Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Червня, 2021 р., 10:46
Секретар Тетіївської міської ради Наталія Іванюта та заступник міського голови з гуманітарних питань Надія Дячук привітали переможців конкурсу "Випускник року", який проходить на Тетіївщині вже вп'яте. Цього року із 22 загальноосвітніх навчальних закладів громади участь у конкурсі взяли 14. У фінал вийшли 27 випускників. Двоє з них стали переможцями в усіх чотирьох номінаціях, а саме - Юлія Сакалюк (Тетіївська гімназія) та Микола Беца ( Росішківська філія).
13 Червня, 2021 р., 10:44
11 червня відбулося засідання погоджувальної комісії щодо затвердження питань, які будуть виноситися на засідання сьомої сесії Тетіївської міської ради восьмого скликання, котра відбудеться 24 червня. На ньому були розглянуті такі питання: 1. Інформація начальників Тетіївського відділення поліції Тетіївського ВП ГУНП в Київській області про стан законності, боротьби зі злочинністю, запобігання і протидії корупції, охорони громадського порядку на території Тетіївської міської ради у І півріччі 2021 року. 2. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Тетіївської міської територіальної громади на 2022 рік. 3. Про внесення змін до бюджету . 4. Про внесення змін до рішення Тетіївської міської ради № 85-02-VIII від 26.01.2021 «Про затвердження старост Тетіївської міської ради VIII скликання» 5. Про внесення змін до структури Виконавчого комітету Тетіївської міської ради, та виконавчих органів ради . 6. Про затвердження Положення про архівний сектор виконавчого комітету Тетіївської міської ради 7. Про затвердження положення про порядок призначення керівників комунальних закладів культури Тетіївської міської ради (відділ культури). 8. Про створення комунального закладу Тетіївської міської ради «Централізована клубна система». 9. Про затвердження Статутів в новій редакції: КЗ «Тетіївська дитяча музична школа», КЗ «Тетіївська централізована бібліотечна система імені Кравчука», КЗ «Тетіївський народний історико-краєзнавчий музей». 10. Про внесення змін до Статуту КЗ «Тетіївська ЦБС ім.Миколи Кравчука». 11. Про внесення змін до Статуту КЗ «Тетіївська дитяча музична школа». 12. Про внесення змін до Програми компенсація пільгових перевезень окремих категорій громадян на залізничному транспорті приміського сполучення на 2018-2022 роки. 13. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації для проведення капітального ремонту покрівлі даху, з облаштуванням блискавкозахисту та обробки дерев’яних елементів горищного покриття засобами вогнезахисту комунального закладу «Тетіївський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1». 14. Про внесення змін до штатного розпису закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Берізка» Тетіївської міської ради. 15. Про внесення змін до штатного розпису закладу дошкільної освіти «Віночок» Тетіївської міської ради. 16. Про внесення змін до рішення сесії № 263-06-VIII від 25.05.2021 року. 17. Про перепрофілювання КЗ «Степівське НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів – дитячий садок» Тетіївської міської ради. 18. Про перепрофілювання КЗ «Черепинське НВО «ЗЗСО І-ІІ ступенів – дитячий садок» Тетіївської міської ради. 19. Про надання згоди на створення ботанічного заказника місцевого значення «Федірець». 20. Земельні питання.
11 Червня, 2021 р., 11:48
ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ
11 Червня, 2021 р., 09:38
ПАМ'ЯТАЄМО. 11 червня — день народження Георгія Михайловича Теслюка. Він був лікарем-волонтером, працюючи в зоні АТО, врятував багатьох бійців від смерті. Але тяжка хвороба передчасно забрала його власне життя. Георгій Теслюк народився 11 червня 1979 року в селі Чагор Глибоцького району Чернівецької області. Рано втратив батька. У 1996 році закінчив загальноосвітню школу, у 2000 році – медсестринський факультет Чернівецького медичного училища, у 2004 році – Буковинську державну медичну академію за спеціальністю «лікувальна справа», у 2006 році – інтернатуру при Буковинському державному медичному університеті за спеціальністю «урологія». Під час навчання працював у відділенні урології Чернівецької обласної клінічної лікарні. Після закінчення університету отримав направлення у Тетіїв. З травня 2006 року працював лікарем-урологом у Тетіївській центральній районній лікарні. Взимку 2013-2014 років під час Революції гідності перебував на Майдані Незалежності у Києві, де був лікарем-волонтером. Після початку російської агресії на сході України, на громадських засадах проводив у Тетієві курси з медичної підготовки в умовах бойових дій. Згодом став лікарем-волонтером Першого добровольчого мобільного шпиталю імені Миколи Пирогова, у складі якого двічі виїздив до зони антитерористичної операції на схід України. Вперше вирушив до зони антитерористичної операції у травні 2015 року. Працював у залізничній лікарні міста Попасна Луганської області, що єдина вціліла після артилерійських обстрілів. Він оперував поранених військових, лікував цивільне населення. За його ініціативою у місті Попасна був створений поліклінічний прийом, через який за кілька місяців пройшли сотні пацієнтів. Під час другої поїздки до зони антитерористичної операції, Георгій Теслюк вже знав, що невиліковно хворий. Незважаючи на хворобу, хотів зробити побільше, тому працював майже без відпочинку. Іноді проводив по п‘ять операцій на день, коли було багато поранених, оперував на трьох столах одночасно. Помер 14 серпня 2016 року вдома від онкологічного захворювання. Похований на кладовищі міста Тетіїв. Почесний громадянин міста Тетіїв Київської області (23.03.2017; посмертно).
10 Червня, 2021 р., 10:48
На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 №471, зокрема, цілі: “Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно здобути”, Міністерство цифрової трансформації України ( далі — Мінцифра) запустило національний проєкт з цифрової грамотності Дія. Цифрова освіта. У листопаді 2020 року Мінцифра вперше запустила національний тест на цифрову грамотність — Цифрограм 1.0. Це була бета-версія тесту, який надав можливість кожному громадянину дізнатися свій особистий рівень цифрової грамотності. Наразі, запущено удосконалену версію Цифрограм 2.0. Особливу увагу звертаємо на те. що 27 травня 2021 року Мінцифра запустила Цифрограм для держслужбовців ( https://osvita.diia.gov.ua/digigram). Це безкоштовний тест, розроблений на основі адаптованої Рамки цифрових компетентностей для громадян України (https://bit.ly/3rBs8KL), яку було створено українськими експертами на основі європейської концептуально-еталонної Рамки цифрових компетентностей для громадян ЄС (Dig.Comp2.1.). Завдяки цьому в тесті визначено 30 цифрових компетентностей, які вимірюються за шістьма сферами: Основи комп’ютерної грамотності; Інформаційна та медіаграмотність — вміння працювати з даними; Створення цифрового контенту; Комунікація і взаємодія у цифровому суспільстві; Безпека у цифровому середовищі; Вирішення технічних проблем — навчання впродовж життя у цифровому суспільстві. Також додатково повідомляємо, що 03 березня 2021 року прийнята Національна концепція розвитку цифрових компетентностей до 2025 року, затверджена Розпорядженням Кабінету Міністрів України №167 ( https://cutt.ly/pbKSA4M). Дана концепція закладає підґрунтя для створення національної стратегії та стратегічного плану дій щодо розвитку цифрових компетентностей. Звертаємо вашу увагу, що надіславши запит Мінцифрі, можна отримати статистику щодо визначення середнього рівня володіння цифровими навичками як жителів району чи громади в цілому, так і працівників державних установ, зокрема. Денис ШУГАЛІЙ, заступник голови Київської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації        
10 Червня, 2021 р., 10:44
9 червня відбулася нарада керівників закладів освіти. На нараді була присутня Надія ДЯЧУК, заступник міського голови з гуманітарних питань, яка зачитала довідку про роботу управління освіти Тетіївської міської ради. Важливим питанням сьогодення є протипожежна безпека в закладах освіти. Тому головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області Богдан ФІЛОЗОФ виступив з питанням проведення позапланових перевірок протипожежного стану закладів освіти до початку нового 2021-2022 навчального року. Начальник відділу освіти Вадим ВАСЮТИНСЬКИЙ ознайомив з статистикою вакцинації від COVID-19 серед працівників шкіл та дитячих садків. Наголосив на важливості вакцинації в наш час. Також на нараді обговорювалися питання організованого завершення навчального року. Триває основна сесія ЗНО. У трьох закладах освіти Тетіївської міської ради: КЗ «Тетіївський ЗЗСО – І-ІІІ ступенів №1», Тетіївський ліцей №2, КЗ «Тетіївський ОЦ – ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №3» пройшло ЗНО з математики, української мови та літератури, історії України. Начальник відділу освіти відмітив злагоджену роботу залученого персоналу та вручив подяки за професіоналізм, високий та ефективний рівень організації та чітке дотримання процедури ЗНО відповідальним за пункт проведення ЗНО.
09 Червня, 2021 р., 15:35
Таращанське відділення АТ “Київоблгаз” повідомляє, що у зв’язку з ремонтними та профілактичними роботами, згідно з планом підготовки газових мереж та споруд на них до осінньо-зимового періоду 2021-2022 рр, з 9.00 14.06.2021 р до 17.00 18.06.2021 р. буде припинено газопостачання до будинків: вул. Мічуріна 5, Соборна 33а, Соборна 33в міста Тетіїв.
09 Червня, 2021 р., 11:42
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 115 від 13.02.2013 «Про порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів» відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради оприлюднює реєстр галузевих (міжгалузевих), територіальних угод, колективних договорів, змін і доповнень до них.
09 Червня, 2021 р., 11:20
Адміністрація КП “Тетіївтепломережа” інформує про боржників, які заборгували оплату за отримані послуги з теплопостачання станом на 01.06.2021 року (попередження були надіслані кожному особисто листом з повідомленням про вручення особисто боржнику). Оскільки інформаційне повідомлення було висвітлено на сторінці Facebook з попереджувальним текстом, а саме: Водночас підприємство надає можливість укласти договір реструктуризації боргу та оформити розстрочку на оплату. У разі бездіяльності щодо сплати боргу, список боржників буде надіслано до Тетіївської міської ради з подальшим висвітленням у засобах масової інформації, а також будемо змушені звернутися до суду з позовною заявою про стягнення боргу, що в свою чергу збільшить додаткові Ваші затрати. Позитивна тенденція по оплаті відсутня, тому надсилаємо список боржників для подальшого інформаційного реагування. Директор КП “Тетіївтепломережа” Я.М. Лавренюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь