннями директора Т.Костюк та педагогічного колективу закладу. Це та маленька крупинка вдячності Людині, яка всю себе віддала Україні, її просуванню у світі та зробила село відомим далеко за межами країни й увічнено у творах Митця. Але найвизначніший його твір - незалежність України. Сьогодні громада Тетіївщини зробили перший маленький крок щодо увіковічнення пам'яті Івана Драча, людини - епохи, людини - творця нашої історії, та виконання його заповіту: " Поховайте мене в Теліжинцях, тут я ніколи не помру". віримо, що стежина до могили Майстра і його світлиці не заросте. Від імені міського голови привітала жителів Теліжинець з такою знаменною подією його заступниця з гуманітарних питань Надія Дячук.
19 Червня, 2021 р., 09:02
18 червня відбулося засідання комісії з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та контролю за виконанням рішень міської ради та її виконавчого комітету, дотримання законності та правопорядку. Члени комісії обговорили питання, які будуть розглядатися на засіданні чергової сесії Тетіївської міської ради, що відбудеться 24 червня: Інформація начальника відділення поліції №3 Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області про стан законності, боротьби зі злочинністю, запобігання і протидії корупції, охорони громадського порядку на території Тетіївської міської ради у І півріччі 2021 року. Про внесення змін до рішення Тетіївської міської ради № 85-02-VIII від 26.01.2021 «Про затвердження старост Тетіївської міської ради VIII скликання». Про внесення змін до структури виконавчого комітету Тетіївської міської ради. Про затвердження Положення про архівний сектор виконавчого комітету Тетіївської міської ради. Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності. Про розподіл функціональних обов’язків між старостами Тетіївської міської ради на період їхньої відпустки та тимчасової відсутності.
18 Червня, 2021 р., 15:31
Щодо ситуації, пов’язаної із захворюванням на COVID-19 в Тетіївській міській територіальній громаді За інформацією Білоцерківського МРВЛД ДУ «Київський ОЛЦ МОЗ України» в Тетіївській територіальній громаді станом на 17 червня 2021 року з початку року зареєстровано 687 випадків COVID-19 . Померло у 2021 році 33 особи, одужали 642 особи. Перебувають на амбулаторному лікуванні (під медичним спостереженням) в умовах самоізоляції – 12 осіб, на стаціонарному лікуванні в КНП БМР БМЛ №3 — 2 особи). За період з 12.06.2021 по 17.06.2021 в Тетіївській міській територіальній громаді зареєстровано 5 випадків захворювання на COVID-19 ( усі в м. Тетіїв). Всього за період епідемії у Тетіївській міській територіальній громаді зареєстровано 1507 підтверджених випадків коронавірусної хвороби.
18 Червня, 2021 р., 15:28
18 червня відбулося засідання Тетіївської міської територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів міський голова Богдан Балагура. На засіданні комісії було розглянуто такі питання: Про протиепідемічний стан на території Тетіївської міської територіальної громади, пов’язаний із гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2. Доповідали А.В. Воєводін, І.А. Шмаркатюк. Про готовність забезпечити санітарне та епідемічне благополуччя населення Тетіївської міської територіальної громади у літній період 2021 року. Доповідали А.В. Воєводін, П.В. Дем’янчук, І.С. Ковальчук. Про заходи щодо стабілізації епідемічної ситуації з керованих інфекцій в Тетіївській міській територіальній громаді. Доповідали А.В. Воєводін, В. П. Думанський. Про стан пожежної безпеки закладів освітиТетіївської міської територіальної громади. Доповідали Б.К. Філозоф, В.В. Васютинський. Про стан пожежної безпеки в Тетіївському лісництві Білоцерківського ДГЛ та Тетіївському агролісництві ДП “СЛП “Київоблагроліс”. Доповідав Р.В. Луцький. Про вжиття необхідних заходів для збереження та запобігання передчасним руйнуванням покриття автомобільних доріг загального користування в Тетіївській міській територіальній громаді у період спекотної погоди ( при температурі повітря вище +28 градусів С). Доповідав П.В. Дем’янчук.
18 Червня, 2021 р., 11:31
17 червня відбулося засідання  виконавчого комітету Тетіївської міської ради. На ньому було розглянуто такі питання:
18 Червня, 2021 р., 09:41
Шановні дільничні інспектори поліції Тетіївської територіальної громади!
17 Червня, 2021 р., 16:49
Пропонуємо розглянути можливість організованої колективної участі представників територіальних громад Київської області у Національному Сорочинському ярмарку – 2021 року.
16 Червня, 2021 р., 16:06
На сьогоднішньому засіданні комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тетіївської міської ради розглянули ряд важливих питань, зокрема:    ✅ про надання дозволу на реєстрацію автомобіля, що залишився після смерті батька, на ім'я малолітньої дитини;    ✅ про позбавлення батьківських прав;    ✅ про надання дозволу на дарування частини будинку малолітнім дітям;    ✅ про надання соціального супроводу сім'ям, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь