Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Серпня, 2021 р., 11:27
За інформацією Українського Гідрометцентру, упродовж 13-14 серпня у Київській області очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки та пориви вітру до 15 метрів на секунду. Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі звертаються до мешканців області з проханням бути особливо обережними: не розводити багаття, не спалювати суху траву, а також дотримуватися правил безпеки поблизу енергооб’єктів.
12 Серпня, 2021 р., 14:59
1. ДОВГООЧІКУВАНИЙ ДИТСАДОК З’ЯВИТЬСЯ В ОДНІЙ ІЗ ГРОМАД КИЇВЩИНИ ЗАВДЯКИ «ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ»
12 Серпня, 2021 р., 10:14
Працівники КП"Благоустрій" готують місто до Дня Незалежності.     Обидва мости через Роську сьогодні пофарбували у жовто-блакитні кольори. Тепер переправи мають привабливо-патріотичний вигляд. Гарна ідея, впорядкована територія,патріотичні барви радують око всім, хто проходить чи проїжджає повз.
12 Серпня, 2021 р., 10:10
Сьогодні на прийом до міського голови Богдана Балагури прийшло 9 осіб, із них 3 - мешканці сіл П'ятигори, Степове, Теліжинці, 6 - жителі міста.    Люди підіймали різні питання, що стосуються роботи енергетиків, комунальних служб на селі, спірної межі, отримання дрів за пільговою ціною, просили допомогу на лікування та зробити дорожнє покриття на вулиці.
12 Серпня, 2021 р., 10:03
 Заступник міського голови Надія Дячук провела робочу нараду, на якій обговорили план заходів до відзначення Дня прапора та 30-ої річниці Дня Незалежності України.    Під час наради було озвучено перелік культурно-масових заходів у святковий день. Обговорили питання організації та проведення свята.    Тетіївщина святкуватиме День Незалежності у суботу, 21 серпня. Традиційно, у цей день заплановані велопробіг, фотовиставка, літературне читання, святковий дитячий концерт, презентація старостинських округів, святкові урочистості, концерт за участю естрадних артистів.
12 Серпня, 2021 р., 09:59
Відбулася нарада з питань підготовки об'єктів соціальної сфери, бюджетних установ та організацій до опалювального сезону 2021-2022 рр.    Нараду провів перший заступник міського голови Василь Кизимишин.    Про об'єкти соціальної сфери, які для опалення використовують природній газ, доповів старший інженер з експлуатаційної діяльності Таращанського відділення"Київоблгаз" Юрій Шведський. З його слів, наразі ситуація є проблематичною.     ✔️ Відділ освіти - із 13 об'єктів (6 дитсадків, 7 шкіл) до сезону опалення не готові 12.    ✔️ Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги - 15 об'єктів, з них не готові 13.    ✔️ КП"Тетіївтепломережа" - із 2 об'єктів, технічно готові 2.    ✔️ Тетіївська міська рада - із 9, не готові 7.    ✔️ КП"Благоустрій" - із 42 будинків, що знаходиться на балансі, не підготовлено жоден.    Враховуючи отриману інформацію, керівникам об'єктів соціальної сфери було вказано виправити всі недоліки у найкоротший термін.
12 Серпня, 2021 р., 09:40
 Відбулася щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств Тетіївської громади, на якій обговорили проведену за тиждень роботу.    ✅ КП"Тетіївтепломережа"    Закінчили процес промивання опалювальної системи приміщення Тетіївської школи#3. Результатом задоволені, далі планується провести очищення систем і в інших навчальних закладах громади.    Ведеться активна підготовка до опалювального сезону. На сьогодні вже всі контрольно-вимірювальні прилади і автоматика пройшли повірку в Держстандарті і готові до роботи.    Лишається складною ситуація з оплатою за теплопостачання від бюджетних організацій. Сьогодні борг за минулий сезон складає 1 млн 287 тис грн. Саме на ці кошти розраховують тепловики, щоб проплатити аванс на закупівлю газу для наступного опалювального сезону. Якщо борг не погасять, вчасний початок опалювального сезону в Тетієві і громаді, буде "під питанням".    ✅ КП"Тетіївводоканал"    У Високому,  на старій водогінній трасі замінили 40 метрів водопровідних труб, відремонтували водонапірну башту, збудували новий колодязь.    У П'ятигорах на водопостачальній свердловині замінено манометри.    Щодня ліквідовують прориви у старих водопровідних мережах.    Планують замінити частину водопроводу, що веде до Тетіївського будинку для перебування літніх людей і в селі  Денихівка.    ✅ КП"Благоустрій"     Займалися ліквідацією наслідків підтоплень через зливові дощі, задіювали спецтехніку. Паралельно, вивозили сміття, обкошували бур'яни, вирубували порослі.    Проводяться підготовчі роботи до фарбування міських мостів та огорожі центральної лікарні.    ✅ КП"Дібрівка-Обрій"    Ліквідовують наслідки підтоплень, вивозять сміття, обкошують дороги, вулиці, громадські місця, проводять ремонт офісного приміщення, заготовляють дрова для його опалення в зимовий період.
11 Серпня, 2021 р., 08:16
При здійсненні операцій зі списання ТМЦ (в тому числі зіпсованих) необхідно нарахувати податкові зобов’язання з ПДВ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь