Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Липня, 2021 р., 15:39
12 липня відбулося засідання місцевої комісії з питань надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа. На засіданні було сформовано і затверджено загальний список осіб, які перебувають на квартирному обліку, визначено орієнтовну потребу в коштах, необхідних для придбання житла; затверджено списки осіб для виплати грошової компенсації із визначенням окремо щодо кожної особи обсягу такої компенсації; прийнято рішення про формування потреби в субвенції та підготовку відповідних пропозицій з урахуванням граничної суми житла.
12 Липня, 2021 р., 14:30
10.07.2021 року в ході рейду громадським інспектором з охорони довкілля України спільно із працівниками ТОВ «Спеціальне товарне рибне господарство «Косівське» викрито грубе порушення Правил рибальства. Мешканець м. Біла Церква здійснював вилов риби з гумового човна за допомогою трьох сіток. При цьому порушник виловив рибу у такій кількості: лящ – 3 шт. загальна вага якої становить 1,270 кг. Збитки, які порушник наніс внаслідок незаконного вилову риби, становлять 510 грн. На громадянина складено адміністративний протокол за ч. 4 ст.85 КУпАП. Матеріали справи буде направлено до Тетіївського районного суду для притягнення порушника до відповідальності в порядку чинного законодавства та стягнення збитків. Сітки та гумовий човен вилучено. Рибу здано до рибоприймального пункту користувача в рахунок квоти.
12 Липня, 2021 р., 12:54
ФОП - платникам єдиного податку І групи: сплатити ЄСВ за червень необхідно до 20 липня Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу, що Законом України від 04.12.2020 року №1072-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" встановлено пільги для платників податків, зокрема, для ФОП-  платників єдиного податку І групи.
12 Липня, 2021 р., 09:34
20 липня 2021 року о 10.00 в залі засідань адміністративного приміщення міської ради відбудеться засідання восьмої сесії міської ради восьмого скликання.  На порядок денний виносяться такі питання:
12 Липня, 2021 р., 09:31
‼️Щодо ситуації, пов’язаної із захворюванням на COVID-19 в Тетіївській міській територіальній громаді‼️
12 Липня, 2021 р., 09:29
З метою сприяння консолідації і координації зусиль мобілізованих, учасників бойових дій в зоні АТО, сімей загиблих, їх об’єднань у справі широкого, більш ефективного використання наявних можливостей у забезпеченні захисту їх економічних, соціальних прав, наданню оздоровчої, юридичної, медичної, психологічної, моральної та матеріальної допомоги та відповідно до рішення Київської обласної ради від 24.12 2020 №051-01-VIII утворено комунальну установу Київської обласної ради «Київський обласний центр допомоги учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни, які брали участь в антитерористичній операції/операції об’єднаних сил, та їх сім’ям» (далі – Центр).
12 Липня, 2021 р., 09:26
9 липня відбулося засідання погоджувальної комісії щодо затвердження питань, які будуть виноситися на засідання восьмої сесії Тетіївської міської ради восьмого скликання, котра відбудеться 20 липня.
12 Липня, 2021 р., 09:24
9 липня відбувся конкурс на зайняття вакантної посади провідного спеціаліста відділу обліку і звітності виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
10 Липня, 2021 р., 10:00
Сьогодні відзначав би свій день народження наш земляк, воїн АТО, Леонід Андрійович Сухацький. Народився Леонід 10 липня 1969 року в м. Тетієві. Навчався в Тетіївській середній школі №1. В 1987 році закінчив ПТУ №34 в місті Радомишль. Проходив службу в лавах Збройних сил в м.Катовіце (Польша) як командир танку. Був старшим сержантом. Після служби в армії з 1993 року служив в органах внутрішніх справ, з 2000 року – працював на посаді командира відділення ППЧ-29 в м. Тетієві. З 2008 року до серпня 2014 року працював в ПП «Слободяник». Пішов добровольцем на фронт 29.08.2014 року. Служив у 17-й окремій танковій бригаді. На його рахунку 3 підбиті машини ворога за 2 місяці оборони Маріуполя. Екіпаж танка Леоніда Сухацького став справжньою легендою. В грудні під час відпустки Леонід став героєм програми телеканалу 1+1 – «Хоробрі серця». 22 лютого 2015 року він загинув. Під час проведення рекогносцировки шляхів з позицій блок-посту №11 під Маріуполем водій автомобіля добровольчого батальйону «Свята Марія» не впорався з керуванням - «УАЗ» виїхав за межі проїжджої частини та перекинувся. Тоді загинуло двоє бійців. А Леоніда довезли до лікарні, але не змогли врятувати – він помер в реанімації. Проводжали бійця в останню путь в рідному місті. В Тетіївській ЗОШ № 1 відкрили меморіальну дошку в пам'ять про нашого воїна-земляка Леоніда Сухацького. Указом Президента України №553/2015 від 22 вересня 2015 року, «За мужність, самовідданість і високий професіоналізм виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Леонід Сухацький є почесним громадянином міста Тетієва ( посмертно).
09 Липня, 2021 р., 13:21
Шановні власники та землекористувачі земельних ділянок

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь