Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Вересня, 2021 р., 13:46
Дорогі школярі! Шановні батьки, вчителі! Я радий привітати вас з Днем знань! Перше вересня — це початок нового навчального року, старт для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за вірних друзів, за подолання нових висот та відкриття нових горизонтів. Перше вересня — це початок нового етапу в житті для маленьких жителів нашої громади, які стали сьогодні першокласниками. Сміливіше знайомтеся з цим дивовижним світом знань і відкриттів. Світлий шкільний клас і перша вчителька чекають на вас. Нехай уроки будуть не нудними, книги — цікавими, шкільна дружба — міцною! Перше вересня для випускників — це хвилююча і радісна мить. Пам’ятайте, ваша подальша доля — у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Саме в цьому році ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти зовнішнє незалежне оцінювання та зробити крок у доросле життя. Шановні батьки, бабусі і дідусі, які з хвилюванням проводжають своїх дітей та онуків до школи! І вас зі святом! Нехай ваші школярики частіше тішать вас, а вам бажаю наснаги та терпіння. Нехай у вас завжди вистачає на дітей часу, тепла, любові та енергії! Теплі слова вдячності хочеться сьогодні сказати освітянам Тетіївщини. Саме ви допомагаєте школярам осягати науку, відкриваєте для них нове, пояснюєте незрозуміле. Ви є прикладом чуйності і принциповості, ваш талант, терпіння, відповідальність — неодмінні умови успішного навчання. Нехай попереду у вас будуть нові плани, нові успіхи і досягнення! Здоров’я вам, енергії, натхнення!   З повагою міський голова Богдан Балагура.
01 Вересня, 2021 р., 13:41
31 серпня міський голова Богдан Балагура на запрошення очільника Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна відвідав непересічний захід — Молитовний сніданок, який відбувся у Броварах. Представники влади, різних релігійних, політичних організацій, народні та обласні депутати, державні діячі зібралися разом, щоб об'єднати зусилля і спільно працювати задля розвитку Київщини, миру і спокою України. Серед виступаючих був і наш юний земляк Максим Дем‘янюк — Голова обласної ради дітей Київщини.
01 Вересня, 2021 р., 13:35
31 серпня відбулося засідання конкурсної комісії з питань проведення конкурсу на посади керівників комунальних закладів середньої освіти Тетіївської міської ради Київської області. До складу конкурсної комісії увійшли: В.Й.Кизимишин - перший заступник міського голови; Н.А.Дячук - заступник міського голови з гуманітарних питань; Н.Ф.Іванюта - секретар Тетіївської міської ради; В.В.Васютинський - начальник відділу освіти Тетіївської міської ради; О.С.Василенко - головний спеціаліст відділу освіти Тетіївської міської ради; О.М.Лях - голова депутатської комісії з питань соціального захисту, охорони здоров'я, освіти, культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради; Г.І.Отрошенко - голова Тетіївської територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України; О.А.Крамар - голова постійної депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин, архітектури, будівництва та охорони навколишнього середовища; Р.В.Ткачук - директор Денихівського ліцею.
01 Вересня, 2021 р., 11:25
Для зручності клієнтів: у ДТЕК Київські регіональні електромережі працюють дистанційні сервіси передачі показів лічильника
31 Серпня, 2021 р., 16:57
ОГОЛОШЕННЯ Запрошуємо 2 вересня об 11.00 в зал засідань міської ради усіх зацікавлених осіб, хто бажає обговорити результати конкурсу на вакантну посаду директора КЗ “Централізована клубна система”. На зібранні буде присутній міський голова Богдан Балагура та члени конкурсної комісії.
31 Серпня, 2021 р., 09:18
30 серпня відбувся педагогічний форум “Освіта Тетіївщини: вектори якості та успіху в умовах трансформації”. На ньому були присутні керівники закладів освіти Тетіївської громади. Учасники форуму обговорювали важливі питання готовності шкіл до нового навчального року, реформування освіти, роботи в умовах пандемії, забезпечення рівних освітніх можливостей для всіх дітей. Освітян привітали з початком навчального року заступник міського голови з гуманітарних питань Надія Дячук, секретар міської ради Наталія Іванюта, начальник відділу освіти Вадим Васютинський, депутат міської ради, голова комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури, молоді і спорту Ольга Лях, голова профспілки освітян Тетіївщини Галина Отрошенко, директор комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр” Юлія Присяжнюк.
31 Серпня, 2021 р., 07:53
Коли борг, анульований кредитором до закінчення строку позовної давності, включається до оподаткованого доходу? Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу, що дохід, отриманий платником податку як додаткове благо у вигляді основної суми боргу (кредиту), прощеного (анульованого) кредитором за його самостійним рішенням, не пов’язаним з процедурою банкрутства, до закінчення строку позовної давності, який перевищує у 2021 році  - 1500 грн., включається до його оподатковуваного доходу та відображається у додатку 4 ДФ до Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску (далі - Розрахунок) за ознакою доходу «126».
30 Серпня, 2021 р., 13:15
Наслідки негоди: фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі відновили електропостачання 208 населеним пунктам, знеструмленим через негоду
30 Серпня, 2021 р., 11:45
Сьогодні минає рік з дня смерті нашого земляка, воїна АТО Романа Анатолійовича Татарчука. Народився він 25 квітня 1993 року у місті Тетієві. Закінчивши Скибинецьке НВО, продовжив здобувати освіту у Білоцерківському професійному ліцеї, який закінчив у 2011 році, отримавши спеціальність монтажника радіоелектронної апаратури.   З травня 2012 р. по квітень 2013 р. проходив строкову військову службу у Збройних силах України. З серпня 2013 р. працював водієм в ТОВ Селтік.   З 30 квітня 2015 р. по 11 липня 2016 р. був призваний до Збройних сил України в зону проведення антитерористичної операції. Гідно відслуживши на Сході України, повернувся до мирного життя і продовжив працювати та ростити з дружиною сина.      Та так склалася доля, що 30 серпня 2020 року Роман трагічно загинув. У нього залишились дружина Лілія та син Артем.    На фасаді будівлі Скибинецької філії КЗ "Тетіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1” відкрито меморіальну дошку випускнику школи Татарчуку Роману Анатолійовичу.   Цього дня хочемо висловити глибокі співчуття рідним та близьким Романа. Вічна пам’ять!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь