Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Вересня, 2021 р., 14:04
07.09.2021р. о 14-00 відбудеться брифінг голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна. Брифінг присвячено ходу вакцинальної кампанії у Київській області. Під час брифінгу будуть розглянуті питання роботи центрів масової вакцинації, щеплення робітників навчальних закладів, роботи шкіл та дитячих садочків. Брифінг доступний за посиланням  https://www.facebook.com/koda.gov.ua/ 
07 Вересня, 2021 р., 11:15
Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», статті 21 Закону України «Про культуру», враховуючи заяву О. П. Бондаренко від 02.09.2021, міський голова Богдан Балагура своїм розпорядженням №157 від 06.09.2021 скасовує розпорядження міського голови від 23.07.2021 № 137 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Централізована клубна система» Тетіївської міської ради».
07 Вересня, 2021 р., 11:03
Скористатися правом подання одноразової добровільної декларації можуть фізичні особи – резиденти ГУ ДПС у Київській області нагадує, що з 1 вересня 2021 року по 1 вересня 2022 року триватиме кампанія добровільного одноразового декларування.
06 Вересня, 2021 р., 15:11
ОГОЛОШЕННЯ Десята сесія Тетіївської міської ради відбудеться 28 вересня 2021 року о 10.00 в залі засідань міської ради.
06 Вересня, 2021 р., 15:07
ОГОЛОШЕННЯ 23 вересня о 10.00 в залі засідань Тетіївської міської ради відбудеться засідання виконавчого комітету.
06 Вересня, 2021 р., 10:25
Щиро вітаємо з професійним святом адміністраторів Центру надання адміністративних послуг! Ваша робота є складною та відповідальною, адже ви працюєте з людьми, тож кожен із вас має бути ще й трішки психологом, знайти підхід до кожного відвідувача. Ввічливі, усміхнені, доброзичливі — наші адміністратори дарують відвідувачам ЦНАПу добрий настрій і позитивні емоції. Дякуємо вам за сумлінну працю, професіоналізм, самовіддачу та результативність у виконанні фахових обов’язків. Бажаємо міцного здоров’я та вдячних відвідувачів, добробуту, оптимізму, впевненості у майбутньому, нових здобутків та блискучих ідей! Зі святом! З повагою міський голова Богдан Балагура, депутати Тетіївської міської ради, колектив виконавчого комітету міської ради.
06 Вересня, 2021 р., 08:11
СГ, що отримав ліцензію на продаж пива у приміщенні площею менше 20 кв. метрів, не може здійснювати продаж інших алкогольних напоїв у такому місці торгівлі Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу суб’єктів господарювання, що пиво відноситься до алкогольних напоїв, а відповідно до ст. 15 Закону України № 481 «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального» роздрібна торгівля алкогольними напоями (крім столових вин) може здійснюватися суб’єктами господарювання (у тому числі іноземними суб’єктами господарювання, які діють через свої зареєстровані постійні представництва) всіх форм власності, у тому числі їх виробниками, за наявності у них ліцензій на роздрібну торгівлю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь