Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Вересня, 2021 р., 14:54
У Київській області на 12% зросла кількість домашніх сонячних електростанцій
14 Вересня, 2021 р., 07:59
Іноземець отримує довідку - підтвердження статусу податкового резидента України у контролюючому органі за місцем проживання на території України або місцем реєстрації ФОП Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що іноземець (фізична особа або фізична особа - підприємець) може отримати довідку-підтвердження статусу податкового резидента України (далі - Довідка) у контролюючому органі за місцем проживання на території України або місцем реєстрації ФОП протягом 10-ти робочих днів з моменту подання заяви у довільній формі щодо отримання такої Довідки за умови, що така особа є платником податків в Україні, резидентом України у розумінні п.п. 14.1.213 п. 14.1 ст. 14 Податкового кодексу України та підпадає під дію міжнародного договору України про уникнення подвійного оподаткування.
13 Вересня, 2021 р., 16:47
Протокол засідання конкурсної комісії з конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тетіївської міської ради від 10 вересня 2021 року.
13 Вересня, 2021 р., 16:41
В Україні з початком осені погіршилася ситуація із захворюваністю на COVID-19. Наприклад, за 8 вересня було зафіксовано більше 3,6 тисяч нових випадків – в останній раз такий показник фіксували ще в травні. Через це вже найближчим часом вся країна перейде з “зеленої” в “жовту” зону карантину. У «жовтій» зоні працювати у звичайному режимі зможуть школи, в яких вакцинували мінімум 80% персоналу (підходить і одна доза) і менше 50% учнів і персоналу знаходяться на самоізоляції. Якщо норма про вакцинацію не дотримана – доведеться перейти на дистанційне навчання. У нашій громаді наразі не в усіх навчальних закладах вакцинована така кількість освітян. Тому керівники освітньої галузі звертаються до вчителів з проханням вакцинуватися, аби навчальний процес міг проводитися в звичному режимі. Так, сьогодні начальник відділу освіти Вадим Васютинський побував у КЗ “Тетіївський ОЦ-ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №3” та обговорив з педагогічним колективом проблему вакцинації . На сьогоднішній день у школі вакциновано менше 40% працівників, тому при переході нашого регіону у “жовту зону” доведеться переходити на дистанційне навчання. Під час зустрічі було досягнуто домовленості, що адміністрація школи складе список бажаючих вакцинуватися, а керівництво громади посприяє тому, щоб відправити до навчального закладу мобільну бригаду і провести вакцинування
13 Вересня, 2021 р., 14:53
СТАРТУВАВ КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ОКРУЖНОЇ ДОРОГИ ІЗ ПОДАЛЬШИМ ОБЛАШТУВАННЯМ ПІШОХОДНОГО ТРОТУАРУ Нарешті розпочалися довгоочікувані роботи. Підрядник вже працює над фрезеруванням зношеного асфальтобетонного покриття, паралельно на ділянці ремонту ведуться підготовчі роботи. У зв’язку з проведенням ремонтних робіт, рух автомобільного транспорту від початку вулиці Злагоди до вулиці Терентія Пархоменка тимчасово буде призупинено. Заздалегідь просимо вибачення за тимчасові незручності! P.S. : План-схема об’їзду
13 Вересня, 2021 р., 14:04
11 вересня на стадіоні ім. П.Сича в Тетієві відбулося святкування Дня фізкультури і спорту. З цієї нагоди було проведено спортивні змагання, в яких взяли участь учні шкіл громади. Від імені міського голови Богдана Балагура юних спортсменів на їхніх наставників привітала заступник міського голови з гуманітарних питань Надія Дячук. Переможцями в естафеті стали: Тетіївський ліцей №2 ( третє місце), Тетіївський освітній центр №3 ( друге місце), Кашперівський ліцей ( перше місце). У змаганнях зі стрітболу серед дівчат 8-9 класів третє місце зайняла команда Кошівської філії Кашперівського ліцею, друге місце - команда Тетіївського освітнього центру №3, а перше місце виборола команда Денихівського ліцею. Серед дівчат 10-11 класів друге місце зайняла команда Тетіївського освітнього центру №3, а перше місце - команда Денихівського ліцею. Серед хлопців 8-9 класів третє місце посіла команда Денихівського ліцею, друге - Тетіївського освітнього центру №3, перше місце виборола команда Тетіївської гімназії. Переможців було нагороджено дипломами, медалями та кубками.
13 Вересня, 2021 р., 14:01
Велике оновлення мереж: інвестиції в електромережі Київської області зросли на 112% завдяки RAB-тарифам

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь