Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Вересня, 2021 р., 11:25
Для зручності клієнтів: у ДТЕК Київські регіональні електромережі працюють дистанційні сервіси передачі показів лічильника
31 Серпня, 2021 р., 16:57
ОГОЛОШЕННЯ Запрошуємо 2 вересня об 11.00 в зал засідань міської ради усіх зацікавлених осіб, хто бажає обговорити результати конкурсу на вакантну посаду директора КЗ “Централізована клубна система”. На зібранні буде присутній міський голова Богдан Балагура та члени конкурсної комісії.
31 Серпня, 2021 р., 09:18
30 серпня відбувся педагогічний форум “Освіта Тетіївщини: вектори якості та успіху в умовах трансформації”. На ньому були присутні керівники закладів освіти Тетіївської громади. Учасники форуму обговорювали важливі питання готовності шкіл до нового навчального року, реформування освіти, роботи в умовах пандемії, забезпечення рівних освітніх можливостей для всіх дітей. Освітян привітали з початком навчального року заступник міського голови з гуманітарних питань Надія Дячук, секретар міської ради Наталія Іванюта, начальник відділу освіти Вадим Васютинський, депутат міської ради, голова комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури, молоді і спорту Ольга Лях, голова профспілки освітян Тетіївщини Галина Отрошенко, директор комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр” Юлія Присяжнюк.
31 Серпня, 2021 р., 07:53
Коли борг, анульований кредитором до закінчення строку позовної давності, включається до оподаткованого доходу? Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу, що дохід, отриманий платником податку як додаткове благо у вигляді основної суми боргу (кредиту), прощеного (анульованого) кредитором за його самостійним рішенням, не пов’язаним з процедурою банкрутства, до закінчення строку позовної давності, який перевищує у 2021 році  - 1500 грн., включається до його оподатковуваного доходу та відображається у додатку 4 ДФ до Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску (далі - Розрахунок) за ознакою доходу «126».
30 Серпня, 2021 р., 13:15
Наслідки негоди: фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі відновили електропостачання 208 населеним пунктам, знеструмленим через негоду
30 Серпня, 2021 р., 11:45
Сьогодні минає рік з дня смерті нашого земляка, воїна АТО Романа Анатолійовича Татарчука. Народився він 25 квітня 1993 року у місті Тетієві. Закінчивши Скибинецьке НВО, продовжив здобувати освіту у Білоцерківському професійному ліцеї, який закінчив у 2011 році, отримавши спеціальність монтажника радіоелектронної апаратури.   З травня 2012 р. по квітень 2013 р. проходив строкову військову службу у Збройних силах України. З серпня 2013 р. працював водієм в ТОВ Селтік.   З 30 квітня 2015 р. по 11 липня 2016 р. був призваний до Збройних сил України в зону проведення антитерористичної операції. Гідно відслуживши на Сході України, повернувся до мирного життя і продовжив працювати та ростити з дружиною сина.      Та так склалася доля, що 30 серпня 2020 року Роман трагічно загинув. У нього залишились дружина Лілія та син Артем.    На фасаді будівлі Скибинецької філії КЗ "Тетіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1” відкрито меморіальну дошку випускнику школи Татарчуку Роману Анатолійовичу.   Цього дня хочемо висловити глибокі співчуття рідним та близьким Романа. Вічна пам’ять!
30 Серпня, 2021 р., 09:35
На виконання розпорядження облдержадміністрації від 29.08.2018 № «Обухівські вісті» (№5 – «Увага! Літературний конкурс!» - Державний комiтет телебачення i радiомовлення України проводить Всеукраїнський лiтературний конкурс iменi Олени Телiги та Олега Ольжича. Всеукраїнський літературний конкурс імені Олени Теліги та Олега Ольжича - http://koda.gov.ua/.../konkursy-ta.../konkursi-akcii/ «Увага! Літературний конкурс» - https://obcity.gov.ua/2021/03/02/uvaga-literaturniy-konkurs/ До участі у конкурсі імені Олени Теліги та Олега Ольжича запрошуються студенти, аспіранти, науковці, працівники архівів та бібліотек. Переможці конкурсу отримають звання лауреата та будуть нагороджені спеціальними дипломами. Інформація про переможців буде поширена у ЗМІ. Кращі конкурсні роботи будуть надруковані у збірнику конкурсу, частина накладу якого буде розповсюджено по бібліотеках України. Автори отримають подарункові 5 примірників книги. Головною метою конкурсу є утвердження історичної пам’яті українського народу, його національної свідомості, формування та поширення дузовних цінностей та пріоритетів. Конкурс проводиться у п’яти номінаціях і охоплює як літературні, документально-публіцистичні твори, так і наукові дослідження національно-визвольної боротьби українського народу.
30 Серпня, 2021 р., 09:33
Всеукраїнський конкурс журналістських робіт 2021 року Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» проводиться Мінрегіоном з метою залучення регіональних ЗМІ до всебічного висвітлення процесів децентралізації. До участі у Конкурсі приймаються матеріали за чотирма номінаціями: - онлайн-публікація, - стаття в друкованому ЗМІ, - радіоматеріал, - відеоматеріал. Матеріали мають бути опублікованими вперше у період із 1 січня до 30 вересня 2021 року. • Конкурсні роботи подаються до 18.00 30 вересня 2021 року. Лінк на вимоги до оформлення та технічні вимоги до матеріалів Учасник може подати не більше однієї конкурсної роботи за кожною з номінацій, оформивши їх окремими конкурсними заявками. Тематичні пріоритети конкурсних робіт - Мета, завдання, зміст, очікувані результати та переваги реформи, спрямованої на децентралізацію та розбудову місцевого самоврядування. - Успіхи громад, які були досягнуті завдяки реалізації норм законодавства щодо добровільне об’єднання. - Співробітництво територіальних громад, агломераційні процеси. - Фінансова децентралізація та ресурсна підтримка місцевого і регіонального розвитку. - Збільшення спроможності органів місцевого самоврядування у наданні якісних послуг населенню та розбудові добробуту громад. - Кращі практики органів місцевого самоврядування в Україні з питань соціально-економічного розвитку територій, їх відповідність європейським стандартам і світовим тенденціям. Призовий фонд від Програми Ради Європи У кожній з чотирьох номінацій передбачені три премії: - І премія – 20000 грн, - ІІ премія – 15000 грн, - ІІІ премія – 10000 грн. • Форма заявки учасника Конкурсу розміщена за посиланням: http://bit.ly/ApplicationForm-2021 Довідкову інформацію з питань Конкурсу можна отримати за тел.: (044) 458-44-40; (044) 501-92-03; (093) 403-58-87; (097) 917-70-70, або надіславши запит на електронну адресу: contest@internews.ua Довідково: Конкурс проводиться відповідно до наказу Мінрегіону від 09.04.2021 року № 88. Положення про Конкурс затверджене наказом Мінрегіону від 16.05.2017 № 113, який зареєстрований у Міністерстві юстиції України 09 червня 2017 року за № 706/30574. Партнери Конкурсу – Програма Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні», ГO «Інтерньюз-Україна», Координатор проектів ОБСЄ в Україні.
30 Серпня, 2021 р., 09:25
1. “Велике будівництво” урбан-парку на території ВДНГ у Києві - http://koda.gov.ua/news/velike-budivnictvo-urban-parku-na-te/ 2. "Велике будівництво": Київська область Траса Н 01 Київ Знам’янка Кілометри 105-106. відео - http://koda.gov.ua/news/kiivska-oblast-trasa-n-01-kiiv-znamyan/ 3. “Велике будівництво”: Київська область Траса Н 01 Київ Знам'янка Кілометр 61 відео - http://koda.gov.ua/news/kiivska-oblast-trasa-n-01-kiiv-znamyan-2/

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь