Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ № 12 засідання міської територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 28.07.2021 11:04
Кількість переглядів: 49

 

ТЕТІЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

___________________________________________

 

ПРОТОКОЛ № 12

засідання міської територіальної комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 

 

  м. Тетіїв                                                                                  27 липня 2021 року

                                                                                                             

ГОЛОВУВАВ: БАЛАГУРА Богдан Олегович   – міський голова, голова міської територіальної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

Присутні: члени комісії та запрошені (за списком)

 

Порядок денний:

 

  1. Про протиепідемічний стан та проведення масової вакцинації на території Тетіївської міської територіальної громади,  пов’язаний із гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом  SARS-CoV-2.
  2. Про затвердження плану роботи Тетіївської міської територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на ІІ півріччя 2021 року.
  3. Про надання дозволу на проведення виставки-демонстрації сільськогосподарської техніки та технологій в польових умовах «Битва Агротитанів» у селі Степове Білоцерківського району.
  4. Про затвердження алгоритму дій в разі виявлення небезпечних хімічних речовин. Визначення тимчасових місць зберігання небезпечних хімічних речовин на території Тетіївської міської територіальної громади.
  5. Різне.

 

СЛУХАЛИ: 1. Про протиепідемічний стан та проведення масової вакцинації на території Тетіївської міської територіальної громади,  пов’язаний із гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом  SARS-CoV-2.

 

ДОПОВІДАЧІ:

 

завідувач Білоцерківського міськрайонного відділу лабораторних досліджень державного управління «Київський обласний лабораторний центр» МОЗ України Воєводін А.В.;

міський голова Тетіївської міської ради Балагура Б.О;

головний лікар КП КНП «ТЕТІЇВСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» ТЕТІЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ Думанський В.П.

 

 

ВИРІШИЛИ: 

 

  1. Взяти до відома, що:
  • режим надзвичайної ситуації для єдиної державної системи цивільного захисту на всій території України продовжено до 31 серпня 2021 року, установленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 р. № 338 «Про переведення єдиної державної системи цивільного захисту у режим надзвичайної ситуації» зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 16 червня 2021 р. № 611;
  • постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від  16 червня 2021 р. № 611, установлено               з 19 грудня 2020 р. до 31 серпня 2021 р. на території України карантин, продовживши дію карантину, встановленого постановами Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», від 20 травня 2020 р. № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»;

 

Структурним підрозділам Тетіївській міській територіальній громаді,

відділенню № 3 Білоцерківського районного управління поліції ГУ НП в Київській області,

Тетіївському відділу  ГУ Держпродспоживслужби у Київській області

1.2. Вжити заходів щодо виконання та контролю за дотриманням на відповідних територіях вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами.

 

КП КНП «Тетіївський центр

первинної медико-санітарної

допомоги»

 

1.3. Продовжити плідну роботу по проведенню вакцинації населення Тетіївської міської територіальної громади проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 згідно з розпорядженням Тетіївського міського голови від 23 липня 2021 року № 134 «Про організацію масової вакцинації проти гострої гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

 

Термін: Постійно.

 

Відділу інформаційної політики виконавчого   комітету Тетіївської міської ради

 

1.3. Провести широке інформування та роз’яснювальну роботу серед населення щодо виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року  № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами та проведення масової вакцинації населення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України № 340-р від 25.03.2021 «Про затвердження Національного плану вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на період до 31.12.2021 року».

 

Термін: постійно, на час дії карантину.

 

СЛУХАЛИ: 2. Про затвердження плану роботи Тетіївської міської територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на ІІ півріччя 2021 року.

 

ДОПОВІДАЧІ:

Шмаркатюк Іван Анатолійович   - головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

 

Доповідач проінформував присутніх щодо проекту плану роботи Тетіївської міської територіальної  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на ІІ півріччя 2021 року та надав пропозиції до протокольного рішення комісії.

 

ВИРІШИЛИ:

 

2.1. Інформацію доповідача взяти до відома.

 

2.2. Затвердити План роботи Тетіївської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на ІІ півріччя
2021 року (далі – План).

 

Структурним  підрозділам Тетіївської міської територіальної громади, 

Білоцерківському  РУ ГУ ДСНС України у Київській області,

Білоцерківському РВ ДУ «КИЇВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР КОНТРОЛЮ ТА ПРОФІЛАКТИКИ ХВОРОБ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ»

 

2.3. Забезпечити підготовку матеріалів та участь у розгляді питань відповідно затвердженого Плану.

Термін: протягом ІІ  півріччя
2021  року у визначені Планом терміни 

 

СЛУХАЛИ:  3.  Про надання дозволу на проведення виставки-демонстрації сільськогосподарської техніки та технологій в польових умовах «Битва Агротитанів» у селі Степове Білоцерківського району.

 

ДОПОВІДАЧ:

Шмаркатюк Іван Анатолійович   - головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

 

Згідно з виступом доповідача на адресу виконавчого комітету Тетіївської міської ради звернулось приватне підприємство «Дикун» на отримання дозволу на проведення виставки-демонстрації сільськогосподарської техніки в полі «Битва Агротитанів» 2-3 вересня 2021 року в с. Степове Білоцерківського району на землях ТОВ «ТАК-Агро».

 

ВИРІШИЛИ: 

 

 

3.1. Інформацію доповідача взяти до відома.

3.2. Дозволити проведення  виставки-демонстрації сільськогосподарської техніки в полі «Битва Агротитанів» 2-3 вересня 2021 року в с. Степове Білоцерківського району на землях ТОВ «ТАК-Агро», організатор ПП «Дикун», за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів згідно з вимогами постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами та за умови залучення до заходу структур, відповідальних за охорону громадського порядку, медичної та пожежної служб.

Термін: 2-3 вересня 2021 року

 

Головному спеціалісту відділу

ЖКГ, НС та ЦЗ населення

виконавчого комітету

Тетіївської міської ради

 

3.3. Підготувати відповідь ПП «Дикун» про надання дозволу на проведення даного заходу.

Термін: до 30 липня 2021 року

 

СЛУХАЛИ: 4. Про затвердження алгоритму дій в разі виявлення небезпечних хімічних речовин. Визначення тимчасових місць зберігання небезпечних хімічних речовин на території Тетіївської міської територіальної громади.

 

ДОПОВІДАЧІ:

Шмаркатюк Іван Анатолійович   - головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

 

Білокінь Ольга Олегівна  -  головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області.

З метою захисту населення і територій Тетіївської міської територіальної громади від наслідків надзвичайних ситуацій, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій і вчасного реагування на них -

 

ВИРІШИЛИ:

 

  1. Затвердити алгоритм дій в разі виявлення небезпечних хімічних речовин з визначенням тимчасових місць зберігання небезпечних хімічних речовин на території Тетіївської міської територіальної громади (додаток 2).

 

КП «Благоустрій»

 

4.2. Визначити та облаштувати місце для тимчасового зберігання небезпечних хімічних речовин (ртуті), для прискорення їх подальшої передачі до підприємств, які мають ліцензію на вивезення (утилізацію) небезпечних відходів.

Термін: до 27 серпня 2021 року

СЛУХАЛИ: 5. Різне

Окреме доручення:

Юридичному відділу

виконавчого комітету

Тетіївської міської ради

 

5.1. Підготувати законодавчо обгрунтоване звернення до Тетіївського відділу Білоцерківської окружної прокуратури щодо систематичних невиконань зобов`язань Тетіївським агролісництвом ДП «СЛП «Київоблагроліс» перед виконавчим комітетом Тетіївської міської ради щодо заборгованності по земельному податку з юридичних осіб, податку з доходів з фізичних осіб, рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, та не готовності до виконання правил пожежної безпеки під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду 2021 року.

 

Термін: До 05 серпня 2021 року.

            

Голова комісії                                                        Богдан БАЛАГУРА

 

 

         Секретар комісії                                                Іван ШМАРКАТЮК

Додаток 2

 

                                                                                                                  ЗАТВЕРДЖЕНО

рішенням Тетіївської міської територіальної  комісії з питань техногенно-екологчної безпеки та надзвичайних  ситуацій

«27»   липня     2021 року, протокол  № 12

АЛГОРИТМ ДІЙ

у разі виявлення небезпечної (невідомої) хімічної речовини, (небезпечних відходів) на території Тетіївської міської територіальної громади

Інформація про виявлення небезпечної (невідомої) хімічної речовини, небезпечних відходів (далі – НХР), яка отримана з будь-якого джерела, негайно доводиться до чергового диспетчера 9-ї державної пожежно- рятувальної частини м. Тетіїв 12-державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій у Київській області (тел. 101, 5-15-16);

1. Черговий диспетчер 9-ДПРЧ 12-ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області отриману інформацію доводить оперативному черговому та додатково (згідно алгоритму дій):

- черговому відділення поліції №3 Білоцерківського РУП ГУ НП України у Київській області (тел. 102, 5-18-47);

- головного спеціаліста відділу ЖКГ, НС та ЦЗ населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради (тел.  067 3885766, 050 8062554);

2. Черговий караул 9-ДПРЧ 12 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з фахівцями Білоцерківського районного відділу Державної установи «Київський обласний лабораторний центр МОЗ України»:

2.1. прибувають на місце події,

2.2. використовуючи засоби індивідуального захисту, здійснюють його первинний огляд, по можливості, оцінюють наявність та масштаб небезпеки,

2.3. виконують невідкладні першочергові роботи, спрямовані на порятунок (евакуацію) людей, зменшення небезпечних факторів відповідно до Статуту дій у надзвичайних ситуаціях органів управління та підрозділів Оперативно-рятувальних сил цивільного захисту у разі виявлення НХР,

2.4. до прибуття представників відділення поліції №3 Білоцерківського РУ ГУ НП України у Київській області України в Київській області:

2.4.1. у разі необхідності, встановлюють попереджувальні знаки або огорожу навколо небезпечної знахідки (з урахуванням рози вітрів),

2.4.2. вживають заходи щодо недопущення людей та транспорту у зону знаходження НХР,

2.5. здійснюють обстеження місця виявлення НХР, проводять попередню ідентифікацію, керуючись довідниково-аналітичним програмним комплексом «Довідник небезпечних речовин», та шляхом проведення інструментально-лабораторних вимірювань показників складу та властивостей у межах галузі атестації на право виконання цих вимірювань, вживають заходи відповідно до аварійних карток,

2.6. надають висновки про основні параметри хімічної обстановки на місці виявлення НХР, де зазначається клас та характеристика хімічної речовини, а також рекомендації (у разі потреби) з якнайшвидшого приведення НХР у безпечний для населення і довкілля стан із зазначенням методу нейтралізації,

2.7. попередньо визначають межі небезпечної зони,

2.8. інформацію про результати огляду і масштаби небезпеки доводять до диспетчера 9-ДПРЧ 12 ДПРЗ, оперативного чергового Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області,

2.9. протягом однієї доби з моменту надходження першого повідомлення про виявлення небезпечної знахідки, але не раніше, ніж надійде від експертної організації інформація щодо результатів вимірів та висновків про клас хімічної речовини, готують письмовий звіт на ім’я міського голови, який повинен містити:

- детальний опис ситуації на місці виявлення небезпечної (невідомої) хімічної речовини, небезпечних відходів, результати аналізу відібраних проб;

- висновки та надані рекомендації заходів безпеки, здійснення яких необхідне у разі подальшого поводження з НХР, включаючи його перевезення, а також поводження з приладами, інструментами та знаряддям, що зазнали хімічного забруднення під час робіт з речовиною;

- результати аналізу проб, проведених фахівцями експертних організацій (у разі їх залучення), та надані ними висновки щодо класу хімічної речовини, основних її властивостей, небезпеки для людини та методів нейтралізації,

2.10. у разі неможливості ідентифікації виявленої хімічної речовини, дають рекомендацію міському голові щодо звернення до експертної організації — Київського обласного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, Інституту екогігієни і токсикології ім. Л.І. Медведя або іншої компетентної організації для надання експертної оцінки ситуації на місці виявлення НХР.

 

3. Оперативний черговий Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області отриману інформацію доводить начальнику Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області.

 

4. Начальник Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області:

4.1. інформує голову Білоцерківської районної державної адміністрації - керівника цивільного захисту району та голову Тетіївської міської ради,

4.2. у разі необхідності, ініціюється проведення позачергового засідання міської територіальної комісії Тетіївської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та комісії Білоцерківської районної державної адміністрації з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для прийняття відповідних рішень.

 

5. Відділення поліції №3 Білоцерківського РУ ГУ НП України у Київській області:

5.1. по прибуттю проводить огляд місця виявлення НХР, здійснює необхідні заходи з метою виявлення ознак злочину і осіб, що його вчинили (по можливості - власника НХР),

5.2.подає письмовий звіт на ім’я міського голови – керівника цивільного захисту міста з висновком щодо необхідності перевезення проб невідомої хімічної речовини до експертних організацій для проведення поглибленого аналізу з метою встановлення його походження та визначення щодо тимчасового зберігання або захоронення (утилізація),

5.3. до моменту приведення НХР та місця її знаходження у безпечний для населення і довкілля стан:

5.3.1. вживає заходи щодо недопущення людей та транспорту у зону знаходження НХР,

5.3.2.  здійснює охорону місця знаходження НХР (небезпечної зони).

 

6. Міська територіальна комісія Тетіївської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС):

6.1. на основі висновків та рекомендацій фахівців Білоцерківського районного відділу Державної установи «Київський обласний лабораторний центр МОЗ України», Державної екологічної інспекції у Київській області приймає рішення про подальші дії з небезпечною (невідомою) хімічною речовиною, небезпечними відходами і,

6.2. у разі необхідності (у випадках загрози або виникнення надзвичайної ситуації (НС), звертається до виконавчого комітету Тетіївської міської ради з пропозицією щодо призначення керівника робіт з ліквідації наслідків НС.

 

7. Відділ житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради

7.1. у разі наявності реальної загрози життю і здоров’ю населення громади від негативної дії НХР організовує інформування населення,

7.2. за рішенням керівника цивільного захисту міста або першого заступника голови міської територіальної комісії Тетіївської міської ради з питань ТЕБ і НС організовує проведення позачергового засідання комісії (у разі необхідності);

7.3.за результатами рішення комісії з питань ТЕБ і НС:

7.3.1. оформлює протокол, подає на підпис міському голові та доводить протокольне рішення до виконавців,

7.3.2. при прийнятті рішення щодо тимчасової евакуації населення з зони ураження - здійснює оповіщення і збір комісії з питань евакуації та необхідних спеціалізованих служб цивільного захисту міста,

7.4. у разі забруднення земель залучає державну екологічну інспекцію у Київській області для визначення розміру шкоди внаслідок забруднення земель,

7.5. відповідно до прийнятого рішення комісією ТЕБ і НС звертається до Міністерства екології і природних ресурсів України (Мінприроди України) щодо визначення підприємств, що мають ліцензію Мінприроди України на операції поводження з небезпечними відходами, які за своїм складом або властивостями аналогічні НХР, і на підставі отриманого переліку визначає підприємство-ліцензіата з розміщення або утилізації виявлених НХР та надсилає йому заявку на виконання відповідних робіт.

До заявки на проведення розміщення або утилізації НХР додається інформація з письмового звіту фахівців Білоцерківського районного відділу Державної установи «Київський обласний лабораторний центр МОЗ України» про характеристики речовини та необхідні заходи хімічної безпеки під час її перевезення.

 

8. Білоцерківський районний  відділ Державної установи «Київський обласний лабораторний центр МОЗ України» спільно з фахівцями хіміко-радіометричної лабораторії АРЗСП ГУ ДСНС України у Київській області відповідно до покладених на них завдань:

8.1.здійснює обстеження місця виявлення небезпечної (невідомої) хімічної речовини, небезпечних відходів, у ході якого проводить відбір проб для здійснення її визначення шляхом проведення інструментально-лабораторних вимірювань показників складу та властивостей у межах галузі атестації на право виконання цих вимірювань;

8.2. надає висновки про основні параметри хімічної обстановки на місці виявлення небезпечної знахідки, де зазначає клас та характеристику хімічної речовини, а також рекомендації (у разі потреби) з якнайшвидшого приведення НХР у безпечний для населення і довкілля стан із зазначенням методу нейтралізації.

8.3.у разі неможливості ідентифікувати хімічну речовину, коли цього вимагають інтереси хімічного захисту населення та довкілля та/або досудове розслідування за рахунок коштів місцевого бюджету звертається до експертної організації — Київського обласного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, Інституту екогігієни і токсикології ім. Л.І. Медведя або іншої компетентної організації для надання експертної оцінки ситуації на місці виявлення НХР.

8.4. протягом однієї доби з моменту надходження першого повідомлення про виявлення небезпечної знахідки, але не раніше ніж надійдуть від експертної організації інформація про результати вимірів та висновки щодо класу хімічної речовини готує письмовий звіт на ім’я міського голови, який повинен містити:

- детальний опис ситуації на місці виявлення небезпечної (невідомої) хімічної речовини, небезпечних відходів, результати аналізу відібраних проб;

- висновки та надані рекомендації заходів безпеки, здійснення яких необхідне у разі подальшого поводження з НХР, включаючи його перевезення, а також поводження з приладами, інструментами та знаряддям, що зазнали хімічного забруднення під час робіт з речовиною;

- результати аналізу проб, проведених фахівцями експертних організацій (у разі їх залучення), та надані ними висновки щодо класу хімічної речовини, основних її властивостей, небезпеки для людини та методів нейтралізації.

 

9. Інструментально-лабораторний відділ Державної екологічної інспекції у Київській області згідно галузі акредитації:

9.1. визначає норми хімічних показників в ґрунтах, повітрі та поверхневій воді. Хімічний аналіз на визначення норм гранично-допустимої концентрації (ГДК) хімічної речовини в ґрунті здійснюється в термін 30 днів.

9.2. встановлює розмір шкоди внаслідок забруднення земель

9.3.готує висновки та інформує міського голову та інші зацікавлені служби про можливі наслідки події.

 

        10. Підприємство-ліцензіат з розміщення або утилізації виявлених НХР здійснює документальне оформлення та перевезення вилученої небезпечної (невідомої) хімічної речовини, небезпечних відходів з дотриманням відповідних норм та правил техніки безпеки для подальшої її (їх) утилізації.

 

Послуги підприємства-ліцензіата з розміщення або утилізації виявлених НХР оплачуються:

- у разі виявлення власника небезпечної (невідомої) хімічної речовини – за рахунок коштів власника;

- у разі відсутності відомостей про власника небезпечної (невідомої) хімічної речовини – за рахунок коштів місцевого бюджету.

 

Для виявлення небезпечних (невідомих) хімічних речовин, небезпечних відходів на водних об'єктах залучається (за згодою) Комунальна рятувально-водолазна служба «Київська обласна служба порятунку».

 

Контроль за виконанням даного Алгоритму дій покладається на відділ ЖКГ, НС та ЦЗН і на міську територіальну комісію Тетіївської міської ради з питань ТЕБ і НС, як координуючий орган діяльності міської ланки територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ Київської області.

 

 

УЗГОДЖЕНО:

 

 

В.о. начальника відділу ЖКГ, надзвичайних

ситуацій та цивільного захисту населення

виконавчого комітету Тетіївської міської

ради                                                               /підпис/        Іван ШМАРКАТЮК

« 27 » липня 2021 року

 

 

Начальник відділення поліції  №3

Білоцерківського РУП Головного

управління  Національної

поліції України в Київській області             /підпис/         Юрій ЗАХАРЧУК

« 27 » липня 2021 року

 

Завідувач

Білоцерківського районного відділу

державної установи «Київський обласний

лабораторний центр МОЗ України»              /підпис/           Андрій ВОЄВОДІН

« 27 » липня 2021 року

 

Начальник Білоцерківського РУ ГУ

ДСНС України у Київській  області             /підпис/           Олег МАСЛО

полковник служби цивільного захисту

« 27 » липня 2021 року

Додаток 1

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішенням Тетіївської міської територіальної  комісії з питань техногенно-екологчної безпеки та надзвичайних  ситуацій

«27»   липня     2021 року, протокол  № 12

План

роботи Тетіївської міської територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

на II півріччя 2021 року

 

п/п

Зміст питання

Готують матеріали

Терміни

Доповідачі

Подання

Розгляд

1

2

3

4

5

6

  1.  

Про затвердження Плану роботи Тетіївської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на II півріччя 2021 року.

Відділ ЖКГ, НС та ЦЗ населення

До

14.07

До

30.07

Шмаркатюк І.А. –

Головний спеціаіліст

відділу ЖКГ, НС та ЦЗ населення

  1.  

 

 

Про підготовку закладів освіти громади до нового 2021-2022 навчального року з питань протипожежної безпеки, охорони праці та техніки безпеки.

Відділ  освіти

 

 

 

Білоцерківський РУ ГУ ДСНС України у Київській області

 

До

16.08

До

31.08

Васютинський В.В. –

Начальник відділу освіти

 

Філозоф Б.К. – головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області

  1.  

Про стан підготовки господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Тетіївської МТГ до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 року.

 

Відділ ЖКГ, НС та ЦЗ населення

До

15.09

До

30.09

Дем`янчук П.В. -

Начальник відділу ЖКГ, НС та ЦЗ населення

Дячук Н.А. – заступник міського голови

  1.  

Про затвердження Плану спільних дій Тетіївської МТГ, служб в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

Відділ ЖКГ, НС та ЦЗ населення

До

15.09

До

30.09

Шмаркатюк І.А. –

Головний спеціаліст відділу ЖКГ, НС та ЦЗ населення

  1.  

Про затвердження міжвідомчого оперативного штабу на осінньо-зимовий період 2021-2022 років та регламенту його роботи.

Відділ ЖКГ, НС та ЦЗ населення

До

15.09

До

30.09

Шмаркатюк І.А. –

Головний спеціаліст відділу ЖКГ, НС та ЦЗ населення

  1.  

Про укладання договорів з установами та організаціями, на залучення техніки для буксирування великовантажного транспорту, в осінньо-зимовий період, на автошляхах державного, обласного та місцевого значення.

 

 

Відділ ЖКГ, НС та ЦЗ населення

До

15.09

До

30.09

 

Шмаркатюк І.А. –

Головний спеціаліст відділу ЖКГ, НС та ЦЗ населення

  1.  

Про посилення протипожежного захисту об`єктів різних форм власності та житлових будинків в осінньо-зимовий період 2021-2022 років

Білоцерківський РУ ГУ ДСНС України у Київській області

 

До

15.09

До

30.09

Філозоф Б.К. – головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області

  1.  

Про стан сміттєзвалищ на території громади, протипожежну та техногенну ситуацію в екосистемах та сміттєзвалищах.

Відділ земельних відносин та охорони навколишнього середовища

 

 

Білоцерківський РУ ГУ ДСНС України у Київській області

 

До

15.10

До

29.10

Гудзь В.  –

Головний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища

Філозоф Б.К. – головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області

  1.  

Про стан зовнішнього протипожежного водопостачання в населених пунктах Тетіївської МТГ

Відділ ЖКГ, НС та ЦЗ населення

До

15.10

До

29.10

Шмаркатюк І.А. –

Головний спеціаліст відділу ЖКГ, НС та ЦЗ населення

  1.  

Про затвердження переліку об`єктів ПНО та ОПН Тетіївської МТГ на 2021 рік.

Білоцерківський РУ ГУ ДСНС України у Київській області

 

До

15.10

До

29.10

Філозоф Б.К. – головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області

  1.  

Про стан проходження опалювального сезону 2021/2022 років в Тетіївській МТГ.

Відділ ЖКГ, НС та ЦЗ населення

До

15.11

До

30.11

Дем`янчук П.В. -

Начальник відділу ЖКГ, НС та ЦЗ населення

  1.  

Підготовка інженерної, спеціальної техніки, автомобілів підвищеної прохідності, пересувних електростанцій, пунктів обігріву та життєзабезпечення, створення запасу паливно-мастильних матеріалів для забезпечення реагування на надзвичайні ситуації в осінньо-зимовий період.

Відділ ЖКГ, НС та ЦЗ населення

 

 

Білоцерківський РУ ГУ ДСНС України у Київській області

 

До

15.11

До

30.11

Дем`янчук П.В. -

Начальник відділу ЖКГ, НС та ЦЗ населення

 

Філозоф Б.К. – головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області

  1.  

Про результати технічної інвентаризації готовності захисних споруд цивільного захисту до використання за призначенням які перебувають на території Київської області.

Відділ ЖКГ, НС та ЦЗ населення

До

15.11

До

30.11

Шмаркатюк І.А. –

Головний спеціаліст відділу ЖКГ, НС та ЦЗ населення

  1.  

Про епідемічну ситуацію із захворювань на грип, гострі респіраторні вірусні інфекції в МТГ та заходи протидії поширенню захворюванності. 

Білоцерківський РВ ДУ «КИЇВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР КОНТРОЛЮ ТА ПРОФІЛАКТИКИ ХВОРОБ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ»

До

15.11

До

30.11

Воєводін А.В. – завідувач відділу

  1.  

Про стан забезпечення засобами індивідуального захисту непрацюючого населення та працюючого персоналу об’єктів, які потрапляють в зону можливого хімічного забруднення від хімічно небезпечних об’єктів, а також працівників формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту.

Відділ ЖКГ, НС та ЦЗ населення

До

13.12

До

24.12

Дем`янчук П.В. -

Начальник відділу ЖКГ, НС та ЦЗ населення

 

  1.  

Про затвердження Плану роботи Тетіївської міської територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на перше півріччя 2022 року.

Відділ ЖКГ, НС та ЦЗ населення

До

13.12

До

24.12

Шмаркатюк І.А. –

головний спеціаліст відділу ЖКГ, НС та ЦЗ населення

  1.  

Про підведення підсумків роботи служб цивільного захисту Тетіївської МТГ в 2021 році та план розвитку їх на 2022 рік 

Відділ ЖКГ, НС та ЦЗ населення

До

13.12

До

24.12

Шмаркатюк І.А. –

головний спеціаліст відділу ЖКГ, НС та ЦЗ населення

 

 

 

 

 

Голова комісії                                                        Богдан БАЛАГУРА

 

 

 

 

         Секретар комісії                                                             Іван ШМАРКАТЮК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь