Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Січня, 2017 р., 14:55
Ця подія сталася напередодні Нового року - минулого четверга, 27 грудня. Головним натхненником і виконавцем втіленої в життя ідеї став керівник групи компаній "ТАК" Р.Т.Голуб та "Благодійний фонд Руслана Голуба".
12 Січня, 2017 р., 14:50
07 грудня в актовому залі Тетіївської міської ради відбулось святкове зібрання депутатів, членів виконкому, працівників органів місцевого самоврядування міста. З нагоди професійного свята присутніх вітали міський голова Р. Майструк, заступник голови Тетіївської РДА В. Бондаренко, начальник Тетіївської МДПІ Т. Гавренкова, помічники депутата Київської обласної ради Р.Голуба – О. Мащенко та Ю. Гринюк. Почесними відзнаками нагороджено працівників органів місцевого самоврядування, депутатів, членів виконкому. Учасників урочистого зібрання привітали  аматори міського будинку культури.
12 Січня, 2017 р., 14:47
Цієї пам'ятної, скорботно-чорної суботи (24 листопада є Днем пам’яті жертв Голодомору і політичних репресій в Україні) кожен свідомий українець згадував своїх рідних і близьких, невинно убієнних, замордованих голодом.
12 Січня, 2017 р., 14:44
День працівників сільського господарства - свято, що традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай. З нагоди професійного свята кращі працівники агропромислового комплексу Тетіївщини зібралися 16 листопада у залі районного будинку культури.
12 Січня, 2017 р., 14:43
Нові можливості для самореалізації та фізичного розвитку з'я­вилися у молоді міста з відкриттям комунального закладу - мо­лодіжного Центру  «Креатив».
12 Січня, 2017 р., 14:40
Фонд «Відкрита політика», Дитяча медіа студія «Птахи» за підтримки Посольства Швейцарії в Україні організували Всеукраїнській семінар «Дитячі медіа в Україні: інструмент формування традиційних цінностей чи руйнації?», на якому юні журналісти, медіа педагоги, представники освітніх закладів та громадських організацій презентували своє бачення проблеми дитячих медіа в Україні. В якому приймали активну участь наші представники молодіжного центру "Креатив".
12 Січня, 2017 р., 14:37
2 листопада ц.р. в райдержадміністрації відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Свято розпочала ведуча Н.В.Шибицька, розповівши про представників цієї професії, головне покликання яких - допомагати людям вирішувати проблеми наших соціально незахищених краян.
12 Січня, 2017 р., 14:35
Діти - це найдорожче, що існує в житті кожної людини, наша найкраща інвестиція у майбутнє, і так хочеться, аби ніщо не затьмарило найщасливішої пори їхнього життя. Та через свою непосидючість та цікавість до навколишнього світу підростаюче покоління часто стикається з різними потенційними небезпеками. Невтішна статистика нещасних випадків, які щодня трапляються з маленькими громадянами України, змушує нас замислитися, чи надійно захищені наші діти. Ми всі добре розуміємо, що єдиний варіант захисту в подібних ситуаціях - це надання якісної медичної допомоги. Тоді вдається звести наслідки травм до мінімуму та зберегти здоров'я дитини. Таку можливість надає поліс страхування. 
12 Січня, 2017 р., 14:33
26    жовтня    в    парковій    зоні міста відбулося урочисте зібрання присвячене відразу  двом датам - 15-й річниці від дня створення районної організації Партії регіонів та 68-и річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.
12 Січня, 2017 р., 14:31
Недавно для юнаків  Тетіївщини, які ось-ось одягнуть військову форму і стануть солдатами Збройних сил України, за сприяння благодійного фонду "Майбутнє будуємо разом. Сергій Кацуба", було організоване районне свято - День призовника. Після того, як прозвучав гімн нашої держави і було виголошено Указ Президента про черговий призов громадян на військову службу, виступив районний військовий комісар О.М.Малиш. Благочинний Тетіївського благочиння УПЦ отець Василій Волянюк благословив призовників на військову службу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь