Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Липня, 2021 р., 16:13
14 липня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тетіївської міської ради. На засіданні було розглянуто ряд питань: Про розгляд заяви щодо звільнення від повноважень піклувальника над дитиною, позбавленою батьківського піклування; Про розгляд заяви щодо поповнення прийомної сім'ї дитиною; Про розгляд листа Комунальної установи "Тетіївський центр соціальних служб" Тетіївської міської ради щодо здійснення соціальної роботи з сім'ями.
14 Липня, 2021 р., 08:10
До місцевих бюджетів платники Київщини спрямували 8,7 млрд грн Одним із важливих джерел доходів бюджетів органів місцевого самоврядування є місцеві податки і збори. У січні – червні 2021 року до місцевих бюджетів від платників податків надійшло 8,7 млрд гривень. Про це повідомила начальник ГУ ДПС у Київській області Олена Виноградова. Вона зазначила, що порівняно з відповідним показником минулого року, показник зріс на 21% або півтора мільярди гривень.
13 Липня, 2021 р., 10:27
Сервіс, що поруч: ДТЕК Київські регіональні електромережі нагадує про можливість відвідувати центри обслуговування клієнтів незалежно від місця реєстрації
13 Липня, 2021 р., 09:52
15 липня о 10.00 відбудеться засідання виконавчого комітету Тетіївської міської ради.
12 Липня, 2021 р., 15:42
9 липня перший заступник міського голови Василь Кизимишин провів чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради. Через велику кількість адміністративних матеріалів, що надходять на розгляд комісії, її засідання відбуваються двічі на місяць. Цього разу комісія розглянула 24 адміністративні протоколи, складені відносно мешканців Тетіївської територіальної громади працівниками Тетіївського відділення поліції та інших уповноважених органів влади. 4 протоколи про адміністративні правопорушення надійшли на розгляд адмінкомісії за статтею 152 КУпАП, а саме: за порушення правил благоустрою населених пунктів. Найчастіше – це спалювання сміття, інших відходів або сухої рослинності. Такі дії заборонені законом через негативний вплив на довкілля та здоров’я людей. Адмінкомісія в цих випадках закликає порушників укладати договори на вивезення сміття з комунальними підприємствами Тетіївської міської ради КП «Благоустрій» та «Дібрівка-Обрій» з метою недопущення в подальшому спалювання відходів. На жаль, велика кількість адміністративних матеріалів продовжує надходити за статтею 183 КУпАП «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб». Чотирьох громадян, які неправдиво викликали працівників поліції, комісія оштрафувала на 850 гривень. Особливо зухвалих порушників цієї статті комісія оштрафувала на суму 2125 та 3400 грн. Було розглянуто дві справи за статтею 154 КУпАП «Порушення правил тримання собак та котів». Щодо цього адмінкомісія наголошує, що перебування собак без догляду за межами домогосподарства – це і є порушення вказаної статті. Громадянин, мешканець села Денихівка, який допустив перебування своєї собаки породи «Німецька вівчарка» за межами домоволодіння без поводка та намордника, при чому тварина агресивно поводилась з людьми, рішенням адмінкомісії був оштрафований.
12 Липня, 2021 р., 15:39
12 липня відбулося засідання місцевої комісії з питань надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа. На засіданні було сформовано і затверджено загальний список осіб, які перебувають на квартирному обліку, визначено орієнтовну потребу в коштах, необхідних для придбання житла; затверджено списки осіб для виплати грошової компенсації із визначенням окремо щодо кожної особи обсягу такої компенсації; прийнято рішення про формування потреби в субвенції та підготовку відповідних пропозицій з урахуванням граничної суми житла.
12 Липня, 2021 р., 14:30
10.07.2021 року в ході рейду громадським інспектором з охорони довкілля України спільно із працівниками ТОВ «Спеціальне товарне рибне господарство «Косівське» викрито грубе порушення Правил рибальства. Мешканець м. Біла Церква здійснював вилов риби з гумового човна за допомогою трьох сіток. При цьому порушник виловив рибу у такій кількості: лящ – 3 шт. загальна вага якої становить 1,270 кг. Збитки, які порушник наніс внаслідок незаконного вилову риби, становлять 510 грн. На громадянина складено адміністративний протокол за ч. 4 ст.85 КУпАП. Матеріали справи буде направлено до Тетіївського районного суду для притягнення порушника до відповідальності в порядку чинного законодавства та стягнення збитків. Сітки та гумовий човен вилучено. Рибу здано до рибоприймального пункту користувача в рахунок квоти.
12 Липня, 2021 р., 12:54
ФОП - платникам єдиного податку І групи: сплатити ЄСВ за червень необхідно до 20 липня Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу, що Законом України від 04.12.2020 року №1072-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" встановлено пільги для платників податків, зокрема, для ФОП-  платників єдиного податку І групи.
12 Липня, 2021 р., 09:34
20 липня 2021 року о 10.00 в залі засідань адміністративного приміщення міської ради відбудеться засідання восьмої сесії міської ради восьмого скликання.  На порядок денний виносяться такі питання:
12 Липня, 2021 р., 09:31
‼️Щодо ситуації, пов’язаної із захворюванням на COVID-19 в Тетіївській міській територіальній громаді‼️

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь