Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Січня, 2017 р., 12:54
Воскресіння Христа – це торжество справедливості і перемоги добра над злом. Воскресіння Ісуса – це утвердження віри і надії у серці кожного християнина, це великий дарунок Господньої любові.
12 Січня, 2017 р., 12:42
Шановні працівники житлово-комунального підприємства і побутового обслуговування міста!
12 Січня, 2017 р., 01:09
Протягом 2011 року міськвиконком спрямовував свою діяльність на організацію виконання положень Конституції та законів України, забезпечення реалізації заходів, визначених актами Президента України і Кабінету Міністрів, а також Програмою соціально-економічного і культурного розвитку міста. При цьому, значна увага приділялась збільшенню надходжень до бюджету, підвищенню життєвого рівня населення та розв'язання найгостріших соціальних проблем територіальної громади.
12 Січня, 2017 р., 00:53
У Києві відбулися Всеукраїнські змагання зі спортивних танців «Кубок Центрального регіону-2011». Серед учасників змагань вихованці клубу спортивного танцю «Сузі’ря» під керівництвом Т.В.Тимчук.
12 Січня, 2017 р., 00:41
Міський голова Руслан Майструк та директор ТОВ «Екотех» Василь Якубівський застрахували життя і здоров’я школярів міста. Страхівку від нещасних випадків терміном на рік отримали батьки учнів молодшої і середньої ланок (з першого по сьомий клас) чотирьох шкіл міста.
12 Січня, 2017 р., 00:28
7 грудня відбулася святкова сесія міської ради, приурочена Дню місцевого самоврядування. В роботі сесії взяли участь заступник голови райдержадміністрації В.І.Бондаренко, керівник апарату райдержадміністрації О.П.Возний, помічники депутата обласної ради Р.Т.Голуба – О.В.Мащенко та Ю.М.Гринюк, міський голова Р.В.Майструк, секретар міської ради І.В.Погоріла, 18 депутатів (із 30) та працівники міської ради.
12 Січня, 2017 р., 00:19
У День святкування міста в слобідському дитсадку «Веселка» було урочисто відкрито нову котельню на альтернативному паливі. Крім дитсадка, котельня подає також тепло у приміщення контори ПСП «Слобода», дитбудинку, спецшколи, міського будинку культури, бібліотеки, відділень Ощадбанку та зв’язку.
12 Січня, 2017 р., 00:04
24 вересня на стадіоні «Колос» відбулися святкові урочистості з нагоди 497-ї річниці з дня заснування нашого міста.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь