Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Серпня, 2021 р., 11:04
ДТЕК Київські регіональні електромережі зможе швидше виявляти та ліквідовувати аварії на обладнанні підстанцій та кабельних лініях електропередачі напругою 0,4-110 кВ завдяки новій електротехнічній лабораторії ЕТЛ-35К. Нова пересувна техніка дозволить підвищити якість та стабільність електропостачання мешканців та підприємств Київщини. 
02 Серпня, 2021 р., 14:59
Під час інспекційної кампанії виявлено понад 4 тис. неоформлених найманих працівників
02 Серпня, 2021 р., 10:41
30 липня відбулося засідання конкурсної комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної форми власності. Головуючим на ньому був перший заступник міського голови Василь  Кизимишин. На участь у конкурсі щодо відбору суб’єкта оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна подав документацію, що відповідає умовам конкурсу, один претендент — ФОП Голодний В.І. Поскільки участь у конкурсі взяв лише один претендент, комісія вирішила визнати конкурс таким, що не відбувся. А також рекомендувала голові Тетіївської міської ради Богдану Балагурі  укласти договір на здійснення грошової експертної оцінки на об’єкти комунального майна з ФОП Голодним В’ячеславом Івановичем.
02 Серпня, 2021 р., 10:27
Вже шість років минуло від дня смерті наймолодшого нашого бійця Івана Моргуна, який захищав волю України на Сході, у складі 11-го батальйону територіальної оборони "Київська Русь".    Час не гоїть біль втрати. Спочивай з Богом, наш земляче. Нехай твоя душа віднайде спокій на небесах, а людська вдячність буде підтримкою твоїм рідним тут, на землі.
02 Серпня, 2021 р., 08:20
Чи обов’язково всі громадяни мають стати учасником добровільного декларування активів? У період з 1 вересня поточного року до 1 вересня 2022 року громадяни мають нагоду добровільно задекларувати свої активи та сплатити відповідні податки. Це означає, що фізична особа декларує належні їй активи, розміщені на території України та/або за її межами. Зокрема, це стосується тих випадків, коли активи були одержані (набуті) за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 1 січня 2021 року.
29 Липня, 2021 р., 13:22
ДТЕК Київські регіональні електромережі нагадує клієнтам про необхідність щомісяця передавати покази електролічильників
29 Липня, 2021 р., 08:46
Якими документами ФО підтверджує право на пільгу зі сплати земельного податку Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що фізичні особи, які мають право на  отримання пільг щодо сплати земельного податку (незалежно від кількості земельних ділянок у їх власності), повинні  подати до податкового  органу за місцем знаходження земельної ділянки або за місцем знаходження будь-якої з земельних ділянок, що знаходяться у власності такої особи (якщо у власності є декілька земельних ділянок) заяву довільної форми про застосування пільги та документи, що посвідчують її право на пільгу (посвідчення особи з інвалідністю першої або другої групи, пенсійне посвідчення (за віком), посвідчення батьків багатодітної сім’ї (які виховують трьох і більше дітей віком до 18 років), посвідчення «Учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС», посвідчення особи, на яку поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», посвідчення «Потерпілий від Чорнобильської катастрофи» (1-3 категорія): договір оренди землі,оформлений та зареєстрований відповідно до законодавства:
29 Липня, 2021 р., 08:22
Відділ соціального захисту населення Тетіївської міської ради разом з КП "Соціальний центр" виступають з ініціативою створення денного відділення для дітей з особливими потребами. Це місце, де протягом дня з 9.00 до 17.00 можуть перебувати діти з особливими потребами як дошкільного, так і шкільного віку, які не відвідують дошкільні заклади чи школу. У цей час батьки дітей зможуть зайнятися вирішенням своїх справ чи просто декілька годин відпочити. Також є можливість за потреби підвозити дітей та їхніх батьків до відділення за допомогою “Соціального таксі”, яке діє в нашій громаді. Перебування дітей у відділенні буде безкоштовним. Зветраємось до жителів Тетіївської територіальної громади з проханням оцінити дану ініціативу і проголосувати, чи потрібне таке відділення. Це можна зробити на сторінці міської ради у мережі Фейсбук або в групі "Тетіївська міська територіальна громада" у Фейсбук чи Телеграм.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь