Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Травня, 2021 р., 11:38
Напередодні Міжнародного дня захисту дітей міський голова Богдан Балагура зустрівся з дітьми загиблих воїнів АТО, які проживають у Тетіївській громаді. Діти та їхні батьки розповіли про своє життя, спільно обговорили шляхи вирішення існуючих проблем, міський голова розповів, до яких проектів громади можуть долучатися наші юні земляки. Наприкінці зустрічі діти отримали подарунки.
28 Травня, 2021 р., 22:10
27 травня відійшов у вічність учасник другої світової війни, житель с. Софіпіль Василь Іванович Багрій. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким покійного. Сумуємо разом з Вами. Світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя завжди будуть сильніші, ніж смерть. Царство небесне та вічний спокій Василю Івановичу. Міський голова Богдан Балагура, депутати міської ради та колектив виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
28 Травня, 2021 р., 14:48
Щодо ситуації, пов’язаної із захворюванням на COVID-19 в Тетіївській міській територіальній громаді За інформацією Білоцерківського МРВЛД ДУ «Київський ОЛЦ МОЗ України» в Тетіївській територіальній громаді станом на 28 травня 2021 року з початку року зареєстровано 672 випадків COVID-19 . Померло у 2021 році 30 осіб, одужали 584 особи. Госпіталізовано та перебувають на стаціонарному лікуванні 17 хворих , на амбулаторному лікуванні (під медичним спостереженням) в умовах самоізоляції – 41 особа. За період з 22.05 по 28.05 в Тетіївській міській територіальній громаді зареєстровано 16 випадків захворювання на COVID-19. Випадки COVID-19 реєструвались : м. Тетіїв - 13, с. Михайлівка, с. Стадниця, с. Кашперівка - по 1 випадку. Всього за період епідемії у Тетіївській міській територіальній громаді зареєстровано 1492 підтверджених випадків коронавірусної хвороби.
28 Травня, 2021 р., 13:58
УВАГА! ВАКАНСІЯ!
27 Травня, 2021 р., 14:30
27 травня під головуванням заступника міського голови з гуманітарних питань Надії Дячук, відбулося засідання робочої групи щодо визначення потреб населення в соціальних послугах, розробки "Соціального паспорта Тетіївської міської територіальної громади" та проведення зовнішньої оцінки якості соціальних послуг.
25 Травня, 2021 р., 17:01
25 травня відбулося засідання шостої сесії міської ради восьмого скликання. Провів засідання міський голова Богдан Балагура. Депутати міської ради плідно попрацювали, розглянувши 30 питань, серед яких були: Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Тетіївської міської територіальної громади за І квартал 2021 року. Доповідав Затишний В.В. – в.о. начальника управління фінансів. Про звіт керівника ВУ ВКГ «Тетіївводоканал» про роботу господарства за 2020 рік. Доповідав Оржехівський Я.В. - начальник ВУ ВКГ «Тетіївводоканал». Про затвердження Правил благоустрою території Тетіївської територіальної громади в новій редакції. Доповідав Дем’янчук П.В.- начальник відділу житлово - комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту. Про затвердження Положення про загальний відділ виконавчого комітету Тетіївської міської ради в новій редакції. Доповідала Гріщенко Н.В. – начальник загального відділу виконавчого комітету Тетіївської міської ради. Про внесення змін до Порядку визначення розміру плати за право тимчасового використання окремих конструктивних елементів благоустрою для розташування рекламних засобів. Доповідав Павленко Д.М. – начальник відділу містобудування та архітектури. Про внесення доповнень до Положення про відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради. Доповідала Погоріла І.В. – начальник відділу соціального захисту населення. Про розгляд колективного звернення громадян до керівництва держави. Доповідав Меленчук О.П. - головний спеціаліст юридичного відділу. Про закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти Тетіївської міської ради. Доповідав Васютинський В.В. – начальник відділу освіти. Про реорганізацію комунального закладу «Ненадихівське НВО «ЗЗСО І – ІІ ступенів - дитячий садок». Доповідав Васютинський В.В. – начальник відділу освіти. Про реорганізацію комунального закладу «Горошківське НВО «ЗЗСО І – ІІ ступенів - дитячий садок». Доповідав Васютинський В.В. – начальник відділу освіти. Про реорганізацію Височанського навчально - виховного об'єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дитячий садок». Доповідав Васютинський В.В. – начальник відділу освіти. На сесії розглядався ряд земельних питань, щодо яких доповідав Литвин С.П. – начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища. Також було розглянуто депутатські звернення . Щодо всіх зазначених в порядку денному питань були прийняті відповідні рішення.
25 Травня, 2021 р., 15:53
Підняття тарифів  для всіх груп споживачів необхідне в зв’язку з тим, що значно зросла вартість складових тарифу, таких як: електроенергія, паливно – мастильні матеріали, матеріали, запчастини, податки, заробітна плата та нарахування на заробітну плату, крім того діючим тарифом відшкодовується лише: для населення 85,8% собівартості послуг  з водопостачання та 43,1 % собівартості послуг з водовідведення; для бюджетних та госпрозрахункових організацій 85,8% собівартості послуг з водопостачання та  99,4% собівартості з послуг з водовідведення при нормі  не менше 120 %, що  ставить підприємство на межу фінансового краху, збитки за 2020 рік склали 649,1 тис.грн. Пропонований тариф по водопостачанню 33,48 грн та по водовідведенню 68,70 грн, включає собівартість, ПДВ та прибуток 1%. Крім того планова собівартість на 2021 рік  для розрахунку тарифу збільшена на індекс споживчих цін – 8,7% по матеріалах, паливо-мастильних матеріалах, послугах інших організацій. Заробітна плата та нарахування на заробітну плату враховувалось по фактичним видаткам за 1 кв. 2021р.  зважаючи на високу ціну послуг, що надаються підприємством та враховуючи гостроту проблеми, щодо підвищення тарифів.
24 Травня, 2021 р., 10:59
22 травня відбулося відкриття нового майданчика для міні-футболу в с.Дібрівка. Ця подія стала можливою завдяки ініціативі та сприяння Київської обласної асоціації футболу та депутата обласної ради і віце-президента асоціації – Олега Балагури, який вже не один рік підтримує та сприяє поповненню громади новими і якісними осередками спортивного дозвілля для дітей та дорослих. Всі будівельні роботи по встановленню майданчика проводилися підприємством ТОВ «Агро-Дібрівка» на чолі з керівником та депутатом Тетіївської міської ради від фракції «Європейська Солідарність» - Олександром Крамарем. В підсумку на даний проект було витрачено близько 2 мільйонів гривень. Наші діти в першу чергу потребують місць, де зможуть розвиватись і підтримувати здоровий спосіб життя, адже це в майбутньому може стати підґрунтям для їхнього становлення у спорті та принесе успіх і славу їм, родині, громаді та Україні в цілому. На відкритті були присутні гості: заступники міського голови – Василь Кизимишин та Надія Дячук , а також в.о. начальника відділу культури, молоді і спорту – Ярослав Гавюк, староста с.Дібрівка – Сергій Денисюк , директор Дібрівського аграрного ліцею – Лілія Глушак, настоятель Святопокровського храму с.Дібрівка – протоієрей Василь Яцковський і депутат Київської обласної ради – Олег Балагура. Після вітальних промов відбулося урочисте перерізання стрічки з подальшою передачею майданчика у розпорядження Дібрівському аграрному ліцею. В цей же день, першою спортивною подією стало проведення відкритого чемпіонату з міні-футболу між командами аграрних підприємств Тетіївської територіальної громади. За підсумками надзвичайно захопливих етапів гри, команди розташувались в турнірній таблиці наступним чином: 8 місце – посіла команда СТОВ СТ «Високе»; 7 місце – команда с. Одайпіль; 6 місце – команда с.Доротка; 5 місце – команда ПСП «Денихівка»; 4 місце – команда с. П'ятигори; 3 місце – команда центрального управління ДП ДГ «Шевченкіське»; 2 місце – команда ТОВ «Агро-Дібрівка»; 1 місце – виборола команда с.Денихівки. Всі команди-учасники були нагороджені грамотами, медалями та грошовими преміями, а переможці додатково отримали ще й безкоштовні квитки та поїздку на футбольний матч, що відбудеться у Харкові. Організатори щиро вдячні всім гостям, вболівальникам та учасникам команд, які зробили цю подію святковою, насиченою на емоції та позитивні враження для всіх присутніх!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь