Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Травня, 2021 р., 09:36
Відбулася нарада в заступниці міського голови Надії Дячук із представниками галузі освіти та культури Тетіївської міської ради.
21 Травня, 2021 р., 09:29
Заступник міського голови Надія Дячук провела нараду зі спортивними тренерами Тетіївської громади, котрі сьогодні опікуються майбутніми чемпіонами.
20 Травня, 2021 р., 07:25
Шановні жителі Тетіївщини! Сьогодні хочу привітати вас зі святом одного із яскравих символів нашої національної ідентичності – Днем вишиванки. Українські традиції – красиві та самобутні. І в наших з вами силах поширити їх, розповісти про них усім. Одягайте свої вишиванки, і нехай увесь світ побачить, яка прекрасна наша Україна і її символи!Хай вишиванка щодня охороняє вас та благословляє на щасливе життя! З повагою міський голова Богдан Балагура.
19 Травня, 2021 р., 16:07
 На черговому засіданні у першого заступника голови міської ради Василя Кизимишина з керівниками комунальних підприємств громади обговорили наступні питання:       ТЕТІЇВ ТЕПЛОМЕРЕЖА:    ✅ закінчили ремонт теплотраси по вулиці Крючкова;    ✅ у вихідні дні планують замінити аварійну ділянку трубопроводу по вулиці Соборна (біля міської ради).    ✅ здійснюють перевірку та ремонт запірної арматури в колодязях теплотраси;   ✅ взяли участь в тендері на закупівлю обладнання для промивання внутрішньобудинкових тепломереж, що в майбутньому дасть можливість якісно постачати тепло до споживачів.     ТЕТІЇВВОДОКАНАЛ:   ✅ ліквідовують прориви водогонів у селах; паралельно підключають нових абонентів до центрального водопостачання;   ✅ продовжують монтаж водопроводу на Слободу;    БЛАГОУСТРІЙ:   ✅ укладають договори на вивезення сміття в селах і Тетієві;   ✅ приступили до обкошування трав та бур'янів на землях комунальної власності;   ✅ беруть участь в тендері на закупівлю щебеню і емульсії для спецавтомобіля для ремонту доріг, а ще  - на придбання щебеню для облаштування біло-щебеневого покриття по вулиці Вінницька.    ДІБРІВКА-ОБРІЙ:   ✅ провели ремонт 13 мотокіс, придбали 2 нових, приступили до обкошування;   ✅ придбали тракторний причіп для вивезення сміття.
19 Травня, 2021 р., 14:51
19 травня відбувся конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління фінансами Тетіївської міської ради. В іспитах взяв участь один кандидат.
19 Травня, 2021 р., 09:23
20 травня 2021 року о 9.00 в залі засідань Тетіївської міської ради відбудеться засідання виконавчого комітету.
17 Травня, 2021 р., 11:25
Згідно телефонограми ПАТ «Київобленерго» Тетіївського РП, Тетіївська міська рада повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами 25 травня 2021 року з 9.00 до 20.00  буде припинено електропостачання по вул. Академіка Байраківського, Ножкіна, Кармелюка, Франка, Пушкіна, пров. Затишний, Мічуріна, Богуна, Декабристів, магазин “Вікторія”.
15 Травня, 2021 р., 11:05
Шановні жителі Тетіївщини! Щиро вітаю вас із чудовим родинним святом – Міжнародним днем сім’ї! Кожна людина пов'язує своє щастя перш за все з сім'єю, де тебе люблять, завжди зрозуміють і підтримають у важку хвилину. У родині ми знаходимо радість батьківства і материнства, відчуття міцного тилу і бажання допомагати близьким, набираємося досвіду і життєвої мудрості у старших поколінь. Саме рідні люди дарують нам відчуття впевненості в собі та натхнення на досягнення і перемоги. У цей день – мої особливі слова подяки нашим краянам, які понад усе цінують батьківське почуття – багатодітним сім'ям та родинам із прийомними дітьми. Спасибі вам за щедрість душі, терпіння та бажання дарувати добро! Від щирого серця бажаю кожній родині Тетіївщини добра і спокою, миру і розуміння, здоров'я і благополуччя, душевного багатства і злагоди. Всім бабусям і дідусям, мамам і татам, дітям і онукам – доброго ставлення один до одного, любові й теплоти сімейного вогнища. Нехай буде радісним, щасливим ваше життя, нехай завжди поруч будуть близькі люди, ваша сім'я, та у кожній домівці лунає дитячий сміх! З повагою міський голова Богдан Балагура.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь