Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Червня, 2021 р., 16:06
На сьогоднішньому засіданні комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тетіївської міської ради розглянули ряд важливих питань, зокрема:    ✅ про надання дозволу на реєстрацію автомобіля, що залишився після смерті батька, на ім'я малолітньої дитини;    ✅ про позбавлення батьківських прав;    ✅ про надання дозволу на дарування частини будинку малолітнім дітям;    ✅ про надання соціального супроводу сім'ям, що перебувають у складних життєвих обставинах.
16 Червня, 2021 р., 15:41
Таращанське відділення АТ “Київоблгаз” повідомляє, що у зв’язку з ремонтними та профілактичними роботами, згідно з планом підготовки газових мереж та споруд на них до осінньо-зимового періоду 2021-2022 рр, з 9.00 22.06.2021 р до 17.00 30.06.2021 р. буде припинено газопостачання до будинку: вул. Шевченка 34 міста Тетіїв.
16 Червня, 2021 р., 10:07
Міський голова Богдан Балагура та його заступники Василь Кизимишин та Надія Дячук провели нараду з начальником відділу освіти Вадимом Васютинським та керівником комунальної установи "Тетіївський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Ольгою Лях. Під час наради обговорювалися питання оптимізації закладів освіти Тетіївської територіальної громади.
16 Червня, 2021 р., 10:05
Міський голова Богдан Балагура та його заступники Василь Кизимишин та Надія Дячук провели нараду з керівниками медичної галузі Тетіївщини. На ній було обговорено такі питання, як робота першого корпусу Тетіївської центральної лікарні, впровадження електронної черги, відзначення у громаді Дня медичного працівника.
16 Червня, 2021 р., 10:03
Відбулося засідання комісії з питань регулювання земельних відносин, архітектури, будівництва та охорони навколишнього середовища. Члени комісії — депутати міської ради під головуванням першого заступника міського голови Василя Кизимишина розглянули значну кількість питань, що належать до земельної сфери і рекомендували їх до розгляду на засіданні чергової сесії Тетіївської міської ради, що відбудеться 24 червня.
14 Червня, 2021 р., 16:29
ОГОЛОШЕННЯ 17 червня 2021 року о 10.00 в залі засідань Тетіївської міської ради відбудеться засідання виконавчого комітету.
14 Червня, 2021 р., 16:23
19 червня минає три роки з дня смерті нашого видатного земляка — поета, перекладача, кіносценариста, громадського і державного діяча Івана Федоровича Драча. У ці дні Тетіївська громада вшановуватиме його пам’ять. 17 червня о 13.00 в приміщенні Тетіївської центральної публічної бібліотеки відбудеться літературна година, присвячена Івану Драчу. А 18 червня о 10.00 згадуватимуть незабутнього майстра слова у школі його рідного села Теліжинці. Про це йшлося на нараді з керівниками освітньої та культурної галузі, яку провела 14 червня заступник міського голови з гуманітарних питань Надія Дячук.
14 Червня, 2021 р., 16:21
11 червня відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Тетіївської міської ради. Комісією було розглянуто 17 протоколів про адміністративні правопорушення, що складені відносно жителів Тетіївської територіальної громади. З них: за вчинення завідомо неправдивого виклику спеціальних служб було розглянуто 8 адмінпротоколів (ст. 183 КУпАП). за вчинення самоуправства – 2 адмінпротоколи (ст. 186 КУпАП). за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів – 6 адмінпротоколів (ст. 152 КУпАП); за перебування в нетверезому стані на виробництві – 1 протокол (ч. 1 ст. 179 КУпАП). На порушників були накладені адміністративні стягнення у вигляді штрафів. На жаль, доводиться констатувати, що не зважаючи на значне підвищення штрафів за вчинення завідомо неправдивого виклику спеціальних служб, кількість правопорушень за цією статтею не зменшується. Виконавчий комітет міської ради попереджає, що завідомо неправдивий виклик працівників поліції, пожежно-рятувального підрозділу, бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги з метою їхнього даремного виїзду за викликом тягне за собою накладення штрафу від 850 до 3400 грн.
13 Червня, 2021 р., 10:50
Сердечно вітаю усіх працівників легкої промисловості Тетіївщини з професійним святом. Від вашої праці залежить зовнішній вигляд, комфорт, здоров’я і настрій людей. На щастя, минули часи дефіциту, і сьогодні в магазинах представлений широкий асортимент одягу, взуття, головних уборів, аксесуарів, м’яких іграшок, домашнього текстилю вітчизняного виробництва, а в тому числі і виготовлених майстрами нашої громади. У цей святковий день особливу шану і повагу висловлюємо ветеранам, усе життя яких пов’язане з цією галуззю. Спасибі Вам усім: керівникам підприємств, службовцям, майстрам і робітникам, учнівській молоді та викладачам. Бажаю Вам і вашим родинам радості, любові та достатку, впевненості у завтрашньому дні та щасливої долі. З повагою міський голова Богдан Балагура.
13 Червня, 2021 р., 10:48
Щодо ситуації, пов’язаної із захворюванням на COVID-19 в Тетіївській міській територіальній громаді За інформацією Білоцерківського МРВЛД ДУ «Київський ОЛЦ МОЗ України» в Тетіївській територіальній громаді станом на 11 червня 2021 року з початку року зареєстровано 682 випадків COVID-19 . Померло у 2021 році 33 особи, одужали 635 осіб. Перебувають на амбулаторному лікуванні (під медичним спостереженням) в умовах самоізоляції – 14 осіб. За період з 5.06.2021 по 11.06.2021 в Тетіївській міській територіальній громаді зареєстровано 2 випадки захворювання на COVID-19 ( обидва в м. Тетіїв). Всього за період епідемії у Тетіївській міській територіальній громаді зареєстровано 1502 підтверджених випадків коронавірусної хвороби.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь