Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Січня, 2017 р., 13:57
  Непомітно промайнули шкільні канікули, і знову Першовересень  покликав за парти учнів, що стали дорослішими на цілий рік. У всіх школах району відбулися урочисті заходи, присвячені Дню знань. Та, звичайно, найбільш хвилюю чим і незабутнім цей день став для дітей, що вперше переступили шкільний поріг. У нинішньому навчальному році в районі сіли за парти 304 першокласники.
12 Січня, 2017 р., 13:52
24 серпня з нагоди Дня незалежності України в центрі міста відбулися святкові заходи. Розпочалися вони з урочистого й велелюдного зібрання. Виступаючи перед краянами, голова райдержадміністрації І.І.Миколюк зазначив: «21 рік тому здійснилася споконвічна мрія українців бути господарями на своїй землі. Ця дата розпочала нову епоху в житті нашого народу. Сьогодні, в рамках реалізації нових президентських ініціатив, ми створюємо надійний фундамент, що буде запорукою соціального зростання життя у нашій державі». Іван Іванович побажав кожному жителю району достатку, миру і щасливого майбуття.
12 Січня, 2017 р., 13:51
Календарна дата 23 серпня для кожного українця – урочиста і відповідальна. 23 серпня 2004 року Президентом України  було підписано Указ про святкування Дня Державного Прапора. Прапор – один із головних атрибутів української державності, що символізує національний суверенітет.
12 Січня, 2017 р., 13:46
Дорогі  тетіївчани та гості нашого міста !
12 Січня, 2017 р., 13:43
Дорогі  тетіївчани та гості нашого міста !
12 Січня, 2017 р., 13:41
Жниці в’язали останнього снопа і плели з колосків обжинкові вінки, їх прикрашали квітами та стрічками. Вродлива і працьовита дівчина несла такий сніп і вінок до села у супроводі всіх женців. Ця жниварська процесія обходила сільські двори, обходила сільські двори, вітаючи господарів із закінченням жнив. Їх супроводжували обжинкові веселі пісні. Сусіди групами збирали «складчину». Веселощі часто тривали до глибокої ночі.
12 Січня, 2017 р., 13:38
Організація відпочинку на воді - важлива проблема, особливо актуальна у спекотний літній період. Саме тому районна організа­ція Партії регіонів прийняла рішення облаштувати зону відпочинку на одному з берегів річки Роськи. Куратором цього проекту став голова районної організації Партії регіонів І.І.Миколюк, а ініціато­ром - член молодіжної організації "Молоді регіони", помічник депу­тата Київоблради О.О.Шевченка Д.І.Баклаєнко.
12 Січня, 2017 р., 13:36
За ініціативи Тетіївського районного Центру зайнятості на базі міської ради відбулося засідання круглого столу на тему: "Основні шляхи підвищення рівня зайнятості населення Тетіївського району". У засіданні взяли участь: консультант голови районної ради В.Г.Франчук, начальник управління Пенсійного фонду в Тетіївському районі С.В.Дзюба, начальник районного Центру соціальних служб для молоді О.П. Коробко, сільські голови з П'ятигір та Стадниці О.І.Роїк, Ю.І.Сидорчук, керівник СФГ "Світанок" О.П.Лазарук, керівник КП "Житлокомунсервіс" В.П.Гладун, керівник КП "Благоустрій" В.М.Гончарук, приватний підприємець А.В.Кущенко.
12 Січня, 2017 р., 13:34
Іноземну мову вивчати до вподоби багатьом школярам. Та ті наші співвітчизники, котрим випало сидіти за шкільною партою в часи існування Радянського Союзу, розуміли, що їхні знання з англійської чи французької їм навряд чи вдасться застосувати при спілкуванні з носіями цих мов, адже побувати в країнах, які тоді називали капіталістичними, випадало зазвичай людям з неординарними долями - політикам, дипломатам, визначним митцям, відомим спортсменам. Нині ж грунтовне вивчення бодай однієї з іноземних мов (насамперед - англійської) стає життєвою необхідністю для кожного з тих, хто бачить себе в майбутньому успішною людиною, адже світ став більш відкритим.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь