Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В МІСЬКРАДІ ДЕНЬ САМОВРЯДУВАННЯ СПОВНЕНИЙ СЮРПРИЗІВ

Дата: 12.01.2017 00:28
Кількість переглядів: 20

7 грудня відбулася святкова сесія міської ради, приурочена Дню місцевого самоврядування. В роботі сесії взяли участь заступник голови райдержадміністрації В.І.Бондаренко, керівник апарату райдержадміністрації О.П.Возний, помічники депутата обласної ради Р.Т.Голуба – О.В.Мащенко та Ю.М.Гринюк, міський голова Р.В.Майструк, секретар міської ради І.В.Погоріла, 18 депутатів (із 30) та працівники міської ради.

Після робочої частини на всіх чекав приємний сюрприз. До залу увійшов гурт барабанщиць із районного РЦПО, звуки маршу у їх виконанні додали зібранню урочистості.

З вітальним словом виступив міський голова, який розповів, що сьогодні інтереси жителів міста представляють 30 депутатів міськради, 13 членів виконавчого комітету та 23 працівники міської ради. Багато добрих справ на рахунку працівників органів самоврядування. Хоча не завжди видно їх роботу, але цифри говорять самі за себе. Протягом 2011 року на сесіях розглянуто 522 заяви громадян і прийнято 247 рішень, на «рахунку» виконкому – 279 заяв, 199 рішень. В робочому порядку розглянуто і вирішено 243 заяви, видано 7 тисяч 800 довідок. Депутатами написано 408 актів найбільше Анною Андріївною Безуглою 146 актів).

- Важливою для міста подією стало відкриття нової котельні на альтернативному паливі в ДНЗ №2 «Веселка», - відзначив Руслан Володимирович, - це дає змогу економити бюджетні кошти. Днями розпочнуться ремонтно-будівельні роботи, що дасть змогу незабаром відкрити Молодіжний центр «Креатив» (в підвальному приміщенні колишньої молочної кухні). Зроблено більшу частину робіт з оновлення генплану та встановлення меж міста.

Для покращення умов проживання жителів громади працюють і комунальні підприємства міста. Особливо вагомими є роботи, проведені цього року у КП «Тетіївводоканал». В багатоповерхівці по вул. Свердлова встановлено сучасні сенсорні лічильники, що дало можливість 100-відсоткового обліку використання води. Проведено і замінено водопровідні мережі по вулицях Сухомлинського, Пархоменка, Свердлова, Боженка, Крючкова, Косіора, Щорса, Коцюбинського, Леніна. Виділено кошти з Державного бюджету в сумі 164 тис. грн. на реставрацію скважини №4, що дасть змогу збільшити баланс водозабору. Розроблено програму по роботі з твердими побутовими відходами. Нині монтується лінія з сортування та пресування відходів, для цих цілей придбали спеціальний сучасний прес. Провели поточний ремонт і будівництво тих доріг, що були включені в план роботи міської ради на поточний рік.

- А попереду – ще багато роботи, - зауважив Р.В.Майструк.

За активну громадську позицію, участь у вирішенні проблемних питань громади та з нагоди Дня самоврядування грамотами та цінними подарунками відзначили чимало представників цієї сфери. Зокрема, представники райдержадміністрації пообіцяли презентувати міськраді принтер. Представники депутата обласної ради Р.Т.Голуба вручили грамоти та грошові премії землевпоряднику міської ради С.П.Литвину та головному бухгалтеру Л.В.Анцуповій. Міська рада нагородила заступника головного бухгалтера Н.Д.Тихонюк, секретаря міського голови А.О.Псуй, члена виконкому А.Ф.Завальнюка та депутатів міської ради: Ю.В.Шведського, Р.В.Руденка, О.В.Фартушного, Р.В.Мамітько, О.К.Колос.

Після урочистостей на присутніх чекав ще один сюрприз від працівників районного та міського будинків культури. «Золоті голоси» Тетіївщини подарували їм свої пісенні вітання.

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь