Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Липня, 2021 р., 16:18
Тетіївською районною філією Київського обласного центру зайнятості 28 липня 2021 року проведено міні-ярмарок вакансій за участю НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ у форматі on-line за допомогою Skype-звязку.
28 Липня, 2021 р., 11:27
Понад 11 тисяч громадян отримали посвідчення водія на новому бланку
28 Липня, 2021 р., 11:15
Проєкт «Дуальна освіта» за участі ДТЕК Київські регіональні електромережі серед кращих кейсів безбар’єрності на державному порталі «Дія.Бізнес»
28 Липня, 2021 р., 08:07
Термін подання скарги зупиняється на період карантину Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що у разі, якщо платником податків податкове повідомлення-рішення або інше рішення контролюючого органу було отримано в період проведення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби, то :
27 Липня, 2021 р., 16:34
Відбувся конкурс на заміщення вакантних посад фахівців Інклюзивно-ресурсного центру №2 Тетіївської міської ради. Для проходження конкурсу було подано 14 заяв, безпосередньо на іспит прибуло 8 кандидатів. Після проходження іспиту та співбесіди, рішенням компетентної комісії на вакантні посади було обрано троє претендентів. Так, дефектологом в ІРЦ працюватиме Наталія Бухал, психологом - Іван Чайковський, логопедом - Дарія Орданова. До речі, посада реабілітолога так і лишилася вакантною. Здається дивним, що на фоні такого безробіття, як на Тетіївщині, претендентів на цю посаду так і не знайшлося.
27 Липня, 2021 р., 15:42
Чергова нарада з керівниками комунальних підприємств Тетіївської громади відбулася за головування першого заступника міського голови Василя Кизимишина. Керівники прозвітували про роботу, озвучили поточні проблеми. КП"Тетіївтепломережа". Промивають внутрішньобудинкові теплові мережі будівлі колишньої санстанції. Відзавтра приступають до промивання системи опалення приміщення третьої школи в Тетієві. У найближчих планах - заміна аварійної ділянки теплотраси на території центральної лікарні. КП"Тетіївводоканал" Займаються плановим ремонтом водонапірних башт у селах громади. Вже налагодили роботу вежі в Кашперівці. Наразі відновлюють роботу водонапірних об'єктів у П'ятигорах і Високому, на черзі ремонт башти і водогону в Клюках. КП"Благоустрій" Проводять щоденне обкошування вулиць і громадських місць в Тетієві та селах. В Теліжинцях та Скибинцях обрізали порослі дерев, зараз вирізають від чагарників пагорб по вулиці Соборна ( біля ПТУ), чистять бордюри по вулиці Шевченка. Приступили до ремонту покрівлі з переобладнанням системи водовідведення у п'ятиповерхівці по вулиці Злагоди, 18. КП"Дібрівка-Обрій" Зрізають дерева, обкошують вулиці, кладовище в Дородці, Дубині. Проведено зрізання аварійних дерев у П'ятигорах. Відновили вуличне освітлення в Галайках після буревію. Приступили до ремонту трактора та автовишки. Працівники обох підприємств старанно працюють над укладанням договорів на видалення сміття від приватного сектору. Цього місяця додали 30 абонентів із сіл, 15 - із Тетієва.
27 Липня, 2021 р., 14:53
27 липня відбулося засідання Тетіївської міської територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь