Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Липня, 2021 р., 15:16
Платники рентної плати за користування надрами в цілях, не пов’язаних з видобуванням корисних копалин Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що згідно з нормами п.253.1 ст.253 Податкового кодексу України платниками рентної плати за користування надрами в цілях, не пов’язаних з видобуванням корисних копалин, є юридичні та фізичні особи - суб’єкти господарювання, які використовують у межах території України ділянки надр для:
16 Липня, 2021 р., 15:04
‼️Щодо ситуації, пов’язаної із захворюванням на COVID-19 в Тетіївській міській територіальній громаді‼️
16 Липня, 2021 р., 15:03
16 липня відбулося функціональне навчання у сфері цивільного захисту, яке провели для старост сіл та підприємців Тетіївської територіальної громади представники Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності  Київської області.
16 Липня, 2021 р., 15:01
16 липня відбулося засідання комісії з питань торгівлі, житлово-комунального господарства, побутового обслуговування, громадського харчування, управління комунальною власністю, благоустрою, транспорту, зв"язку.. Члени комісії обговорили питання, які будуть розглядатися на засіданні чергової сесії Тетіївської міської ради, що відбудеться 20 липня.
16 Липня, 2021 р., 09:55
15 липня відбулося засідання виконавчого комітету Тетіївської міської ради. На ньому були розглянуті такі питання:
15 Липня, 2021 р., 13:40
Щодо розстрочення та відстрочення грошових зобов’язань або податкового боргу Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що платник податків має право звернутися до контролюючого органу із заявою про розстрочення та відстрочення грошових зобов’язань або податкового боргу.
14 Липня, 2021 р., 16:22
"Старі" медіа та нові громади – налагодження ефективної співпраці. УАМБ запрошує представників медіа та громад на вебінар
14 Липня, 2021 р., 16:13
14 липня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тетіївської міської ради. На засіданні було розглянуто ряд питань: Про розгляд заяви щодо звільнення від повноважень піклувальника над дитиною, позбавленою батьківського піклування; Про розгляд заяви щодо поповнення прийомної сім'ї дитиною; Про розгляд листа Комунальної установи "Тетіївський центр соціальних служб" Тетіївської міської ради щодо здійснення соціальної роботи з сім'ями.
14 Липня, 2021 р., 08:10
До місцевих бюджетів платники Київщини спрямували 8,7 млрд грн Одним із важливих джерел доходів бюджетів органів місцевого самоврядування є місцеві податки і збори. У січні – червні 2021 року до місцевих бюджетів від платників податків надійшло 8,7 млрд гривень. Про це повідомила начальник ГУ ДПС у Київській області Олена Виноградова. Вона зазначила, що порівняно з відповідним показником минулого року, показник зріс на 21% або півтора мільярди гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь